If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам само кой фалшифицира гласовете на всички покрай мен . Сутринта всичко живо в избирателната секция беше за ГЕРБ , освен бабите . Нека сме глупаци , че не гласуваме за Станишев и турците . Те свалиха правителството , а не ние . Преди 4 години гласувах за ГЕРБ , и сега гласувах за тях . И не ми разправяйте как върви надолу държавата , защото помня и при Серьожа как вървеше , не съм забравил . Всички срещу ГЕРБ ... Да , не са цвете за мирисане , ама другите пък не заслужават дори да им изписвам дългите имена .
Не знам само кой фалшифицира гласовете на всички покрай мен . Сутринта всичко живо в избирателната секция беше за ГЕРБ , освен бабите . Нека сме глупаци , че не гласуваме за Станишев и турците . Те свалиха правителството , а не ние . Преди 4 години гласувах за ГЕРБ , и сега гласувах за тях . И не ми разправяйте как върви надолу държавата , защото помня и при Серьожа как вървеше , не съм забравил . Всички срещу ГЕРБ ... Да , не са цвете за мирисане , ама другите пък не заслужават дори да им изписвам дългите имена .
Според мен грешиш....правителството го свали народа заради високите сметки на тока....и защо го свали....защото не съблюдаваше делаверите на енергината мафия, а участваше в тях......сега същата тази мафия го върна в играта, защото са им нужни....и народа пак го духа.....ако не ти е ясно слушай ги тия в избирателната секция....дето са получили еднократно 100 лева ....и са се превъзбудили.....а тези дето на час прибират по толкова...ще продължават да те мачкат....и не искам повече да пискаш за високи данъци и надути сметки.......а кажи добро утро на новият, стар министър на финасите г-н Дянков....или на някое подобмно финасово джудже като него.....много сте найвни бе ....
Според мен грешиш....правителството го свали народа заради високите сметки на тока....и защо го свали....защото не съблюдаваше делаверите на енергината мафия, а участваше в тях......сега същата тази мафия го върна в играта, защото са им нужни....и народа пак го духа.....ако не ти е ясно слушай ги тия в избирателната секция....дето са получили еднократно 100 лева ....и са се превъзбудили.....а тези дето на час прибират по толкова...ще продължават да те мачкат....и не искам повече да пискаш за високи данъци и надути сметки.......а кажи добро утро на новият, стар министър на финасите г-н Дянков....или на някое подобмно финасово джудже като него.....много сте найвни бе ....
Едни ги свалиха, други си ги избраха пак При положение, че не можеш да предложиш никакъв смислен превоз защо обръщаш каруцата? Ще се завъртим 2-3 пъти покрай нея, пък пак ще се качим .. Надявам се, че ми разбра метафората. Все пак мисля, че цялото упражнение беше полезно, протестите имат положителен ефект върху самозабравили се политици.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Чували по всички телевизии и само Волен като лидер говори... другите май разпределят.... ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ Е НЕПОЗНАТО НЕЩО
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Имам прекалено голямо уважение към всички вас , за да седна да давам акъл кой за кого да си даде гласа аз виждам много добре какво става от мен толкова по темата . Спокойна нощ .
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Нещо ви е нагласено в главата, вота си е абсолютно реален. Половината подскачащи професори изобщо не са излезли да гласуват! В което съм убеден!
Снощи Станишев пак обясняваше как БСП са "победили" нещо вече не мога да вдяна
пп 2 много хубави неща се случиха на тези избори:
- Няма да гледам повече мутрата на Яне Янев
- Куневица не можа да влезе, язък за парите дето ги потроши
Нещо ви е нагласено в главата, вота си е абсолютно реален. Половината подскачащи професори изобщо не са излезли да гласуват! В което съм убеден!
Снощи Станишев пак обясняваше как БСП са "победили" нещо вече не мога да вдяна
Какво не можеш да вденеш?
Победата за тях е, че ГЕРБ няма да бъде в управлението.
Толкова ли е сложно за разбиране?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment