If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ББ е застанал в такава позиция, че всички дето го плюят му правят услуга По-наблюдателните вече са го забелязали Останалите продължават да си вкарват автоголове.
Аха...както казваше дядо ми....ти го плюеш то мисли, че роса го роси.....е не е ттака...той е пешка с която неможаха да направят мат на държавата....ще потърсят друга пешка...шах-мат бе колега...
Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
То 80% от всичко в публичното пространство са кьорфишеци и откровени лъжи. На народа му дай опростени казуси - тоя е такъв, ония е онакъв, не го карай да мисли щото като разбере колко е прост последиците са катастрофални.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ
е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ
Може да бъдеш тъп и мнителен като какъвто си искаш.....отчайващо нелогичен си!!!
Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.
Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
сега го виждам,не е майтап нали?поне да ги видят хората какво представляват като им опре ножа до кокала,ужас айде към фереджета и към червената каменната ера,ако не четете тоя надпис значи Доган се вози на мотора....
Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.
Има нещо вярно в това, най лошото е, че обществото ни, няма никаква нагласа за реформи и следователно никой не ги и прави.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Последно от 19,30 няма начин за двойни коалиции.120 на 120.Само тройна или ГЕРБ - ДПС.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Това, което очаквам да се случи сега е някой (един) депутат да "реши" да се отлюспи от партията за да стане независим.........срещу подобаващо възнаграждение естествено
Не мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment