Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
    Orm,много ти хлопа дъската!Какви галоши,какви 5 лева!ИД е световен проблем,не само на определени наций!По зле си от Сидеров!
    Добре че си ти ерудирания... не зацепваш къде става дума за сарказъм къде за ирония..... Пиша го в прав текст за мега-разбиращите - Всичките с твоята позиция обвинявате руснаците във всички грехове до момента в който ножа стигне до кокъла, след това сменяте плочата на братушки спасявайте...... Примери бол, но в момента пиша от телефона и не ми се пише много....

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Правилно! А и трябва да се спазва правилото:

"врагът на моя враг е мой приятел"

Лошото е когато този "приятел" вземе та подпали и моята черга. Тогава, какви ще ги дипля?
    Може би ако спрат западните "партньори" с глупостите си, ония ще имат и ресурс за ИД.....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Пиши си,пиши си!Не знам напоследък на кого са помагали!Първо трябва на себе си да помогнат,че с тези цени на петрола не ги виждам!Познати ,който ходят често там казват ,че работите не са никак розови!Само в твоята глава всичко е цветя и червени балони!
      Живееш в свой собствен свят ,който няма нищо общо с реалноста!
      Като гледам снимката,преди беше танк,сега самолет ,а в казармата сигрно не си ходил,А!!!
      Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 00:11.

Comment

• Може би да, а може би не......

А може би докато умните се наумуват, лудите да се налудуват?

http://www.dw.de/%D0%B7%D0%B0%D1%89%...%B0/a-18020953

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
          Пиши си,пиши си!Не знам напоследък на кого са помагали!Първо трябва на себе си да помогнат,че с тези цени на петрола не ги виждам!Познати ,който ходят често там казват ,че работите не са никак розови!Само в твоята глава всичко е цветя и червени балони!
          Живееш в свой собствен свят ,който няма нищо общо с реалноста!
          Като гледам снимката,преди беше танк,сега самолет ,а в казармата сигрно не си ходил,А!!!
          Ако погледнеш малко по горе съм написал същото че в момента са заети с други проблеми създадени пак от създателите на ИД.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Като спрат кинтите от ФАЩ и КатЪр, проблема ИД ще се реши сам.
            Вие сега му мислете как ще връщаме кинтите, дето наще убавци ги взимат да купуват на ФАЩ ръждивите железа.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• До къде я докараха сегашните подлезурковци:

БГНЕС припомня, че късно снощи американският държавен секретар Джон Кери очерта "огнева линия" около България на Балканите.

Пред Комисията по външна политика на Сената Кери заяви, че редица европейски страни, сред които Македония, Косово, Сърбия и Черна гора се намират на "огневата линия", когато става въпрос за отношенията между Вашингтон и Москва. По време не дебатите в Комисия сенаторът Кристофър Мърфи заяви, че Русия буквално марширува в Сърбия, както никога досега. "Когато става въпрос за Македония, Косово, Сърбия и Черна гора, както и за страни като Грузия, Молдова, Приднестровието – те се намират на огневата линия", каза Кери, отговаряйки на сенаторски въпрос за руското влияние в Европа. Той се съгласи с твърдението на Кристофър Мърфи, че "Русия води успешна пропагандна война в контекста на украинската криза".

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Като спрат кинтите от ФАЩ и КатЪр, проблема ИД ще се реши сам.
              И като спрат да изкупуват контрабандния петрол от тях.

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Вие сега му мислете как ще връщаме кинтите, дето наще убавци ги взимат да купуват на ФАЩ ръждивите железа.
              Така е след плонжовете които направиха определени партии след сърцераздерателното откровение на министърчето че няма да пипа част от заделените вече пари. Аз се обзалагам че няма да удържи на обещанието си.

Comment

• А аз откакто се помня, все някой ме плаши с война и врага, който е близо до мен.

Разликата е само в това, че през първата половина от живота ми този "някой" беше СССР а през втората - САЩ.

По отношение за заема, след като за строежа на Белене се проведе референдум, защо за заема също не се проведе такъв ами решението се остави на една шепа мошеници?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• 1 US$ = 1.7374987 Bulgarian levs

Comment

• Еко, ето ти отговор на въпроса за Русия и ИД - http://www.vz.ru/news/2015/2/19/730435.html

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Еко, ето ти отговор на въпроса за Русия и ИД - http://www.vz.ru/news/2015/2/19/730435.html
                      Това не е отговор. Това е просто едно становище на Чуркин, което лично аз намирам за доста по-добре аргументирано от това на Лавров.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Това не е отговор. Това е просто едно становище на Чуркин, което лично аз намирам за доста по-добре аргументирано от това на Лавров.
                        Ами омске неговото мгение, има и обяснение защо Русия в момента не е в коалицията. Защото няма решение на ООН и нямат съгласието на Сирия....

Comment

• Мда, нямало да има натовски център във Варна, нямало да има натовски войски - http://www.moreto.net/novini.php?n=281506 .Що трябва да лъжат ми не си кажат от първия път.26800-В -известно като 05 в него служих 3 години.Приемен център на флота, секретно, вътре в него има още едно още по секретно на 70 м. под земята където трябваше да се изнесем в случай на война с НАТО.Служеха само старшини и офицери, веднъж реших да надникна и ме струваше една кофа мастило и 10 години забрана да напускам страната.А даже не видях и входа, само прескочих оградата, то тя беше символична де, ама номера с търсенето на загубена футболна топка не мина.26800-Б -известно като 06 аналогично на 05 само че е предавателен център.Третото не се сещам по номера, но мисля че е "кашишкото" поделение по пътя за Виница.Кашишко за кумуфлаж, под него беше командния център на флота в случай на война, от там се командваше учението ЩИТ 82.Глава не ми остана да си я блъскам в железните каси на вратите.Бяха като люкове.Ма пък ми дадоха 10 дена отпуск за награда.Но пък ми ги праспаднаха от едни 15 дена арест задето си говорих на прав текст с Альошата от Севастопол.Както и да е, честита ни червена точка на челото.http://www.pan.bg/view_article-58-28...htU-RUSIQ.html
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:00.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Един от най върлите опозиционери на Путин е убит - http://www.vesti.bg/sviat/evropa/ubi...moskva-6032410

Comment

• Мир на праха му.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Незнайно защо , дори руската опозиция смята че това е провокация ....

Comment

Working...
                                X