Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеА сега някой да ми каже кое е демократичното в това да се замразяват сметките на руски бизнесмени и частни лица. От къде на къде една банка в САЩ или в Западна Европа ще се разпорежда с парите на някой който си ги е изкарал в Русия. Няма съдебно решение за незаконно придобиване престъпление и т.н. Правим си един списък по наше усмотрение и така. Къде е зоконността, защитата на правата на човека и т.н.
Това ми харесва в русия и руснаците , когато е трудно са единни. Искам някой ден да видя такава България - силна и единна !Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИменно прагматичният поглед показва, че от доста години насам Русия се намира в отбранителна позиция за сметка на западът, който се намира в нападателна.
Същото това прагматично мислене се надява на това Русия да успее да насочи ресурсите си в правилната посока с цел да спре този процес.
Масата от обикновените хора имат интерес от това Русия да заеме стабилна и устойчива позиция на икономическо противостояние на другите големи системи.
Лошото е, че за едрия капитал държавните граници не са от особено значение.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеРусофил и патриот можеш да бъдеш навсякъде по света, а това че ти не можеш да го проумееш си е твой проблем. А между другото не съм и единствения.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеА македонец и на луната.....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеА сега някой да ми каже кое е демократичното в това да се замразяват сметките на руски бизнесмени и частни лица. От къде на къде една банка в САЩ или в Западна Европа ще се разпорежда с парите на някой който си ги е изкарал в Русия. Няма съдебно решение за незаконно придобиване престъпление и т.н. Правим си един списък по наше усмотрение и така. Къде е зоконността, защитата на правата на човека и т.н.
Грегор Гизи най-точно се е изразил по въпроса със запорите на сметките.
Цитирам:
Банковите сметки на Янукович и неговите поддръжници бяха блокирани, защото това са крадени държавни капитали. Моят въпрос: „Това сега ли го разбрахте?” Втори въпрос: „А защо само техните банкови сметки?” Защо не и банковите сметки на олигарсите милиардери, подкрепящи други сили? Защо не правите нищо по този въпрос? Колко едностранчиво се прави всичко всъщност.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеНе съм нито песимист,нито анти-всичко,политически съм ултрадесен анархист....деполитизиран съм от 1990г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОпа .........едни червени лампи започнаха да святкат.
Тва червеното мноу те заслепява...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДумата "демокрация" е прах в очите на балъците.
Грегор Гизи най-точно се е изразил по въпроса със запорите на сметките.
Цитирам:
Банковите сметки на Янукович и неговите поддръжници бяха блокирани, защото това са крадени държавни капитали. Моят въпрос: „Това сега ли го разбрахте?” Втори въпрос: „А защо само техните банкови сметки?” Защо не и банковите сметки на олигарсите милиардери, подкрепящи други сили? Защо не правите нищо по този въпрос? Колко едностранчиво се прави всичко всъщност.
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧе тя е пренаселена вече с македонци май
Comment
-
http://www.bgeurasia.org/index.php/en/ - Имало и по крайни русофили от нас ей.... че и сайт са направилиLast edited by Orm; d.m.y г., 18:29.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
И духът на Александър Велики е там.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДа,там е,един път и аз да се съглася с теб,там е благодарение на руският панславизъм.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе мога да разбера ако англосаксоните са единни, арабите са единни, защо и славяните да не са?
Ще ме прощавате, ама генетиката е точна наука, за разлика от историята, която се пише обикновенно от победителите.
Нашите хаплогрупи се различават и то май не малко от тази на руснаците.
Виж със сърби, словенци, хървати и македонци сме братя!
П.П. За справкаLast edited by fade; d.m.y г., 18:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеКолега не сме славини ние...
Ще ме прощавате, ама генетиката е точна наука, за разлика от историята, която се пише обикновенно от победителите.
Нашите хаплогрупи се различават и то май не малко от тази на руснаците.
Виж със сърби, словенци, хървати и македонци сме братя!
П.П. За справкаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе мога да разбера ако англосаксоните са единни, арабите са единни, защо и славяните да не са?
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова е една друга много голяма тема..... според мен всички разбраха за какво говорех
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДа,там е,един път и аз да се съглася с теб,там е благодарение на руският панславизъм.Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:44.
Comment
Comment