Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли доверие в кабинета Орешарски?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Не ми е ясно, какво точно прави парламентарната група на атака в Брюксел. Или просто така - на разходка с народна пара.

Иначе няма пари за лекарствата на онко - болните.

Срам ме е, че такива хора ни управляват.
    И мен ме е срам. Къде другаде има такива циркове. ГЕРБ внася вот на недоверие и после не влиза в залата. Атака ги няма всичките. БСП и ДПС управляват ама не могат да съберат и 50% от депутатите. Какъв е проблема да се направят едни избори и всичко да се успокои.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      И мен ме е срам. Къде другаде има такива циркове. ГЕРБ внася вот на недоверие и после не влиза в залата. Атака ги няма всичките. БСП и ДПС управляват ама не могат да съберат и 50% от депутатите. Какъв е проблема да се направят едни избори и всичко да се успокои.
      Като те е срам напусни държавата или избягай като бит нали знаешголям манипулатор се указа,почвам да мисля че ти плащат за да пишеш и развиваш такива безмозъчни теми, и още нещо, голем капиталис се извъди бре келеш

---------- Post added at 06:24 ---------- Previous post was at 06:15 ----------

Не ми е ясно, какво точно прави парламентарната група на атака в Брюксел. Или просто така - на разходка с народна пара.

Иначе няма пари за лекарствата на онко - болните.

Срам ме е, че такива хора ни управляват.
      Ми батити боко нали чу снощо как е исползвал самолетчето за частни нужди,то при него хората умираха из пътя от простуда камоли да говорим за онко болните че въобще нищо не направи за тях.Просто аз си мисля че вие не знаете какво искате,едно е ясно че всеки иска по 3 бона заплата и да кърши стойка яко това вие в кръвта,и като не ви одиса нещо почвате да плюете по негоИ като те е срам отиди да живееш в диар бекир при фесовете те ще ощъстлевят

---------- Post added at 06:27 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Да живее социализма
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Етрополски, в 6:30 ли ви раздават хапчетата?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
          Като те е срам напусни държавата или избягай като бит нали знаешголям манипулатор се указа,почвам да мисля че ти плащат за да пишеш и развиваш такива безмозъчни теми, и още нещо, голем капиталис се извъди бре келеш

---------- Post added at 06:24 ---------- Previous post was at 06:15 ----------

Ми батити боко нали чу снощо как е исползвал самолетчето за частни нужди,то при него хората умираха из пътя от простуда камоли да говорим за онко болните че въобще нищо не направи за тях.Просто аз си мисля че вие не знаете какво искате,едно е ясно че всеки иска по 3 бона заплата и да кърши стойка яко това вие в кръвта,и като не ви одиса нещо почвате да плюете по негоИ като те е срам отиди да живееш в диар бекир при фесовете те ще ощъстлевят

---------- Post added at 06:27 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Да живее социализма
          Бухахахахахахахахаххахахаха .... какво си ти бре ?????? ммолдовански руснак от украински произход мечтаещ за румънски паспорт и живеещ в БГ ?!?!?!?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

По скоро е типичен представител на комунистическото мислене
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Бухахахахахахахахаххахахаха .... какво си ти бре ?????? ммолдовански руснак от украински произход мечтаещ за румънски паспорт и живеещ в БГ ?!?!?!?
              Брето ти показва какъв галош си

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              По скоро е типичен представител на комунистическото мислене
              Фредолино позна,чакам да ни свалите от влас

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Етрополски, в 6:30 ли ви раздават хапчетата?
              Който за хап все говори явно той ги взима

Comment

Брето ти показва какъв галош си

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Фредолино позна,чакам да ни свалите от влас

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Който за хап все говори явно той ги взима
                Добре че си ти да ми даваш съвети по граматиката. А това кой е галоша тука .... мисля че на всички им е ясно.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Добре че си ти да ми даваш съвети по граматиката. А това кой е галоша тука .... мисля че на всички им е ясно.
                  Брето те издаде колко жалък овчар си

Comment

Брето те издаде колко жалък овчар си
                    Отговора ти показва низкото ти интелектуално ниво , което е някъде между австралопитек и неандерталец, и неспособноста да уловиш смисъла на дадено изречение. Не е достатъчно да научиш две думи и да ги прилагаш навсякъде , естествено без дори да знаеш как правилно да напишеш дадена дума.

Comment

Отговора ти показва низкото ти интелектуално ниво , което е някъде между австралопитек и неандерталец, и неспособноста да уловиш смисъла на дадено изречение. Не е достатъчно да научиш две думи и да ги прилагаш навсякъде , естествено без дори да знаеш как правилно да напишеш дадена дума.
                      Важното е че ти знаеш,писнало ми е да споря с драскачи като тебе как обясняват как се пише и какво се прави,все едно си овчарважното е че си е прочел и знаеш за ко иде реч даскълче

Comment

Важното е че ти знаеш,писнало ми е да споря с драскачи като тебе как обясняват как се пише и какво се прави,все едно си овчарважното е че си е прочел и знаеш за ко иде реч даскълче
                        Така написано, малко си губи смисьла май.
                        Няма значение.
                        След като ти е писнало - не се опитвай да спориш, просто е.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Има два варианта или си малоумник, или просто ти харесва да те обиждат и унижават.....
                          P.S - когато има овце задължиелно трябва да има овчари .... знам че може да не е по силите ти да разбереш последното изречение....
                          Дано по скоро се завърнеш в ултрамодерната си държава и да ни оствиш да се мъчим тука без теб . Както се казва - Лек ти път , кон ти бърз к.... ти в гъз !!!

Comment

Има два варианта или си малоумник, или просто ти харесва да те обиждат и унижават.....
                            P.S - когато има овце задължиелно трябва да има овчари .... знам че може да не е по силите ти да разбереш последното изречение....
                            Дано по скоро се завърнеш в ултрамодерната си държава и да ни оствиш да се мъчим тука без теб . Както се казва - Лек ти път , кон ти бърз к.... ти в гъз !!!
                            Е мъжкарче злобата вече тотално те превзе,е за това иде реч,един дол дренки сте

Comment

А ти какво очакваш след дълбокомислените ти коментари ?!?!?!

Comment

А ти какво очакваш след дълбокомислените ти коментари ?!?!?!
                                Нормално мнение не дибилни расъждения

Comment

Working...
                                X