Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бих предпочел ВМРО,всъщност двоумих се между тях и Атака.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Бих предпочел ВМРО,всъщност двоумих се между тях и Атака.
      Аз искам да видя как Сидеров ще гласува за правителство с членове на ДПС вътре.

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Герб губи по предварителните резултати. Важното е да има пета партия, иначе БСП и ДПС може и да се съберят 121 гласа.
      И да няма пета партия БСП и ДПС няма да съберат мнозинство.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• БСП се гласят за коалиция с ДПС и АТАКА Щели да са в центъра на 2 партии от националистичен тип и това било за добро
        Last edited by code; d.m.y г., 21:06.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          БСП се гласят за коалиция с ДПС и АТАКА
          И на мен ми стана смешно.
          Много смешно е
          К.М.

Comment

• Костов е посинял кумунист....прасето е дразнител...само аз знам какъв е...)).....
            А народа като цяло е прост...и аз съм прост.......Добър вечер България.......много си красива и само това...другото е боклук......политически, народен...всякакъв......Азис беше началото...кланяхте му се по кръчмите.....сега иде ред на неговите братя...Честито....
            За победата на Герб ще пее Ивана...стара любимка на Бойко...поздравявам ви с "Шампаско и сълзи"....или по подхожда една позабравена..."Сто патрона ти вкарах"
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:09.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Аз искам да видя как Сидеров ще гласува за правителство с членове на ДПС вътре.

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

И да няма пета партия БСП и ДПС няма да съберат мнозинство.
              С няколко депутата от Атака, които случайно напуснат Волен и станат независими могат и да съберат. Тия филми сме ги гледали.
              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                С няколко депутата от Атака, които случайно напуснат Волен и станат независими могат и да съберат. Тия филми сме ги гледали.
                Това вече го написах.
                Прав си.
                Майната им, не ми се занимава вече с тия.
                К.М.

Comment

• НАЙ-СТРАШНОТО ако се вярва на социолозите....

33% от хората между 18-35 години са гласували за ДРУГИ - непредставени партии!!!!

Дано не станат нещата страшни... ама колко пък страшни могат да станат

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Ами де да знам-ама виж какво става пред НДК сега.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 21:52.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Колко спрял в развитието си трябва да бъдеш,за да избереш отново тези,които наскоро си свалил от власт?!
                      Не може нормални,мислещи хора да взимат такива решения за "бъдещето " си.

Това ми попадна във фейсбук

Честито,роби !
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Както се очертава още четири години асфалт...ама какъв асфалт.....асфалт на вълни....много са качествени на Бойко магистралите...да тти е кеф да патуваш.....на всяка нова отсечка реже лента...а в същата отсечка няма и една тоалетна или отбивка за отдих...спираш в аварината лента и пикаеш до мантинелата....е това е държава кенеф....и слеед първата зима идват поставените фирми да запълват дупките......изрязват ги хубаво, за да си прецакаш гумите...и след три седмици ги правят на бабунки......другата година пак същият филм .....
                        А бе .......за каква продоктивност си говорим...след като някой си,се изказа, че 350 000 бюлетини са брак...... баси и смеха....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Вотът за ГЕРБ е анти тройна коалиция.
                          Не бъдете късопаметни.

Аз харесвам резултатите от тези избори.
                          Сега Станишев ще трябва да напусна председателското място в БСП.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            НАЙ-СТРАШНОТО ако се вярва на социолозите....

33% от хората между 18-35 години са гласували за ДРУГИ - непредставени партии!!!!

Дано не станат нещата страшни... ама колко пък страшни могат да станат
                            А какъв процент от гласоподавателите са между 18 - 35 години?
                            Според мен не е много голям.
                            За мен причината е, че избирателната активност е изкл ниска и затова се случи всичко това!

Бог да пази децата!
                            Те са невинни и не заслужават бъдещето на което ги обричаме!
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• Честито на полуидиотите.Толкова са прости , че и за цели идиоти не стават , но пък какви избори направиха.Прост народ , слаба държава.Колко вярно !!!
                              Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 22:15.
                              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Ами де да знам-ама виж какво става пред НДК сега.
                                Тъкмо идвам от НДК.... грозна работа... за миг да си на неосветено място и без камери задържат на поразия....
                                костенурки сигурн стотици... органите на реда са поне 1.5 пъти повече от цивилните

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X