Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    От целия ти пост съм съгласен само с това, че Герб не са направили нищо. Това е факт.
    Всичко останало обаче е абсурдно. Метрото е пълно с хора, които не се шляят и не го използват за удоволствие, а защото стигат на работа по-бързо и по-евтино. Освен това въздухът е по-чист. Лично при мен средната скорост с колата в София се вдигна последните години от 18 на около 23-24 км/ч., което е огромна разлика. Така имам няколко часа месечно повече за работа.
    Южната дъга беше двулентов път, сега градят живна в тази маст.
    Пътят между най-големия и втория по големина град в България е двулентов и минава през 100 села. Как си представяш голяма фирма да направи завод във Варна за автомобили например, които да транспортира на запад по тоя път. Естествено, че няма да дойде тук, а ще отиде в Румъния или Турция или Южна България.
    Според теб силната икономика си създавала инфраструктура. Ами нали преди 1989 г. бяхме силно развита индустриална държава. Защо в цялата страна нямаше и 150 км. магистрали.

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

Получаваш номинация за пост на месеца

Абе Николайчо,

много отдавна ти казах че си смешен. Спри се бре! Тотално некомпетентен си по темите в които парадираш! Гледай си там калкулатора и декларациите и си трай!

Кога за последно ходи в Румъния че даваш акъл? Имаш ли си и бегла представа какво представляват пътищата им като цяло? А в Турция?

Хайде жена ти да ти панира за вечеря малко асфалт и да ти е сладко!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

България според мен е държавата с най-много ненормалници на глава от населението.
      Еми да,протестираш, сваляш и пак гласуваш за същите.

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      А бе вие си пишете за водещите 2 партии, ама само на мен ли ми прави впечатление, че в турция са гласували над 65 000 души, голяма част от които дори не са знаели български език, за да си попълнят декларациите и са им ги попълвали "услужливи" българи!?
      Еми българите сме услужлив народ.Не се учудвай ако се откажем от Левски, Паисий и от историята си.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

България според мен е държавата с най-много ненормалници на глава от населението.
        според теб да ама едва ли,шотландците са най-агресивни най неприветливи и най ненормални,според теб сигурно и в Алфа форума има най много просто и нищо неразбиращи хора ама...

Comment

• Те сега Станишев, Сидеров (заедно с другият комунистически полюс - Местан) ще ни оправят, ще забълваме домати към Русия, към арабския свят, ще направят долара, равен на еврото, ще излезем от ЕС, ще затворим границите и всичко друго. Опашките за всичко, посвеместен дефицит, задължително всички на работа за 300 лв, ще приватизираме всичко частно и каквото още се сетите.Лошото е че една част си нямат представа какво е било, други пък го помнят с умиление, аз с отвращение.
          А след това всички вкупом ще заминем към Павлин, хем може да ни признаят и за полит. емигранти (някои пък ще гребат с лодки към Путин)....
          Last edited by fred; d.m.y г., 20:19.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• http://pik.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%...news72760.html

Мхм... някои други пак са акали на Боко и Цеко в гащите....
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Що да не бълвам домати към Русия и арабите, след като плащат.Тйу са си пари, или просто трябва да прекъснем всякакви връзки с тях, както направи Костов.

Comment

• Ами чакам да се бълват.Само не знам като бълвахме що се разпадна тая благина.А, явно лошите американци са виновни.
                Last edited by fred; d.m.y г., 20:34.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Еми българите сме услужлив народ.Не се учудвай ако се откажем от Левски, Паисий и от историята си.

http://30dumi.eu/2013/05/redzhep-erd...a-na-izborite/

Може и да се случи по-скоро от колкото и предполагаш....
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• заеби доматите това е пример за всичко свързано с земеделието,на България и трябват работници повече от всякога,и и трябва един хитър като Тодор Живков щото той обеща всичко на всички сили по света ама си правеше какво си иска и изпомпа и изклинчи от кой каквото можа за тая страна,пред запада се правеше на силно зависим от СССР с недомлъвки че не харесва строя и е за перестроика но не смее и го е страх и оня оп ет ти електромедицинска апаратура ет ти печки ет ти централи ет ти обурудване за жп гари айде заем от 800 милиона марки на 2 процента лихва,после ходи пищи в СССР и соц блока че ония са сила и че не издържа и почват да го газят и че границата на комунизма ще рухне и оп земи тия трамвай земи тия влакове мотриси земи камиони земи трактори земи машини за военните заводи кой бе ония ли западняците ще ни бият нас ние сме СИВ ...и кво?България изнасяше автомати,цигари,лекарства и каптагон амфетамини за арабският свят каналите на кинтекс си работят до ден днешен,произвеждаше се всичко нямаше война нямаше заплаха всички ни обичаха от еврей до руснаци,е това е политик колкото и негативно да съм настроен за комунисти и тн,беше добре за послушните и мързеливите на тях им липсва най много,а проблема с етносите си е проблем наистина,на мене не ми пречи че някой се моли да се моли на кой иска кой му е бог да му се кланя,проблема е че етносите няма да градят а ще разграбват и теглят на зад,не виждам как някой циганин ще дойде на власт и ще се заеме да обнови нещо да разцъфне чесно,българо-мохамеданите си носят техните имена имат си джамия какво искат повече имат си партия и новините на турски,ако се продължава така да не стане като в Австрия с гражданството как Иорг Хайдер реши проблема,ама искаме гражданство ама искаме джамии ама искаме партия -ами вземете гражданство като искате да седите тука ама не ни дават ама като не ви дават...аз лично няма да имам наглостта да отида в друга държава да живея и да се родя и да съм поданник и да им се бъркам с избори и тн,да се родя в Турция да искам новини на български език да искам да ми строят църкви и да искам власт обаче да съм с турски паспорт?егати тия хора ем пищяха от комунизма ем голямата екскурзия беше тоталитарна грешка ама сега сами ще настроят хората че явно е това начина и е било правилно,иначе па са свесни турците чесни и работливи никви грижи с тях,спал съм сам в колата в турско село никой не дойде да ми чукне на стъклото или да ми каже нещо,жалко че ги ръчкат така дано да го проумеят че дишаме един въздух и стъпваме по една земя тя ни е родина не е на никой и не се дели.

Comment

• И сега има фирми които произвеждат и изнасят и за Русия.Просто не е по СИВ а стока срещу пари.Руснаците са добри бизнесмени.Плащат веднага.Поне от мои познати го знам и ги предпочитат пред ЕС.Поради по-горната причина.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay
                        От целия ти пост съм съгласен само с това, че Герб не са направили нищо. Това е факт.
                        Всичко останало обаче е абсурдно. Метрото е пълно с хора, които не се шляят и не го използват за удоволствие, а защото стигат на работа по-бързо и по-евтино. Освен това въздухът е по-чист. Лично при мен средната скорост с колата в София се вдигна последните години от 18 на около 23-24 км/ч., което е огромна разлика. Така имам няколко часа месечно повече за работа.
                        Южната дъга беше двулентов път, сега градят живна в тази маст.
                        Пътят между най-големия и втория по големина град в България е двулентов и минава през 100 села. Как си представяш голяма фирма да направи завод във Варна за автомобили например, които да транспортира на запад по тоя път. Естествено, че няма да дойде тук, а ще отиде в Румъния или Турция или Южна България.
                        Според теб силната икономика си създавала инфраструктура. Ами нали преди 1989 г. бяхме силно развита индустриална държава. Защо в цялата страна нямаше и 150 км. магистрали.
                        Кое е абсурдно, Ники?
                        Че безработицата се е увеличила двойно?
                        Че минималната работна заплата е мръднала с 10% за 4 години?
                        Че остатъците от малкия и среден бизнес изнемогват?
                        Че из цялата държава се вихри конщунство и немотия?
                        Че богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни?
                        Че няма образование?
                        Че няма здравеопазване?
                        Че няма съдебна власт?
                        Че няма изпълнителна власт?
                        Че за хората с пари няма ограничения и закони?
                        Че тъпчат простолюдието наред?
                        Че администрацията е обгърната от вкоренени служители трето поколение?
                        Че корупцията изяжда системата отвътре?
                        Че единствената функция на МВР е да подчинява непослушните номенклатури с компромати и тояга?
                        КОЕ е абсурдното, Ники?
                        Ти сигурен ли си, че живееш в България? Але пък в София? Огледай се малко наоколо....

Метрото помага на около 1/10 (една десета) част от населението на града, поради простата причина, че на много хора изобщо не им върши работа - аз никога не съм качвал на него и просто не виждам смисъл, а и много други хора също. Да не говорим, че и машина даже се купи за него
                        Според теб, защо не се повишиха чуждестранните инвестиции, след построяването на магистралата, а дори напротив - намаляха? Защото не е това начина!
                        Пак ти казвам - жестоко грешиш в последователността на развитие и достигането на просперитет. При множество благоприятни условия за чуждестранни инвестиции, липсата на магистрала няма да ги спре, но у нас от 4 години просто липсват условия за бизнес!!!

Не казвам, че за всичко това е виновен Бойко Борисов, а казвам, че той не направи нищо по въпроса и дори утежни това положение на народа, оставяйки го на самотек, с едничката цел да се нагрухти максимално. За това предпочитам да изчезне безкрайно....
                        sigpic

Comment

• необятен пазар е а ние не продаваме скъпо и им е изгодно с транспорта по море,защо да купува нещо с още 2000 км по-далече?лошото е че нямаме производство за каквото и да е в нужните количества,преди години един познат доведе руснаци да купуват кисели краставички за тяхни вериги супермаркети и понеже знаят че сме шарлатани дойдоха лично 2 ма да гледат,не съм присъствал разказвали са ми,за 2 дена седене от 6 тира и обиколки до Враца и Видин с камионите са напълнили с зор 1 тир с краставички на нужната цена.

Comment

• Ясно е че говорим принципно-СИВ едно време не се крепеше на пазарни принципи а на идеологически и затова се провали.
                            Сега, няма лошо и аз съм за това да продаваме на всички, на които можем.
                            Но в такива случаи лошото е, че тоя който иска да получи пазар, трябва обикновено да даде и нещо друго.
                            При нас поради обвръзки от близкато минало обикновено се искат и доста други неща, влияние и прочее.
                            И затова е трудно да се организират чисто пазарни отношения.За мен такива отношения би трябвало да бъдат уговаряни на ниво ЕС, което естествено Русия не иска (вижте ценита на газта за различните държави и се сещате кога у нас беше постигната изгодна цена на тая руска стока.....)
                            По тая причина си задайте въпроса защо Югославия също иска да влезе в ЕС
                            Трябва да излизам, та го написах набързо и сигурно е неясно По късно пак
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:09.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Що да не бълвам домати към Русия и арабите, след като плащат.Тйу са си пари, или просто трябва да прекъснем всякакви връзки с тях, както направи Костов.
                              Щото турските са по-евтини. Иначе за Костов е така. Той и връзките в България прекъсна между Пазарджик и София, щото и тук има предимно турски домати.

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Метрото помага на около 1/10 (една десета) част от населението на града, поради простата причина, че на много хора изобщо не им върши работа - аз никога не съм качвал на него и просто не виждам смисъл, а и много други хора също. Да не говорим, че и машина даже се купи за него
                              Метрото помага на всички, които се придвижват с какъвто и да е транспорт в града, защото облекчава всички видове трафик. В почти всеки двумилионен град в света има метро. В София голямата част от парите за него не ги платихме ние, така че не виждам защо да не го направим.
                              Машина не сме купували, а дойде под наем да го изкопае.
                              Не казвам, че няма по-приоритетни неща от метрото на София, но със сигурност е много по-полезно от язовира, който ще ни излезе през носа с лихвите, договорките батко и братко и фиктивните ремонти, които направи триглавата коалиция.

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Според теб, защо не се повишиха чуждестранните инвестиции, след построяването на магистралата, а дори напротив - намаляха? Защото не е това начина!
                              Пак ти казвам - жестоко грешиш в последователността на развитие и достигането на просперитет. При множество благоприятни условия за чуждестранни инвестиции, липсата на магистрала няма да ги спре, но у нас от 4 години просто липсват условия за бизнес!!!
                              Защото есента на 2008 нямаше "турбуленции на свотовните пазари, които ако ни засегнат изобщо, ще е индиректно", както каза тогава новият кандидат-премиер Орешарски. Имаше сериозна икономическа криза. Моята фирма изнася 100% от продукцията си и 2009г. имахме 40% намаление на оборота. Едва оцеляхме. В кризата фалираха вековни банки и многомилардни фирми на по 100 години. Естествено, че инвестициите ще спаднат в тази ситуация, въпреки недостроената магистрала.
                              Далеч съм от мисълта, че само с магистрали можеше да се събуди икономиката. ББ определено разочарова, но трябва да се критикува именно за липсата на реформи и за непоследователността. За неефективната борба с мафията. Магистралите са последното нещо, за което трябва да се критикува, просто защото те са крайно необходими. Мостът при Видин също. Той може да съживи района. Само от зареждането на един единствен ТИР, в бюджета на Бг влизат няколкостотин лева акциз и ддс. Ако зареди оттатък границата - влизат в бюджета на съседите. Румъния се опъва за моста още от времето на Чаушеску и Тато именно по такива причини.

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                              Абе Николайчо,

много отдавна ти казах че си смешен. Спри се бре! Тотално некомпетентен си по темите в които парадираш! Гледай си там калкулатора и декларациите и си трай!

Кога за последно ходи в Румъния че даваш акъл? Имаш ли си и бегла представа какво представляват пътищата им като цяло? А в Турция?

Хайде жена ти да ти панира за вечеря малко асфалт и да ти е сладко!
                              Аз работата си я гледам и то много добре. Ти не се притеснявай. За компетентността ми има кой да прецени. Ти си достатъчно предубеден, а и не особено интелигентен, за да даваш оценки.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Аз ще ви кажа какво е абсурдно!!!!
                                Днес гледам ТВ...и какво да видя...министърпредседателя на служебното правителство....познавате ли го тоя човек????....говори ми некви глупости...тоя човек дето едва не погреба медиците ни в Либия...помните ли тогава, какъв беше???.....всички си издърпаха хората от арабската държава, дори филипинците...само нашият спеше и то много дълбоко спеше, с месеци не отиде при тях!!!.....сега ми се прави на герой......за хубавото Наде същото...тя тогава каза...."не преговарям с терористи" от позицията на министър на външните работи....когато Кадафи я покани да обсъдят проблема.....а тъмно лилавият Костов се изцепи..."ами ако са те".....да не ви давам други примери....Е това политици ли са????
                                Те отдавна трябваше да са си получили заслуженото...ама Не... това е България...пълен абсурд...
                                И какво се получи сега...пак абсурд.....Бойко печели изборите...Да ама Не.....Станишев яхва коня, а за Бойко и Цецо остава имунитета....
                                Евалата народе............мразим ги всички политици....въпреки големият брой партии...дето го няма никъде по света.....и незнам си какви цветове....се оказва, че цветът им е еднакъв.....и съвпада с този на парите
                                Българино ще куцаш още дълги години докато прогледнеш...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X