Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли доверие в кабинета Орешарски?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.vesti.bg/bulgaria/iuristi...konite-5998559

Хиляди,милиони се стекоха в столицата да подкрепят Серджо и Орешо.

Пролетари от всички страни,съединявайте се!!!!
    Click image for larger version

Name:	4545454.jpg
Views:	1
Size:	86.2 Килобайта
ID:	2331133Click image for larger version

Name:	5656565.jpg
Size:	74.8 Килобайта
ID:	2331134
    Click image for larger version

Name:	656565.jpg
Size:	86.3 Килобайта
ID:	2331135
    Исили ту манге на митинга.Шокар бибитка олеле у барбекюто.
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:19.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Какво доверие в партия, която се кълнеше в чужда държава и искаше да станем 16 република преди 1989г.?,Сегашният и премиер е безкруполен кариерист, а лидерът на БСП е със съветски паспорт, завършил в Москве, с дипломна работа за ролята на съветската униформа и т.н.Другите от новата тройна коалиция са както и от старата тройна - верни ДС другари.
      Тоест тригъзата ламя, с нов задник-вместо НДСВ, наред е оня ямболски кокорко.Няма турци, българи, евреи-има само и единствено стремеж към власт и далавери, съчетано с пословична некадърност.
      БКП жалко но факт.
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
        БКП жалко но факт.
        Неоспорима истина, както и това, в подписа ти
        Last edited by fred; d.m.y г., 14:33.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Иди си купи водка и се забавлавай с нея. Не се занимавай с глупости. Наздоровя!
          Не пия спортис съма водката си е купи ,има за какво ,вече кръв пикаете и пак не може да не свалите от власт,много си злобен,няма ко да кажеш,елементарно балгарско ме.....Като ти гледам тънкото вратле леле,в армията съм сигурен че си бил писарушка хахахахаха
          Last edited by etrovskii; d.m.y г., 17:16.
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение

Не пия спортис съма водката си е купи ,има за какво ,вече кръв пикаете и пак не може да не свалите от власт,много си злобен,няма ко да кажеш,елементарно балгарско ме.....Като ти гледам тънкото вратле леле,в армията съм сигурен че си бил писарушка хахахахаха
            Не съм злобен въобще, хората които ме познават знаят това. А тебе дето никой не те знае, къде си тръгнал да се обясняваш. Освен това - българския ти е отвратителен и не мога да разбера половината ти мисъл. Или плосто толкова ти е капацитета. Хайде, със здраве! Не закъсняваш ли за тренировка вече? Не си губи времето! Нищо лично към теб, просто не ти е мястото тук.

Comment

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ki_poluchavat/
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Не съм злобен въобще, хората които ме познават знаят това. А тебе дето никой не те знае, къде си тръгнал да се обясняваш. Освен това - българския ти е отвратителен и не мога да разбера половината ти мисъл. Или плосто толкова ти е капацитета. Хайде, със здраве! Не закъсняваш ли за тренировка вече? Не си губи времето! Нищо лично към теб, просто не ти е мястото тук.
                Тръгнал не тръгнал това е ,сайта да не е на бащати че пишеш кой да влиза и излиза.Твойто място не е тука ,и здравето си го носи чичка че ще имаш нужда от негоИ това отдолу норешарски си го зав.. някаде

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:41 ----------

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

Last edited by etrovskii; d.m.y г., 08:43.

Comment

Колега горещо ти препоръчвам този сайт:
                  http://pravopisen.onlinerechnik.com/
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                    Тръгнал не тръгнал това е ,сайта да не е на бащати че пишеш кой да влиза и излиза.Твойто място не е тука ,и здравето си го носи чичка че ще имаш нужда от негоИ това отдолу норешарски си го зав.. някаде

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:41 ----------

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

Изглежда, че не съм била права като си мислех, че банът е прекален за теб.
                    Наистина ли ти е толкова трудно да се държиш с нужната доза човещина?
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      Изглежда, че не съм била права като си мислех, че банът е прекален за теб.
                      Наистина ли ти е толкова трудно да се държиш с нужната доза човещина?
                      Мога ок,но такива не ги траябунтар съм в добрия смисъл на думата.Сериозен съм обещавам ти че повече няма да влезна ,чао и лек ден.
                      Last edited by etrovskii; d.m.y г., 17:24.

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Мога ок,но такива не ги траябунтар съм в добрия смисъл на думата.Сериозен съм обещавам ти че повече няма да влезна ,чао и лек ден.
                        Никой не те гони.
                        Бунтарството е нещо чудесно, но бива ли да се облича в дрешките на лош език? Всъщност, поради лош език, бунтарството само по себе си олеква..

Вярвам, че можеш да бъдеш сериозен.. бунтар
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          Никой не те гони.
                          Тук не мога да се съглася с теб
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Отговор на въпроса на темата: Не!!! Ще се въздържа от коментар за подкрепящите го
                            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                            Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                              Отговор на въпроса на темата: Не!!! Ще се въздържа от коментар за подкрепящите го
                              Аз пък не искам да се въздържа от коментар за подкрепящите правителството. Мисля, че тези от тях, които не са на хранилката имат нужда от психиатрична помощ.

В тази връзка ето коментара на един, на кой симпатичен, на кой не, но със сигурност интелигентен човек...
                              "Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете… Уви…. Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никои няма право да обижда електората на БСП". Това оповести Магърдич Халваджиян на личния си Фейсбук

"Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си", категоричен е продецунтът на "Господари на ефира".

"Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!", казва в заключение Халваджиян.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Аз пък не искам да се въздържа от коментар за подкрепящите правителството. Мисля, че тези от тях, които не са на хранилката имат нужда от психиатрична помощ.

В тази връзка ето коментара на един, на кой симпатичен, на кой не, но със сигурност интелигентен човек...
                                "Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете… Уви…. Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никои няма право да обижда електората на БСП". Това оповести Магърдич Халваджиян на личния си Фейсбук

"Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си", категоричен е продецунтът на "Господари на ефира".

"Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!", казва в заключение Халваджиян.
                                Koй е пък тоз Халваджиян,и кой ти даде право да го коментираштвойте изказвания показва че въобще още не сте готови за евро съюза,то хубаво че затворихте атома благодарение на Кунева иначе още щяхте да блуждаете някаде в пространството.А за партийте всеки има право да е син червен,с това ти мнение доказваш че още мислиш като стар кумонист преди 55 годинаПроблема при вас е че сте слаби като нация,все чакате някой да ви дава и като не ви дават го плюете поголовно,по големи злобари не съм виждал,обхванала ви е тотална мания за величие,всеки смята че е голяма работа но уви не бивате ,просто сте едни малки злобни човечета

---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:48 ----------

паляци
                                Last edited by etrovskii; d.m.y г., 08:53.

Comment

Working...
                                X