Въпросът е прост! Смятате ли, че това е кабинета които би променил статуквото от последните 25 години?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате ли доверие в кабинета Орешарски?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИ аз гласувах, но не трябваше да е анонимна!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАнонимна е за да дадем на прасето шанс да гласува по съвест, макар, че след този мой пост той ще гласува с ДА!
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:49 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе , но и не виждам реална алтернатива !!!!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
И аз гласувах
И при такова 100 %-во "доверие" няма как да не ни извади от статуквото този кабинет
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеИ аз гласувах
И при такова 100 %-во "доверие" няма как да не ни извади от статуквото този кабинетAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Не, разбира се!!! Това е правителството, което постави рекорд по извършени гафове в най-кратки срокове! Отвратителна работа...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Нямам доверие в нито едно правителство.
В тази игра няма доверие.
Това е една безкрайна битка, и безкрайно отстояване на права.
Това е симбиоза, това не е приятелство, нито любов, за да се търси тук ДОВЕРИЕ.
Аз не искам да имам доверие, а искам да получа това, което искам. Не е и необходимо да си играем на доверие, защото винаги в края идва разочарованието."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНямам доверие в нито едно правителство.
В тази игра няма доверие.
Това е една безкрайна битка, и безкрайно отстояване на права.
Това е симбиоза, това не е приятелство, нито любов, за да се търси тук ДОВЕРИЕ.
Аз не искам да имам доверие, а искам да получа това, което искам. Не е и необходимо да си играем на доверие, защото винаги в края идва разочарованието.
Пак се правиш на оригинален. Думата доверие са употребява в съвсем условен смисъл и замества всичко това което ти очакваш. Нали не смяташ, че въпроса трябваше да е една страница.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПак се правиш на оригинален. Думата доверие са употребява в съвсем условен смисъл и замества всичко това което ти очакваш. Нали не смяташ, че въпроса трябваше да е една страница.
Подвеждаш, ама го правиш по доста тъп начин.
Вложи малко въображение, вложи малко мисъл."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАнкети с думички с условен смисъл не се правят.
Подвеждаш, ама го правиш по доста тъп начин.
Вложи малко въображение, вложи малко мисъл.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:17.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПрасе, ти нали не пиеше??? Очевидно 28 души от активно участващите в раздела са разбрали смисъла на анкетата.......чети повече книжки, момче! Нивото ти е все по-ниска!
Никога не съм казвал, че не пия.
Мозъкът ти функционира на база изградени шаблони."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИли по-високо.
Никога не съм казвал, че не пия.
Мозъкът ти функционира на база изградени шаблони.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment