Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нефта от ИГ го купуват тези които организират санкциите и същите тези които създадоха ИГ.

Comment

• Ето и за какво съм аз http://ria.ru/world/20141118/1033998445.html

Че взеха да се промъкват и някои проблясъци и при немците.... Не разбирам какво лошо има да бълваш продукти по целия континент (даже два) и да получаваш евтина енергия ....Единственият губещ в случая ще е САЩ, ама това си зависи от тях, ако се откажат от мнимата си доминация може и почнат да уважават мнението на ЕС и Русия може и за тях да има ....ама не виждам толкова силен политик в ЕС за да стане цялата работа.

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Нефта от ИГ го купуват тези които организират санкциите и същите тези които създадоха ИГ.
      ИД товарищ ИД , че Хер сори Сър Еко се нерви
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Да попитам, някой знае ли защо постоянно има недостиг в Здравната каса. Давам един жокер: бум на частните болници в България.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Да попитам, някой знае ли защо постоянно има недостиг в Здравната каса. Давам един жокер: бум на частните болници в България.
          След 1 година ходене по болници с майка ми и 5 операции и 8 пролежавания,мога ти говоря много.Много лекарства са изписани но не са давани, в едната епикриза пишеше че са и давали аналгин и лидол, а тя е алергична към тях, всеки път и правят иследвания за алергия и го пише и в епикризите и, но въпреки това и го "давали". много излишни иследвания, някои от коите не са правени, примерно гастроскопии.Диагнозите с които я приемаха в повечето случаи са по поскъпи пътеки нищо общо със заболяването.И в държавно и частно те скубят.Само в две болници бяха коректни.Накрая ми писна и и спрях всички лекарства освен за кръвото и за два дена стана и тръгна да си пазари сама.А беше като парцал.Заради една жлъчка и една фисура беше всичкото.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Жестока корупция, далавери и безсмислени лечения се ширят и в частни и в държавни болници. Причината е в корумпирани служители, упражняващи контрола.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Да попитам, някой знае ли защо постоянно има недостиг в Здравната каса. Давам един жокер: бум на частните болници в България.
              Мммм..., не.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              След 1 година ходене по болници с майка ми и 5 операции и 8 пролежавания,мога ти говоря много.Много лекарства са изписани но не са давани, в едната епикриза пишеше че са и давали аналгин и лидол, а тя е алергична към тях, всеки път и правят иследвания за алергия и го пише и в епикризите и, но въпреки това и го "давали". много излишни иследвания, някои от коите не са правени, примерно гастроскопии.Диагнозите с които я приемаха в повечето случаи са по поскъпи пътеки нищо общо със заболяването.И в държавно и частно те скубят.Само в две болници бяха коректни.Накрая ми писна и и спрях всички лекарства освен за кръвото и за два дена стана и тръгна да си пазари сама.А беше като парцал.Заради една жлъчка и една фисура беше всичкото.
              Ми така е, когато не си пациент, а клиент.
              Това със спирането на вагона с лекарствата е много правилно действие.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Жестока корупция, далавери и безсмислени лечения се ширят и в частни и в държавни болници. Причината е в корумпирани служители, упражняващи контрола.
              Причината е, че както във всяка търговия по наще ширини се гледа да се удари кьоравото.
              Спирам до тук с безсмисленото чесане на пръсти по въпроса.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• То всичко ни е такова, ей го днес хванали некъф катаджия, седи са на пешеходната пътека и събира такса.Енергото и то те скубе щото си клиент,топлото и те...

Comment

• Така де, като се постави здравеопазването на пазарни принципи така се получава. Парите отиват за скъпи процедури, цените се надуват и т.н.

Comment

• Ми нали пазарния принцип определя конкуренция към по-добро качество на услугата.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Ми нали пазарния принцип определя конкуренция към по-добро качество на услугата.
                      Не и в здравеопазването защото здравето цена няма.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Ми нали пазарния принцип определя конкуренция към по-добро качество на услугата.
                        И един мармот завива шоколада в станиол...
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• На мен например ми прави впечатление, че като отида на лекар за най-малкия проблем, той ми назначава изследвания като за космонавт. Същевременно ми дава готова бланка за конкретна лаборатория, а най-отдолу на бланката стои печата му.
                          Сещате ли се, каква е схемата?
                          Личният ми зъболекар ми се обажда тези дни и ми вика, че от 3 години не съм ходил при него. Та ако нямам проблеми барем да мина да оправим книжката, че да не губел парите по здравна каса.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз нямам личен зъболекар, щото умря преди години.Не съм си избирал друг.Ходя в една частна клиника и никога не съм имал проблем със процедурите поздравна каса.Колкото до личния лекар, не ми отказва иследвания но не ми прави всичко от - до и никога не пише при кого да отида или в коя лаборатория.Можеш да се оплачеш ако настоява къде да ходиш.Също можеш да си вземеш уникален номер от здравна каса и да си проверяваш досието какво ти е правено.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Според тази схема - http://ria.ru/infografika/20141027/1029104460.html - в близките 5 години в плановете на ИГ влизаме и ние .... честито .... та се чудех дали ако (колкото и невероятно да звучи това) се появи такава опасност ще разчитаме на баба Меркел да запали някой от хеликоптерите на НАТО, или пак ще гледаме с надежда към Русия , ако може да спре ИГ , а пък ние след това както е редно в такива случаи ще я поливаме с всичката мръсотия на света.

'91-'92 бях радиоразузнавач в Банкя и учехме дислокация и възможности на армиите на всички съседи... Тъ, някой друг случайно да е запознат на какво е способна втората по големина армия в НАТО?
                              И дали и там мислят като ИД(ИГ)?
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение

'91-'92 бях радиоразузнавач в Банкя и учехме дислокация и възможности на армиите на всички съседи... Тъ, някой друг случайно да е запознат на какво е способна втората по големина армия в НАТО?
                                И дали и там мислят като ИД(ИГ)?
                                Видяхме 1ата по големина на какво е способна в Авганистан.....
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X