Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да незабравяме, че темата гласи фалшфикация.....ако не е така....найстина сме прости за пореден път.....Цецо успя....забравихте за тоя бръмбар..
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Не знам само кой фалшифицира гласовете на всички покрай мен . Сутринта всичко живо в избирателната секция беше за ГЕРБ , освен бабите . Нека сме глупаци , че не гласуваме за Станишев и турците . Те свалиха правителството , а не ние . Преди 4 години гласувах за ГЕРБ , и сега гласувах за тях . И не ми разправяйте как върви надолу държавата , защото помня и при Серьожа как вървеше , не съм забравил . Всички срещу ГЕРБ ... Да , не са цвете за мирисане , ама другите пък не заслужават дори да им изписвам дългите имена .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Не знам само кой фалшифицира гласовете на всички покрай мен . Сутринта всичко живо в избирателната секция беше за ГЕРБ , освен бабите . Нека сме глупаци , че не гласуваме за Станишев и турците . Те свалиха правителството , а не ние . Преди 4 години гласувах за ГЕРБ , и сега гласувах за тях . И не ми разправяйте как върви надолу държавата , защото помня и при Серьожа как вървеше , не съм забравил . Всички срещу ГЕРБ ... Да , не са цвете за мирисане , ама другите пък не заслужават дори да им изписвам дългите имена .
        Според мен грешиш....правителството го свали народа заради високите сметки на тока....и защо го свали....защото не съблюдаваше делаверите на енергината мафия, а участваше в тях......сега същата тази мафия го върна в играта, защото са им нужни....и народа пак го духа.....ако не ти е ясно слушай ги тия в избирателната секция....дето са получили еднократно 100 лева ....и са се превъзбудили.....а тези дето на час прибират по толкова...ще продължават да те мачкат....и не искам повече да пискаш за високи данъци и надути сметки.......а кажи добро утро на новият, стар министър на финасите г-н Дянков....или на някое подобмно финасово джудже като него.....много сте найвни бе ....
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 23:06.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Изненадващият победител на изборите е Стокхолмският синдром с над 2/3 от гласовете на избирателите.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Според мен грешиш....правителството го свали народа заради високите сметки на тока....и защо го свали....защото не съблюдаваше делаверите на енергината мафия, а участваше в тях......сега същата тази мафия го върна в играта, защото са им нужни....и народа пак го духа.....ако не ти е ясно слушай ги тия в избирателната секция....дето са получили еднократно 100 лева ....и са се превъзбудили.....а тези дето на час прибират по толкова...ще продължават да те мачкат....и не искам повече да пискаш за високи данъци и надути сметки.......а кажи добро утро на новият, стар министър на финасите г-н Дянков....или на някое подобмно финасово джудже като него.....много сте найвни бе ....
            Едни ги свалиха, други си ги избраха пак При положение, че не можеш да предложиш никакъв смислен превоз защо обръщаш каруцата? Ще се завъртим 2-3 пъти покрай нея, пък пак ще се качим .. Надявам се, че ми разбра метафората. Все пак мисля, че цялото упражнение беше полезно, протестите имат положителен ефект върху самозабравили се политици.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Чували по всички телевизии и само Волен като лидер говори... другите май разпределят.... ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ Е НЕПОЗНАТО НЕЩО

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Имам прекалено голямо уважение към всички вас , за да седна да давам акъл кой за кого да си даде гласа аз виждам много добре какво става от мен толкова по темата . Спокойна нощ .
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Превзеха НДК... гледайте..

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Моят глас отиде за ВМРО,ама всичко както каза някои по горе е предварително заснет филм.Жална ни маика от тук нататък.
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Превзеха НДК... гледайте..
                      Е за тия са гласували около 7 хиляди човека, каза един социолог.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        Моят глас отиде за ВМРО....
                        .... и отиде на вятъра, заедно с моя глас за ДСБ
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          .... и отиде на вятъра, заедно с моя глас за ДСБ
                          единственото отишло на вятъра е липсата на глас от половината народ, имащ правото на такъв...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            единственото отишло на вятъра е липсата на глас от половината народ, имащ правото на такъв...
                            Хората просто са се отчаяли и им е писнало от очеваден , при това нагло явен, нагласен вот.

Наистина има само два избора пред народа: "Правата лопата" или "Терминал 2" ! Колкото и да ми е тъжно да го казвам ...

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Нещо ви е нагласено в главата, вота си е абсолютно реален. Половината подскачащи професори изобщо не са излезли да гласуват! В което съм убеден!
                              Снощи Станишев пак обясняваше как БСП са "победили" нещо вече не мога да вдяна
                              пп 2 много хубави неща се случиха на тези избори:
                              - Няма да гледам повече мутрата на Яне Янев
                              - Куневица не можа да влезе, язък за парите дето ги потроши
                              Last edited by code; d.m.y г., 08:33.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Нещо ви е нагласено в главата, вота си е абсолютно реален. Половината подскачащи професори изобщо не са излезли да гласуват! В което съм убеден!
                                Снощи Станишев пак обясняваше как БСП са "победили" нещо вече не мога да вдяна
                                Какво не можеш да вденеш?
                                Победата за тях е, че ГЕРБ няма да бъде в управлението.
                                Толкова ли е сложно за разбиране?
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X