Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Аз чувство за хумор си мисля, че имам.
    Доказателство за това е факта, че все още ви чета постовете, въпреки всичко.
    Че на Вас пък какво толкова съм Ви казал? Това, че автоматично се персонализирате с някакви по силни думички от моите постове, си е изцяло ваш проблем мисля. Или не съм прав? Според мен ми четете постовете защото са ви интересни. По същата причина аз чета вашите, и на други колеги постове, защото понякога получавам готова филтрирана и обработена информация без да я откривам сам и т.н.
    Мисля обаче, че не можете да отречете че има няколко човека които освен празни приказки и най-обикновено махленско заяждане, понякога с изкривено поднасяне на фактите на чисто идеологическа основа се упражняват само в словесни диарии. Същото което правеха преди 10 комсомолските и партийните секретари...
    Да не говорим колко пъти обиждаха колегата pavlin без той никога да е използвал пръв обидни епитети към тях.
    Защо на тях не им правите забележки а пък се засягате от моите постове? Това не са ли двойни стандарти?

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това, което държа да изясня - дразня се от това, че вие не проявявате способността да зачитате чуждата гледна точка, без значение, каква е тя.
    Зачитам една гледна точка само когато е подкрепена със правдиви статистически и правдиви исторически факти, а не с празни общи приказки. Подчертавам правдиви!

Прави ми впечатление, че в момента в който чуждата гледна точка започне за се разминава с вашата, идва ред на обидните квалификации.

А се дразня, защото считам, че това не е редно да се случва в хода на една публична дискусия.
    Всички гледни точки се разминават малко или много с моята, и нямаше да е нормално ако не е така. В противен случай би означавало че съм "безгръбначно" В правото си съм обаче да си защитавам основата и опората на моята камбанария. И когато някой дойде и почне отдолу да ми разправя, че нещо не ми е у ред камбанарията пред една тълпа хора и то без да казва к'во точно не и е наред на камбанарията за да я поправя, е питам аз не е ли нормално да го пратя на П.С.М.

Ама хайде стига вече по темата за етиката, защото тя е нарушавана не само едната страна, и аз смятам че съм напълно в правото си да отвръщам според възможностите си и възпитанието си!

По темата:

Мисля, че анализите на финансовите експерти, каквото и да се крие зад тях, не са израз на истерия.

Това тук са факти от извора.
    Те могат да бъдат интерпретирани по много начини.
    За мен едно е сигурно - След всички пропуски в областта на модерното индустриализиране, които сполетяха Русия в изминалия век, на същата тази Русия ще и е много трудно да "влезне в час" без чуждите инвистиции и най-вече без градивното сътрудничество с водещия човешки опит.
    Колега, за какви пропуски говорите в модерното индустриализиране. Това не са ли сега общи приказки?Виждате ли за това говоря!
    Да се твърди за една космическа държава че е пропуснала индустриализацията е ... не знам какво да кажа, явно сте много докачлив ще вземете пак нещо да се засегнете. Ама това са фундаментални неща които се опитвате да изкривявате и искате да се съглася с Вас е няма как да стане!
    Проблема в Русия е, че всичките тези достижения остават там някъде във ВПК и не стигат до обикновените хора. За това преди беше виновна икономическата система, защото липсата на конкуренция не стимулираше по никакъв начин потребителският пазар и внедряването на всички тези достижения на него. Дори може би е по правилно да се каже не стимулираше бързото им внедряване. Има и други причини разбира се като народопсихологията и т.н. Мисля си, че ги коментирахме преди време тези неща и няма смисъл да се повтаряме.
    А възпиране на Русия винаги е имало и продължава и до днес, никога никой няма да споделя с нея нищо, помните КОКОМ тя трябваше сама да си прави откритията за всяко най дребно нещо да открива топлата вода! Питам аз кога Русия се e оплаквала от тази дискриминация? Напротив правеше каквото може за да се справя без да мрънка и в много случаи догонваше, a се случваше и да изпревари останалият свят.
    Всички са доволни на ресурсите които си купуват от нея за да работят собствените им икономики, обаче не са доволни икономиката на Русия да работи, и когато собствените и промишлени стоки изместват техните стоките от пазара вътре в Русия, а напоследък и в държавите дето уж са напреднали.
    А относно отлива на инвестиции, пак казвам погледнете паниката през 2008 и дали тогава се сбъднаха апокалиптичните прогнози как щяла да фалира Русия. Късно е колега ecotronic не могат да я спрат, а според мен и никога не са можели с този огромен природен ресурс зад гърба. Но пък не пречи да опитват.
    Жалко само, че тези опити винаги са на гърба на обикновеният човек бил той украинец или руснак, пък и ако щете и американец. Защото тия 5 млрд. (макар и да само напечатани) ще се наложи един ден пак този американец да ги плаща!
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
      Първо Когато става въпрос за деца не бих използвал никога думата инвестиция а подкрепа на бъдещето на деца.
      Второ инвестиция е чуждица която навлезе широко в българският език последните години с промяната на икономическата система. Специално в българският език според мен е тясно свързана точно с икономиката и всякакви други тълкувания са снобски стремежи за оригиналничене, чуждопоклонничество и непознаване богатството на българският език. Въпреки всичко първото значение дори и на английски е свързано с пари и очаквано възвръщане на парите с печалба.
      Нали все пак Виктория Нюланд говори за пари... или нещо не съм разбрал
      Трето това с инвестицията си беше просто закачлива метафора за да заостря вниманието върху тезата за обема на сумата която е вложена в една чужда държава за дестабилизиране и промяна на ценностната система на суверена (ако изобщо е имало такъв в Украйна), правото му на вземане на самостоятелни решения и налагането на външен модел на вътрешно устройство удобен за корпоративните интереси на държавата инвеститор.

Сигурно има и четвърто и пето... ама няма да отегчаваме аудиторията повече. Мисля, че хората са достатъчно умни и разбраха.
      Между другото колега това си е заяждане на дребно и чисто и просто демагогстване с цел запълване на времето. Ако имате да кажете нещо съществено по темата моля кажете го, защото в противен случай, вие изглеждате нелепо според мен!
      Fade, инвестиция и подкрепа са различни по смисъл и значение думи. Инвестиция е дума с латински произход и е влезнала в нашият език от руският. Думата инвестиция няма български синоним и заедно с капиталовложение се използва още в учебниците по планово стопанство! Разбираш ли мен, колко ти е кух и заядлив поста.

Може ли да проумееш за миг, че крайните русофилски изхвърляния по тази, и по която и да е политическа тема са също толкова малумни и безсмислени както и крайните русофобските.

Ти и още двама, трима в тази тема принизявате дебата до толкова ограничена и плоска пропаганда, че прави глупаво нормални хора да се включват в него! Дерзай молодец, но за мен си просто безинтересен!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Fade, инвестиция и подкрепа са различни по смисъл и значение думи. Инвестиция е дума с латински произход и е влезнала в нашият език от руският. Думата инвестиция няма български синоним и заедно с капиталовложение се използва още в учебниците по планово стопанство! Разбираш ли мен, колко ти е кух и заядлив поста.
        Колега (мен) къде видяхте в поста ми някакви твърдения по повод етимологията на думата инвестиция и кога е влязла и как в българският език? Казах само че е придобила по широка употреба в последните години! Ще ви замоля да не си правите свободни тълкувания на постовете ми!
        Самият вие в този си пост потвърждавате че се използва по често със значението си в сферата на икономиката или греша?
        Никога не съм смятал, че правилната дума за бъдещето на едно дете е инвестиция поради посочената по горе причина! Това е пошло и меркантилно според моите разбирания за морал и човешки ценности! Ако обаче според вашите не е, си я употребявайте за вашите деца колкото си искате, не ми пречи, но пък и не ме подтиква да се отнасям към вас с уважение! Единственото което разбирам от поста ви че продължавате да ми го играете буквоядец и да си мислите, че сте изпълнен със голямо съдържание. За съжаление освен син балон с въздух аз не виждам нищо друго!

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Може ли да проумееш за миг, че крайните русофилски изхвърляния по тази, и по която и да е политическа тема са също толкова малумни и безсмислени както и крайните русофобските.
        С това съм съгласен, и се подписвам с две ръце!

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Ти и още двама, трима в тази тема принизявате дебата до толкова ограничена и плоска пропаганда, че прави глупаво нормални хора да се включват в него! Дерзай молодец, но за мен си просто безинтересен!
        Whell... yeah... this is just like your opinion man...
        I mean that you thinks your self for a normal... dude? Jesus, don't make me laugh!

Ако искате и на латински!
        Trans penem mihi est que BLUE1 discit!
        Last edited by fade; d.m.y г., 21:18.
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        []=о===о=[]

Comment

• Много песимистично съм настроен че Украйна я чака светло бъдеще.И то не от страна на Русия а от страна на тия дето наливат пари там.Щото въобще не им дреме за украинския народ и като постигнат икономичиските си интереси те тогава ще стане интересно.Щото тая химера дето я очакват няма да се сбъдне, после инвеститорите ще размахват договори,Путин естествено ще отвори обятия пък и недвусмислено заяви че няма да стои със скръстени ръце и ако ще е гарга да е рошава, демек конфликта да обхване и САЩ, че и те малко да повоюват на собствена територия.Аз тъй го виждам.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Че на Вас пък какво толкова съм Ви казал? Това, че автоматично се персонализирате с някакви по силни думички от моите постове, си е изцяло ваш проблем мисля. Или не съм прав?
            Трябва ли мен персонално да сте ме обидили (което разбира се, че се е и случвало нееднократно) за да не ми бъде приятно държанието ви във форума (или това на всеки, който има подобно на вашето)?

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Според мен ми четете постовете защото са ви интересни. По същата причина аз чета вашите, и на други колеги постове, защото понякога получавам готова филтрирана и обработена информация без да я откривам сам и т.н.
            Това е така, но щеше да е по-добре за всички, ако спазвахме и добрия тон.

Мисля обаче, че не можете да отречете че има няколко човека които освен празни приказки и най-обикновено махленско заяждане, понякога с изкривено поднасяне на фактите на чисто идеологическа основа се упражняват само в словесни диарии. Същото което правеха преди 10 комсомолските и партийните секретари...
            Да не говорим колко пъти обиждаха колегата pavlin без той никога да е използвал пръв обидни епитети към тях.
            Защо на тях не им правите забележки а пък се засягате от моите постове? Това не са ли двойни стандарти?
            Отговарям само за собственото си поведение. Свят широк - хора всякакви.

Зачитам една гледна точка само когато е подкрепена със правдиви статистически и правдиви исторически факти, а не с празни общи приказки. Подчертавам правдиви!
            Това, че една гледна точка ни се струва погрешна или недостатъчно добре аргументирана не означава, че не трябва да я зачитаме.

Всички гледни точки се разминават малко или много с моята, и нямаше да е нормално ако не е така. В противен случай би означавало че съм "безгръбначно" В правото си съм обаче да си защитавам основата и опората на моята камбанария. И когато някой дойде и почне отдолу да ми разправя, че нещо не ми е у ред камбанарията пред една тълпа хора и то без да казва к'во точно не и е наред на камбанарията за да я поправя, е питам аз не е ли нормално да го пратя на П.С.М.
            Или казано иначе - дразните се, когато някой друг прави това, което вие самият правите.

Ама хайде стига вече по темата за етиката, защото тя е нарушавана не само едната страна, и аз смятам че съм напълно в правото си да отвръщам според възможностите си и възпитанието си!
            Много вярно казано!

Колега, за какви пропуски говорите в модерното индустриализиране. Това не са ли сега общи приказки?Виждате ли за това говоря!
            Аз неведнъж съм аргументирал това свое твърдение. Трябва ли във всеки пост да го правя, за да не ви се струват празни приказките?
            Просто хвърлете един поглед около себе си и ще разберете.

А и честно казано, ако трябва да се изредят всички детайли от индустриалната практика в които на руснаците сериозно им куцат нещата, няма да стигне дисковото пространство на сървъра

Да се твърди за една космическа държава че е пропуснала индустриализацията е ... не знам какво да кажа, явно сте много докачлив ще вземете пак нещо да се засегнете. Ама това са фундаментални неща които се опитвате да изкривявате и искате да се съглася с Вас е няма как да стане!
            Там е бедата на Русия - че уж е космическа държава, пък не може да произведе едни дънки, да не говорим за нещо по-сложно.

За вас това дали една държава е космическа или не, това ли е критерият за оценка на просперитета?

Много - много наивно, колега!

Проблема в Русия е, че всичките тези достижения остават там някъде във ВПК и не стигат до обикновените хора.
            Това обикновеният човек не го топли. Той се интересува от това, което прави живота му по-добър.

За това преди беше виновна икономическата система, защото липсата на конкуренция не стимулираше по никакъв начин потребителският пазар и внедряването на всички тези достижения на него. Дори може би е по правилно да се каже не стимулираше бързото им внедряване. Има и други причини разбира се като народопсихологията и т.н. Мисля си, че ги коментирахме преди време тези неща и няма смисъл да се повтаряме.
            А възпиране на Русия винаги е имало и продължава и до днес, никога никой няма да споделя с нея нищо, помните КОКОМ тя трябваше сама да си прави откритията за всяко най дребно нещо да открива топлата вода!
            Ето затова сега развитите държави са развити, защото си сътрудничат по един нормален начин и не си губят времето в откриването на ТВ.

Питам аз кога Русия се e оплаквала от тази дискриминация? Напротив правеше каквото може за да се справя без да мрънка и в много случаи догонваше, a се случваше и да изпревари останалият свят.
            Всички са доволни на ресурсите които си купуват от нея за да работят собствените им икономики, обаче не са доволни икономиката на Русия да работи, и когато собствените и промишлени стоки изместват техните стоките от пазара вътре в Русия, а напоследък и в държавите дето уж са напреднали.

За да има доволни от покупките, първо трябва да има доволни от продажбите.

В това се състои и големия проблем на Русия.

Всяка развита страна се стреми да продава максимум завършени изделия и минимум суровини за тези изделия.

А относно отлива на инвестиции, пак казвам погледнете паниката през 2008 и дали тогава се сбъднаха апокалиптичните прогнози как щяла да фалира Русия. Късно е колега ecotronic не могат да я спрат, а според мен и никога не са можели с този огромен природен ресурс зад гърба. Но пък не пречи да опитват.
            Жалко само, че тези опити винаги са на гърба на обикновеният човек бил той украинец или руснак, пък и ако щете и американец. Защото тия 5 млрд. (макар и да само напечатани) ще се наложи един ден пак този американец да ги плаща!
            Така, както са тръгнали Руснаците са на път да създадат отново някаква вакуумна система, от каквато подобна видяхме докъде я докараха.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ае вие още малко и ще възродите дуелите.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Ае вие още малко и ще възродите дуелите.
                И аз мога да цитирам всяко изречение. Ти какво си мислиш?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Е много песимистично колега... едва ли ще се стигне до широкомащабен конфликт. По лошото е че и двете страни отвориха един постоянно тлеещ конфликт там и единственото решение е федерализация. Русия на няколко пъти заявява че нейните интереси са да има силна неутрална страна на границата си. Дружески настроена както е Финландия примерно.
                  Обаче в Украйна ножа е опрял до кокала в населението в източните части и те са се хванали като удавник за сламка в Русия и си мислят, че ще цъфнат и ще вържат ако се присъединят към Руската федерация.
                  Постоянно се опитват да я въвлекат в конфликта и ми се струва че най-накрая ще успеят. Тези всекидневни провокации и от двете страни в Украйна (и сепаратисти и фашисти) не могат да не доведат до такъв финал според мен. За съжаление една такава "хапка" ще бъде прекалено голяма за Русия особено в условията на икономическа криза и международна изолация. Много ще се изненадам обаче, ако Руското правителство направи подобен необмислен ход и тръгне да налага силово ред в съседната разпаднала се държава колкото и наложително да е това. Най лошото е че Луганска и Донецка области си насрочват някакви дати за референдуми с които още повече ескалират напрежението. А най тъпото е, че със сигурност на тези референдуми много малка част от населението ще гласува. Изобщо историята от толкова много страни по света в които демокрацията беше финансирана от вън или беше донесена на крилете на томахавките се повтаря.
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Трябва ли мен персонално да сте ме обидили (което разбира се, че се е и случвало нееднократно) за да не ми бъде приятно държанието ви във форума (или това на всеки, който има подобно на вашето)?
                    Колега, общо взето не съм обиждал никого без да съм бил предизвикан с неуместно използван епитет. Щом съм ви обидил значи е имало защо. Щом веднъж сте го направили от там нататък нещата стават неуправляеми при мен.
                    Въпреки всичко поемам инициатива специално към вас да рестартирам малко отношението, явно много навътре ги приемате нещата, щом повдигате темата.

Това е така, но щеше да е по-добре за всички, ако спазвахме и добрия тон.
                    Казах вече, не съм пример за смирен християнин и ако някой реши неаргументирано използва епитети ще си го получи със залп от всички стволове!

Отговарям само за собственото си поведение. Свят широк - хора всякакви.
                    Аз само изразих възмущение от поведението на някой колеги, но към вас отправих въпрос: Защо тях не ги кастрихте, за толерантност и спазване на добрият тон, а а на мен ми прочетохте морал днес за нещо което дори не беше насочено срещу вас?

Това, че една гледна точка ни се струва погрешна или недостатъчно добре аргументирана не означава, че не трябва да я зачитаме.
                    Ами зачитаме я ама искаме и да критикуваме. Като се опитваме критиките да са подкрепени със съответните аргументи!
                    Или казано иначе - дразните се, когато някой друг прави това, което вие самият правите.
                    Дразня се когато някой друг стои срещу мен с воден пистолет и вика Па, Па... Убит!
                    Ако ме разбирате какво искам да кажа!

Аз неведнъж съм аргументирал това свое твърдение. Трябва ли във всеки пост да го правя, за да не ви се струват празни приказките?
                    Просто хвърлете един поглед около себе си и ще разберете.

А и честно казано, ако трябва да се изредят всички детайли от индустриалната практика в които на руснаците сериозно им куцат нещата, няма да стигне дисковото пространство на сървъра
                    Добре де аз пък колко пъти да казвам и всеки път ли трябва да ви казвам че Русия не е СССР и слагането на равенство между тях е ще ме позволите да ви цитирам
                    Наивно!"

Там е бедата на Русия - че уж е космическа държава, пък не може да произведе едни дънки, да не говорим за нещо по-сложно.

За вас това дали една държава е космическа или не, това ли е критерият за оценка на просперитета?

Много - много наивно, колега!
                    Колега не говорихме за просперитет а за индустриализация доколкото си спомням. Индустриализацията може изобщо да не е свързана с просперитета. Китай като е сигурно най индустриализираната страна в момента да не би хората и да живеят много добре? Нали правят най хубавите дънки и най хубавите смартфони. Защо там една голяма част от населението живее по зле отколкото в Америка?

Това обикновеният човек не го топли. Той се интересува от това, което прави живота му по-добър.
                    Вж. по-горе?

Ето затова сега развитите държави са развити, защото си сътрудничат по един нормален начин и не си губят времето в откриването на ТВ.
                    Дали точно заради това колега?
                    А как ще ми обясните че все още има КОКОМ и май не е отменена? Това обаче не го твърдя на 100%

За да има доволни от покупките, първо трябва да има доволни от продажбите.
                    Признавам си без бой това не го разбрах!
                    Естествено че няма да са доволни от продажбите западните страни, особено напоследък.
                    Изнесох данни преди време колко автомобили се произвеждат в момента и колко от продадените автомобили във Франция са произведени в Русия.

В това се състои и големия проблем на Русия.

Всяка развита страна се стреми да продава максимум завършени изделия и минимум суровини за тези изделия.
                    Е добре де, само 15 години са минали откакто тази държава която върнаха за 10 години почити в 1 клас и я тормозиха през цялото време с вътрешни и външни конфликти през тези 15 години Вие какво очаквате?

Така, както са тръгнали Руснаците са на път да създадат отново някаква вакуумна система, от каквато подобна видяхме докъде я докараха.
                    Нищо такова няма да стане! Същите неща се приказваха и при проблема в Осетия през 2008! Именно във вашите данни се вижда какво е станало с инвестициите само половин година след конфликта. Вие погледнахте ли ги всъщност?

П.П. Корекция, КоКом e отменена през 1994 година, току що проверих. Аз съм в грешка за което се извинявам!
                    Last edited by fade; d.m.y г., 23:26.
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    []=о===о=[]

Comment

Е много песимистично колега... едва ли ще се стигне до широкомащабен конфликт. По лошото е че и двете страни отвориха един постоянно тлеещ конфликт там и единственото решение е федерализация. Русия на няколко пъти заявява че нейните интереси са да има силна неутрална страна на границата си. Дружески настроена както е Финландия примерно.
                      Обаче в Украйна ножа е опрял до кокала в населението в източните части и те са се хванали като удавник за сламка в Русия и си мислят, че ще цъфнат и ще вържат ако се присъединят към Руската федерация.
                      Постоянно се опитват да я въвлекат в конфликта и ми се струва че най-накрая ще успеят. Тези всекидневни провокации и от двете страни в Украйна (и сепаратисти и фашисти) не могат да не доведат до такъв финал според мен. За съжаление една такава "хапка" ще бъде прекалено голяма за Русия особено в условията на икономическа криза и международна изолация. Много ще се изненадам обаче, ако Руското правителство направи подобен необмислен ход и тръгне да налага силово ред в съседната разпаднала се държава колкото и наложително да е това. Най лошото е че Луганска и Донецка области си насрочват някакви дати за референдуми с които още повече ескалират напрежението. А най тъпото е, че със сигурност на тези референдуми много малка част от населението ще гласува. Изобщо историята от толкова много страни по света в които демокрацията беше финансирана от вън или беше донесена на крилете на томахавките се повтаря.
                      Русия едва ли ще влезе в Украйна, обаче украйна няма да цъфне и върже както си мислят.Жалкото е че ще я последва съдбата на България.САЩ нямат интерес от силна и независима Украйна.Там е проблема е че сателита само ще смени орбитата.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Русия едва ли ще влезе в Украйна, обаче украйна няма да цъфне и върже както си мислят.Жалкото е че ще я последва съдбата на България.САЩ нямат интерес от силна и независима Украйна.Там е проблема е че сателита само ще смени орбитата.
                        Айде България беше лесна плячка защото е малка и със сервилен манталитет, обаче Украйна такава голяма и богата територия, как успяха да я прилапат и то пак дълго се задържа. Глей цели 5 милиарда глътнала там демокрацията по официални данни, пък по неофициални сигурно са 10. Ама така е то, тука бившата червена буржоазия съсипа държавата заради некъдърността си и алчността си и я превзеха лесно отвътре с разни продажни политици. А там как се случи... трябва да питам, но и техните олигарси много нещо награбиха! Явно колкото е по богата една държава толкова по дълго време продължава агонията.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        []=о===о=[]

Comment

• http://e-vestnik.bg/20388/obarkan-sa...da-mi-pomogne/

Хм!Тия същите не действаха ли и в Ирак.Не бяха ли финансирани от американското правителства и освободени от наказателно преследване заради зверствата си.После в Крим имало необозначени руски части.http://www.youtube.com/watch?v=r8TFbJdv1bg
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 14:59.

Comment

• Хубава статия. Човекът просто е написал черно на бяло въпросите, които си задава всеки трезво мислещ човек.

Накратко - направената за пореден път равносметка, че крупни имперско-финансови абмиции се крият зад думи, като "демокрация", "равноправие", "благоденствие"....... и се стоварват на гърба на изтормозените люде.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• По голяма лапаческа политика от тази на СССР и Русия, в наши дни особено няма.Тотално изпомпване на всякакви ресурси и диктат чрез пълната икономическа зависимост, изградена в миналото-това се прилага сега към бившите соц републики от състава на СССР.
                              Такава демагогия и нарушаване на всякакви договорености е очевидна, за тези, които могат да мислят без клишета и не са възпитани с комунистически нравоучения и так дале.
                              Богатата Украйна бе доведена до просешка тояга точно от Русия, както и целия ИЗточен блок, както беше кръстен навремето.
                              Бунтовете в Украйна през зимата бяха заради промяна на пътя на УКрайна.Но те не целяха цепене на територията на тази държава.Сега Русия се опитва да анексира парчета от Украйна, което е съвсем различно.
                              Та да си задададем един прост въпрос в тая връзка-объркания блогър, който цитира Митака можеше ли да пише и изказва свободно идеите си, ако критикуваше Путин в Русия, тоест живееше там?Отговорът е много прост-НЕ.
                              Така че, един объркан западняк няма да има аналог си в Русия.Там просто те убиват, ако не успеят преди това да те пречупят -примери бол.
                              Ето една статия пък, която ми хареса - третират се въпроси относно руските и българските интереси:
                              И рублите са пари
                              http://www.ekipnews.com/news/mnenia/..._pari_/169485/
                              Last edited by fred; d.m.y г., 20:45.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                По голяма лапаческа политика от тази на СССР и Русия, в наши дни особено няма.Тотално изпомпване на всякакви ресурси и диктат чрез пълната икономическа зависимост, изградена в миналото-това се прилага сега към бившите соц републики от състава на СССР.
                                Такава демагогия и нарушаване на всякакви договорености е очевидна, за тези, които могат да мислят без клишета и не са учили във военни училища и прочее подобни.
                                Богатата Украйна бе доведена до просешка тояга точно от Русия, както и целия ИЗточен блок, както беше кръстен навремето.
                                Бунтовете в Украйна през зимата бяха заради промяна на пътя на УКрайна.Но те не целяха цепене на територията на тази държава.Сега Русия се опитва да анексира парчета от Украйна, което е съвсем различно.
                                Та да си задададем един прост въпрос в тая връзка-объркания блогър, който цитира Митака можеше ли да пише и изказва свободно идеите си, ако критикуваше Путин в Русия, тоест живееше там?Отговорът е много прост-НЕ.
                                Така че, един объркан западняк няма да има аналог си в Русия.Там просто те убиват, ако не успеят преди това да те пречупят -примери бол.
                                Леле! Подобно творение може да се породи само от орган с две полукълба, но без набраздяване.
                                Не го правете пак колега. Идеологическата слепота убива здравия разум и води до трагедии.
                                От останалите Ви изяви съм с убеждение, че добре използвате правилния орган.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X