Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това, че отново герб или бсп ще спечелят изборите, поради липса на друга алтернатива и на мен никак не ми е приятно. Но с това не идва краят на света. Така както идва на власт една партия, я може и да падне, ако народът е недоволен. Просто борбата продължава.
    Да де, но във фейсбук. На улицата сме един файтон , въпреки че лично аз мога да си лежа спокойно, защото не съм финансово притеснен. Това обаче не е причина да бъда и социално безчувствен и да се правя, че не виждам безобразията във всички сфери на живота.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Да де, но във фейсбук. На улицата сме един файтон , въпреки че лично аз мога да си лежа спокойно, защото не съм финансово притеснен. Това обаче не е причина да бъда и социално безчувствен и да се правя, че не виждам безобразията във всички сфери на живота.
      Както видяхме в изминалите месеци протестите бяха реални а в това, че се организират във виртуалното пространство няма нищо лошо.
      Това е една от добрите страни на интернет - елиминирането на информационното затъмнение, като средство за подтискане на масите.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Този форум не е представителна извадка.
        Тук са се събрали наивници и идеалисти. Само такива могат да си купят кола среден клас с цена за поддръжка равна на луксозна немска лимузина.
        A прости ме, о0обаче за мен представителна немска лиму е примерно една еС класа там поддръжката уеко отива на умножено по две (при това още с маслото), за хАмортисьори не говорим изобщо.

Квото е у форума същото ходи и да гласува )

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
        Фанатизма ти пречи да си обективна. Манталитета на недооценен служител те е вкарал в една рамка, от която няма излизане без да се понапънеш умствено и да се поогледаш безпристрастно.

Според някои Сократ навремето е казал "ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα", а ти си с претенциите, че знаеш и разбираш всичко ...

А не колега, Вие по-разбирате.... оценен служител съм спокойно. Говоря по горе за служителки от шивашки фабрики, от фабрики за обувки, сладкарски цехове, барове-рестРанти-дискотЯки,МАГАЗИНИ В РАЗНИ МОЛ-ОВЕ.
        На всички тези места, колега, работят хора които да прав си за едно не са оценени. И ти обясних защо. А по нагоре от тях също има не добре оценени.
        Въпроса е, че масаво (оп пропуснах строителите, да ме прощават) та масово в тези среди в които работят и повечето хора заплащането е колкото... ммм разхода за гориво на шефа им. Е има едни 10% от бизнесмените в тези сфери които плащат нормално. И за щастие в трудовата книжка имам стаж при такива. Но ми е малко жалко за повечето колеги. И да ти кажа точно тези сфери бяха доста прилично натиснати от това правителство да си платщат всичко както е по закон, а подкупи напоследък доста трудно взеха да се искат...що ли при другаря СерГей беше по-различно?
        Всеки знае себе си, това е истината. Нито аз ще гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
        еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

• Нелина, извини просташкия ми тон, но ми се струва, че говориш пълни глупости
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nelina Покажи съобщение
            A прости ме, о0обаче за мен гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
            Калинка - Малинка си ти.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Все си мисля, че грешно използвате женски род, вместо мъжки .
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

A прости ме, о0обаче за мен представителна немска лиму е примерно една еС класа там поддръжката уеко отива на умножено по две (при това още с маслото), за хАмортисьори не говорим изобщо.

А не колега, Вие по-разбирате.... оценен служител съм спокойно. Говоря по горе за служителки от шивашки фабрики, от фабрики за обувки, сладкарски цехове, барове-рестРанти-дискотЯки,МАГАЗИНИ В РАЗНИ МОЛ-ОВЕ.
                На всички тези места, колега, работят хора които да прав си за едно не са оценени. И ти обясних защо. А по нагоре от тях също има не добре оценени.
                Въпроса е, че масаво (оп пропуснах строителите, да ме прощават) та масово в тези среди в които работят и повечето хора заплащането е колкото... ммм разхода за гориво на шефа им. Е има едни 10% от бизнесмените в тези сфери които плащат нормално. И за щастие в трудовата книжка имам стаж при такива. Но ми е малко жалко за повечето колеги. И да ти кажа точно тези сфери бяха доста прилично натиснати от това правителство да си платщат всичко както е по закон, а подкупи напоследък доста трудно взеха да се искат...що ли при другаря СерГей беше по-различно?
                Всеки знае себе си, това е истината. Нито аз ще гласувам някога за Костов, Царя или нЕкой от 3ката която ни плясла в дипетата, нито ти и разни други колеги ще изберат ГЕРБ жив и здрав
                Е, колко си оценен/а, бе колега/жке (не се разбира мъж ли си или жена от ника ти)? Ако получаваш по-малко от 4690 лв. бруто на месец няма от какво да си доволна/лен
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Остави nelina, на всички вече ни е ясно, че си в цветарския бизнес и предпочиташ един, строго определен вид цвете!

А претендираш за безпристрастност ...
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• БезпристрастЕНОСТ
                    sigpic

Comment

• Като гледам ядките на протестиращите почвам да се питам, дали няма да дойде момент в който e по добре да се подкрепи БСП, сакън да не дойдат още по големи идиоти.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 13:35.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Като гледам ядките на протестиращите почвам да се питам, дали няма да дойде момент в който e по добре да се подкрепи БСП, сакън да не дойдат още по големи идиоти.
                        Фреди, да нямаш висока температура или да си прекалил с алкохола, кви ги пишеш бре човек?
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Забавно четиво за "гербави" антикомунисти : http://offnews.bg/index.php/177740/e...koj-e-komunist
                          Или защо не излизаме от пещерата.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Евала докторе! !!За съжаление мислещите са малко, а наивниците много.
                            Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Мъка, мъкаа...кой ще отреже ся лентичката като отворят стария булевард с новия асфалт.Няма ни Бойко ни Кирчо.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Мъка, мъкаа...кой ще отреже ся лентичката като отворят стария булевард с новия асфалт.Няма ни Бойко ни Кирчо.
                                Колегата от Тамбукту може да се пробваНяма тема на коя да не е шпец,разбирачев,но съм сигурен че е бил член на ЦК,такива са най опасни.
                                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Working...
                                X