Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Най-накрая си се наспал след нощната смяна в печатницата.
    Каква нощна смяна. Ако някой е искал да си напечата бюлетини, са можели заедно с поръчаните от правителството 8,4 млн. да пуснат още 1 млн. и да ги доставят заедно с тези на правителството. Никой не е броил на портала на печатницата колко бюлетини излизат. Така, че няма никакво значение колко бюлетини са останали в склада на печатницата и съм сигурен, че при всеки печат за всички избори остават повече бюлетини. Ако по закон има изискване горницата бюлетини да се унищожават по определен ред и това не е направено, то това е нарушение на печатницата, но не е подмяна на вота. В "Новината", че са разкрити фалшиви бюлетини в нелегална печатница на Герб, която се пусна в този вид само някои медии!!! има 3 неверни неща.
    1. Бюлетините не са фалшиви,
    2. Печатницата не е нелегална,
    3. Печатницата не е на Герб, а на общински съветник от Герб.
    Както казаха колегите по-горе за пари всичко се прави. Както Герб, така може и БСП да се платили някои милион за им напечатат бюлетини. Днес си общински съветник от една партия - утре от друга.
    Въпросът е защо някои медии пускат явно манипулативни "новини". Съобщенията на Ройтерс и на Бгнес за същия случай са коренно различни. Дали Бгнес и ТВ7 поднасят нщата по този начин за без пари? И откъде са тези пари?
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Каква нощна смяна. Ако някой е искал да си напечата бюлетини, са можели заедно с поръчаните от правителството 8,4 млн. да пуснат още 1 млн. и да ги доставят заедно с тези на правителството. Никой не е броил на портала на печатницата колко бюлетини излизат. Така, че няма никакво значение колко бюлетини са останали в склада на печатницата и съм сигурен, че при всеки печат за всички избори остават повече бюлетини. Ако по закон има изискване горницата бюлетини да се унищожават по определен ред и това не е направено, то това е нарушение на печатницата, но не е подмяна на вота. В "Новината", че са разкрити фалшиви бюлетини в нелегална печатница на Герб, която се пусна в този вид само някои медии!!! има 3 неверни неща.
      1. Бюлетините не са фалшиви,
      2. Печатницата не е нелегална,
      3. Печатницата не е на Герб, а на общински съветник от Герб.
      Както казаха колегите по-горе за пари всичко се прави. Както Герб, така може и БСП да се платили някои милион за им напечатат бюлетини. Днес си общински съветник от една партия - утре от друга.
      Въпросът е защо някои медии пускат явно манипулативни "новини". Съобщенията на Ройтерс и на Бгнес за същия случай са коренно различни. Дали Бгнес и ТВ7 поднасят нщата по този начин за без пари? И откъде са тези пари?
      Ти си дясната ръка на Цв. Цв.
      Бюлетините са си съвсем истински, защо реши, че са фалшиви.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ти си дясната ръка на Цв. Цв.
        Бюлетините са си съвсем истински, защо реши, че са фалшиви.
        Чети по-внимателно.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Чети по-внимателно.
          Аз чета сайта на прокуратурата.
          К.М.

Comment

Да и на мен ми е интересно къде са заключенията на Прокуратурата и ЦИК относно съботния случай, в т.ч. и действията на Ники Дудука, изпълнителен директор на ТВ 7.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

БСП - 30,3%
              Герб - 29,2%
              ДПС - 8,2%
              АТАКА - 7%

Към 13:30
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мнозинството в парламента е мираж ..
                http://www.blitz.bg/news/article/199012
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги търсите некви големи конспирации в цялата работа, сигурен съм че става въпрос за чиста проба мърлящина и не спазване на правилата от тия в печатницата. Абсолютно сигурно е, че тиражът е бил по голям заради технологията! Виж с излишният тираж какво е трябвало да се случи е друг въпрос и защо това не се случило - ми мърлящина ... това е!
                  Е лошото е че някой разбрал не разбрал, е свирнал на оня "журналист" и той е видял в това нещо звездният си шанс да нацели мноо зайци с един изстрел! Между другото също нарушавайки една камара правила и закони!
                  Айде чакаме сега да видим кой ще го отнесе! Единственото нещо обаче от което съм доволен е че може би на тия убавци от ГЕРБ им намалиха малко процентите! Обаче и съм отчаян за България където в 21 век могат да се случват подобни фарсове!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Колеги търсите некви големи конспирации в цялата работа, сигурен съм че става въпрос за чиста проба мърлящина и не спазване на правилата от тия в печатницата. Абсолютно сигурно е, че тиражът е бил по голям заради технологията! Виж с излишният тираж какво е трябвало да се случи е друг въпрос и защо това не се случило - ми мърлящина ... това е!
                    Е лошото е че някой разбрал не разбрал, е свирнал на оня "журналист" и той е видял в това нещо звездният си шанс да нацели мноо зайци с един изстрел! Между другото също нарушавайки една камара правила и закони!
                    Айде чакаме сега да видим кой ще го отнесе! Единственото нещо обаче от което съм доволен е че може би на тия убавци от ГЕРБ им намалиха малко процентите! Обаче и съм отчаян за България където в 21 век могат да се случват подобни фарсове!
                    http://dnes.dir.bg/news/buletini-gla...-13871962?nt=4
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      БСП - 30,3%
                      Герб - 29,2%
                      ДПС - 8,2%
                      АТАКА - 7%

Към 13:30
                      е това е невероятно БСП?послушните подлоги на монополите всичките са бесепари, докато не измрат дъртаците и изкуфелите пенсии няма да стане нищо,само ги лъжат че ще им дигнат пенсиите и циганите лъжат от там им идват гласовете,45 години ни теглиха на зад после още не знам колко и сега пак,аз не знам какво искат ТКЗС ли хляба да е 40 стотинки и киселото мляко да е 23 стотинки и пенсиите да са им по 100 лева ли какво?разбирам че им тежи но това е отминало време няма да се върне,верно са прости.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        е това е невероятно БСП?послушните подлоги на монополите всичките са бесепари, докато не измрат дъртаците и изкуфелите пенсии няма да стане нищо,само ги лъжат че ще им дигнат пенсиите и циганите лъжат от там им идват гласовете,45 години ни теглиха на зад после още не знам колко и сега пак,аз не знам какво искат ТКЗС ли хляба да е 40 стотинки и киселото мляко да е 23 стотинки и пенсиите да са им по 100 лева ли какво?разбирам че им тежи но това е отминало време няма да се върне,верно са прости.
                        Радвам се, че хора с твоят профил мислят така.
                        К.М.

Comment

• "....от централата на ГЕРБ съобщиха, че 350-те хиляди бюлетини не били бракувани, а всъщност били тапети за 6-те апартамента на Цветанов."

Comment

• Към 14.30 часа е топло и в района на Позитано и на НДК. Температурата е 30 градуса на тези места в центъра на София, съобщават синоптиците.
                            На булевард Стамболийски е около 11 градуса, а край Операта е 7 градуса. На площад Телевизия температурата наближава 4 градуса.
                            Около хотел Москва - 2.5 градуса. 3.1 градуса е измерената температура и на улица Кърниградска.
                            По последни данни силата на вятъра е 33.4 м в сек.

Кои са на площад Телевизия и около хотел Москва?

Рејтинг 10-те најбарани книги на скопскиот пишан Бит-пазар
                            1. Генерал се за бой се спрема - Автор Борче Борисовски - 33,3 %
                            2. Црвената зајак - Автор - Серто Станишевски - 28,5 %
                            3. Моята борба - вистината за создавувањето на Третиот Рајх - Автор - Слободан Сидеровски - 7,5 %
                            4. Под сенката на падишахот - Автор - Лепослав Местаноски - 7,4 %
                            5. Во света борба за род и татковина - Автор - Вале Симеоновски - 3,6 %
                            6. Вујко Вањо - Автор - Ванчо Костовски - 3,1 %
                            7. Што сака Меги - Автор - Менда Куневска - 2,8 %
                            8. Кутриот Јане војвода - Автор - Јане Јаневски - 2 %
                            9. Сини влажни соништа - Автор - д-р Кабаивановски - 1,3 %
                            10. Нова сокриена желба - Автор - Никола Цоневски - 0,9 %
                            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 16:17.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Няа такъв прос народ, честно.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Към 14.30
                                Рејтинг 10-те најбарани книги на скопскиот пишан Бит-пазар

1. Генерал се за бой се спрема - Автор Борче Борисовски - 34 %

2. Црвената зајак - Автор - Серто Станишевски - 26,7 %

3. Моята борба - вистината за создавувањето на Третиот Рајх - Автор - Слободан Сидеровски - 8,1 %

4. Под сенката на падишахот - Автор - Лепослав Местаноски - 7 %

5. Во света борба за род и татковина - Автор - Вале Симеоновски - 3,5 %

6. Вујко Вањо - Автор - Ванчо Костовски - 3,4 %

7. Што сака Меги - Автор - Менда Куневска - 2,3 %

8. Кутриот Јане војвода - Автор - Јане Јаневски – 2,5 %

Тук обаче е друго
                                http://dariknews.bg/uploads/news_ima...ig_1083718.jpg
                                Last edited by BLUE1; d.m.y г., 16:50.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X