Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Орм, в странен свят живееш ти. Това за което пишеш го няма около мен. Не ме интересуват и не го търся. Някакъв си гей парад в един ден на годината по някаква си улица изобщо не ме засяга, това е съществувало от както света го има, и да го крием и да ги убиваме все тая, ще го има. Това че запада унищожавал последните остатъци от култура е лъжа. Путиновата пропаганда ти идва в повече, спри да им четеш сайтовете и се радвай на живота- никой не те кара да ставаш гей Възпитанието не идва от улицата и от телевизията, а от дома!!! Ти ако си дал истинските ценности на твоите деца, света няма да ги изкуши лесно. А прикриването на различното никога не е довело до нищо добро.
    Около теб ??? Имаш предвид вашия вход ???? Е , аз малко по мащабно гледам на нещата....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Около теб ??? Имаш предвид вашия вход ???? Е , аз малко по мащабно гледам на нещата....
      Не, аз не живея във вход, кажи ми кой ти тика различната сексуалност в лицето всеки ден? Освен Евровизия където спечели това нещо, което в интервюто си всъщност твърди че няма проблеми с пола си и се чувства мъж. В крайна сметка никой не те е карал да го гледаш. Дай ми пример от всекидневието от този месец от миналият, кой и по какъв начин ти развява сексуалността си пред теб и децата ти. Аз в Пловдив ежедневно се сблъсквам с хетеросексуалната агресивната простащина на разни кифли и кифльовци със скъпи коли, на нагли и безочливи политици напоследък, нали идват избори все пак, но гейове нещо не са ми се набили в очите. От 1 до 6 бях в Гърция, все пак европейска страна, но и родина на знаеш какво, никъде не ми направи впечатление за това което говориш. Но да речем, че аз не виждам, нека другите да споделят къде съзират проблема с хомосексуалните, престъпността ли ескалира, продават наркотици ли, налагат различни ценности ли .......
      Last edited by BLUE1; d.m.y г., 16:31.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Започна силно да намирисва цялата тази операция.

http://www.segabg.com/article.php?id=698076

Comment

Не, аз не живея във вход, кажи ми кой ти тика различната сексуалност в лицето всеки ден? Освен Евровизия където спечели това нещо, което в интервюто си всъщност твърди че няма проблеми с пола си и се чувства мъж. В крайна сметка никой не те е карал да го гледаш. Дай ми пример от всекидневието от този месец от миналият, кой и по какъв начин ти развява сексуалността си пред теб и децата ти. Аз в Пловдив ежедневно се сблъсквам с хетеросексуалната агресивната простащина на разни кифли и кифльовци със скъпи коли, на нагли и безочливи политици напоследък, нали идват избори все пак, но гейове нещо не са ми се набили в очите. От 1 до 6 бях в Гърция, все пак европейска страна, но и родина на знаеш какво, никъде не ми направи впечатление за това което говориш.
          Ами не знам ти телевизия гледаш ли?
          Това което казваш ти е да се пригодят нормалните към ненормалните вместо обратното.
          Не знам може би съм старомоден и съм остарял преждевременно , но не ми харесва. Дори на запад , тяхната култура да го приема , защо трябва и аз да го приемам , и не само с педали е така, има много неща , които са чужди за различните култури.
          Мен примерно никой не ме е учил как се прави секс , но по някъкъв начин, не знам как, съм намерил кое как и къде трябва да се напасне че дори и син имам ....

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Започна силно да намирисва цялата тази операция.

http://www.segabg.com/article.php?id=698076
          Ми че лошите руснаци от кога го казват това!??!?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ами не знам ти телевизия гледаш ли?
            Това което казваш ти е да се пригодят нормалните към ненормалните вместо обратното.
            Не знам може би съм старомоден и съм остарял преждевременно , но не ми харесва. Дори на запад , тяхната култура да го приема , защо трябва и аз да го приемам , и не само с педали е така, има много неща , които са чужди за различните култури.
            Мен примерно никой не ме е учил как се прави секс , но по някъкъв начин, не знам как, съм намерил кое как и къде трябва да се напасне че дори и син имам ....

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Ми че лошите руснаци от кога го казват това!??!?
            Кой те кара да го приемаш бе човек, към какво те принуждават да се нагаждаш?! Хубаво, не ти харесва, не е сред твоите разбирания, но кое твое право отнемат гейовете? Не им обръщай внимание и толкова. Не са ти влезнали в дома освен ако ти не ги пускаш чрез телевизията, И аз имам деца, предпочитам да им кажа истината и да им обясня, че има и такива хора и това, че те са такива не ги прави лоши. Другото какво е? Какво предлагаш ти, да ги скрием, да ги дискриминираме, да ги затворим за принудително лечение, а и кой казва кое е нормално и кое не?
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кой те кара да го приемаш бе човек, към какво те принуждават да се нагаждаш?! Хубаво, не ти харесва, не е сред твоите разбирания, но кое твое право отнемат гейовете? Не им обръщай внимание и толкова. Не са ти влезнали в дома освен ако ти не ги пускаш чрез телевизията, И аз имам деца, предпочитам да им кажа истината и да им обясня, че има и такива хора и това, че те са такива не ги прави лоши. Другото какво е? Какво предлагаш ти, да ги скрием, да ги дискриминираме, да ги затворим за принудително лечение, а и кой казва кое е нормално и кое не?
              Има ли смисъл да продължаваме ?

Comment

На кой му пука за мнението ти, кифличке
                Аз защо Вие смятате, че на някой му пука за вашето мнение... жалка и егоцентрична грешка на твореца
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

Ами не, още одеве беше ясна твоята позиция и никой няма да те санкционира за нея, нито пък за моята. Но знаеш, че не на всякъде по света е така. Е аз предпочитам да живея в страна където не се отнемат права на хората само заради тяхната сексуалност, защо в тези държави отнемат и други права, права нямащи нищо общо със сексуалната свобода!

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Аз защо Вие смятате, че на някой му пука за вашето мнение... жалка и егоцентрична грешка на твореца
                  Ами като не те интересува не ме занимавай повече със себе си.....кифличке
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Май няма смисъл, след като гледаш на света по такъв първичен, да не кажа примитивен начин.

Ще се учудиш, ако разбереш, колко много от хората, които наистина са допринесли с нещо за човешкото развитие са били или са с "ненормална сексуална ориентация".

Изобщо за теб сексуалната ориентация ли ти е мерилото за даден индивид?

Аз например непрекъснато се сблъсквам с изобилие от "хетеросексуална педерастия" в заобикалящия ме свят, ако разбираш за какво говоря.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Май няма смисъл, след като гледаш на света по такъв първичен, да не кажа примитивен начин.

Ще се учудиш, ако разбереш, колко много от хората, които наистина са допринесли с нещо за човешкото развитие са били или са с "ненормална сексуална ориентация".

Изобщо за теб сексуалната ориентация ли ти е мерилото за даден индивид?

Аз например непрекъснато се сблъсквам с изобилие от "хетеросексуална педерастия" в заобикалящия ме свят, ако разбираш за какво говоря.
                      Изобщо не ми дреме за това кои с кого го прави , ако ще и хипоптами да оправят, но да не ми ги натякват . Никой не казва че са глупави тъпи или нямат право на съществуване.... Казвам само че не би трябвало да ми го натякват. Ако не забелязвате пропагандата на педерастията аз го забелязвам ....
                      Брей.... много гейозащитници се събрахте , скоро ще се окаже че който не гей е комунист

Comment

Изобщо не ми дреме за това кои с кого го прави , ако ще и хипоптами да оправят, но да не ми ги натякват . Никой не казва че са глупави тъпи или нямат право на съществуване.... Казвам само че не би трябвало да ми го натякват. Ако не забелязвате пропагандата на педерастията аз го забелязвам ....
                        Брей.... много гейозащитници се събрахте , скоро ще се окаже че който не гей е комунист
                        Добре де, не се заяждам, ама посочи ми примери за ПРОПАГАНДА на педерастията. И как може въобще да се пропагандира нещо което не е въпрос на избор. Ти или си гей или не си, това не е заразна болест. Все пак сме в 21 век, нали. Пък шегата, че който не е гей е комунист не върви, щото БСП-то има доста видни представители на третият пол
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ами като не те интересува не ме занимавай повече със себе си.....кифличке
                          Май се ласкаете като смятате, че хвърлям толкова труд за да занимавам ваше "величество" с моята скромна "кифленска" личност!
                          Като не ви интересува мнението ми просто спрете да ми отговаряте!
                          Нали предварително Ви казах, че приемам извинението "По умният отстъпва!"
                          Няма от какво да се притеснявате... читателите са достатъчно интелигентни да преценят!

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

гей камикадзе

Всички да забележат какво пише на знамето "ПРОПАГАНДА"

Как ему обяснили... ой ой ой...
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

..........
                            Дай да изясним нещо важно, ако ще продължаваме дискусията:

Не знам, как стоят за теб нещата, но за мен те стоят по следния начин:

1 - Аз възприемам педерастията, като начин на мислене и поведение а не като психо-физически атрибут на даден индивид.
                            Независимо от това, че това се разминава с етимологията на думата.

2 - Хомосексуалността като явлевние не ми пречи.

3 - Не мога да я съдя (подкрепям/мразя), защото това би означавало да съдя индивид, който притежава някакъв недъг или отклонение от приетите норми (най-често по рождение).

4 - Не олицетворявам дадено общество или обществен строй с определени, да приемем характерни за него пороци или негативни явления, просто защото съм наясно, че не съществува дори и един единствен човек, който да притежава само положителни и никакви отрицателни страни.

5 - Ако искаш да вървиш напред, трябва да умееш да се възползваш от позитивното а негативното да игнорираш.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Дай да изясним нещо важно, ако ще продължаваме дискусията:

Не знам, как стоят за теб нещата, но за мен те стоят по следния начин:

1 - Аз възприемам педерастията, като начин на мислене и поведение а не като психо-физически атрибут на даден индивид.
                              Независимо от това, че това се разминава с етимологията на думата.

2 - Хомосексуалността като явлевние не ми пречи.

3 - Не мога да я съдя (подкрепям/мразя), защото това би означавало да съдя индивид, който притежава някакъв недъг или отклонение от приетите норми (най-често по рождение).

4 - Не олицетворявам дадено общество или обществен строй с определени, да приемем характерни за него пороци или негативни явления, просто защото съм наясно, че не съществува дори и един единствен човек, който да притежава само положителни и никакви отрицателни страни.

5 - Ако искаш да вървиш напред, трябва да умееш да се възползваш от позитивното а негативното да игнорираш.
                              Бих добавил :

6 - Не подкрепям натякването по всевъзможни форуми , паради , тв предавания, сериали , филми пропагандата на някакъв недъг или отклонение (т. 3) като за нещо нормално.

Ето че не се отличават нашите мнения особено..... освен че не можах да разбера т. 4 Иначе за другите неща които си писал съм съгласен.

Comment

Бих добавил :

6 - Не подкрепям натякването по всевъзможни форуми , паради , тв предавания, сериали , филми пропагандата на някакъв недъг или отклонение (т. 3) като за нещо нормално.

Ето че не се отличават нашите мнения особено..... освен че не можах да разбера т. 4 Иначе за другите неща които си писал съм съгласен.
                                Неотдавна някой измисли, а и все още се шири мнението, че определени негативни явления, като наркомания, престъпност, хомосексуализъм........са присъщи и характерни за даден обществен строй.
                                И като е така - следва да сложим този обществен строй в лошата графа.
                                Направих аналогия с един единствен индивид (който и да е той) за да обясня, защо не мога да се съглася с това.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X