Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    ББ е застанал в такава позиция, че всички дето го плюят му правят услуга По-наблюдателните вече са го забелязали Останалите продължават да си вкарват автоголове.
    Аха...както казваше дядо ми....ти го плюеш то мисли, че роса го роси.....е не е ттака...той е пешка с която неможаха да направят мат на държавата....ще потърсят друга пешка...шах-мат бе колега...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
      То 80% от всичко в публичното пространство са кьорфишеци и откровени лъжи. На народа му дай опростени казуси - тоя е такъв, ония е онакъв, не го карай да мисли щото като разбере колко е прост последиците са катастрофални.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
        е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          е що трябва да съм тъп и мнителен като полицай ли?а ти къде прочете че сляпо вярвам в написаното и съм се подписал от долу-вярно с оригинала,ми като знаеш че не е така пиши обоснови се поведи ни нас овцете в правилната посока,за тебе който пише в интернет с точни имена и събития е малоумник така ли?що твоите статии как започват-лицето хикс каза на лицето игрек че не е бил агент на лицата от ДС-подпис Анонимко Взезнаиков от КАРБ
          Може да бъдеш тъп и мнителен като какъвто си искаш.....отчайващо нелогичен си!!!
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
              Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Айде честито ви правителство на БСП и ДПС- 121 депутати общо след окончателното преброяване!
                мерсиииииии
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Може да бъдеш тъп и мнителен като какъвто си искаш.....отчайващо нелогичен си!!!
                  айде айде още от времето на жандармерията не се скучае с тебе,да не се потресеш сега едвам го преживя за градският ти Пешо Стоянов.

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  сега го виждам,не е майтап нали?поне да ги видят хората какво представляват като им опре ножа до кокала,ужас айде към фереджета и към червената каменната ера,ако не четете тоя надпис значи Доган се вози на мотора....

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Нищо добро не очаквам от това правителство, но мисля, че така е по-добре отколкото, ако Герб го бяха сформирали. Тиквата по-добре да стои в опозиция отколкото да е премиер.
                    Има нещо вярно в това, най лошото е, че обществото ни, няма никаква нагласа за реформи и следователно никой не ги и прави.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      айде айде още от времето на жандармерията не се скучае с тебе,да не се потресеш сега едвам го преживя за градският ти Пешо Стоянов.

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

Обаче ти си скучен
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Последно от 19,30 няма начин за двойни коалиции.120 на 120.Само тройна или ГЕРБ - ДПС.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• И аз се чудя откъде ги измислиха тези 121 мандата за БСП и ДПС.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Последно от 19,30 няма начин за двойни коалиции.120 на 120.Само тройна или ГЕРБ - ДПС.
                            Баси шанса. Пат. Сега ще стане пълен цирк докато накрая съборят парламента с камъни. Ще чакаме кучето и котката да се разберат как ще мелят брашно ..
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Това, което очаквам да се случи сега е някой (един) депутат да "реши" да се отлюспи от партията за да стане независим.........срещу подобаващо възнаграждение естествено

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X