Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вие разиграхте вица за гобровеца на живо .... Дето като раззбрал че една атомна бомба струвала 10 милиона и си рекъл - ехххх що не ми падне една такава в двора ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Вие разиграхте вица за гобровеца на живо .... Дето като раззбрал че една атомна бомба струвала 10 милиона и си рекъл - ехххх що не ми падне една такава в двора ....
      Е - да не се лакомим толкова! Говорим за малко парченце - колкото да си купя едно Порше

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Е - да не се лакомим толкова! Говорим за малко парченце - колкото да си купя едно Порше
        Пусковия мехзнизъм ?!?1?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Да си припомним (м. март - 2014):

"Русия не е изпращала войски в Крим и засега не възнамерява да го прави, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция в Москва. Според държавния глава, хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски."

Сега очакваме филма за Донбас и новата изповед на Путин.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да си припомним (м. март - 2014):

"Русия не е изпращала войски в Крим и засега не възнамерява да го прави, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция в Москва. Според държавния глава, хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски."

Ами при такава операция е напълно естествено да не се дава информация ... аз си мислех че тя ще е засекретена още десетки години . Едва ли някой е очаквал Путин да раскаже за плановете си на BBC и CNN и след това да действа.
            Ето как са им се объркали на САЩ плановете за Русия - http://ria.ru/world/20150317/1053014467.html (това би трябвало да ви покаже че студената война в САЩ никога не е спирала)
            И искам да питам , дали имаме някое хакерче да потърси тези планове за Бг ?!?!? Че ми е адски интересно ...

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Даже ето ви го документа - http://www.dni.gov/files/documents/G...5%20Report.pdf

Ама съм на работа и не мога сега да се отплесвам много

Comment

Бе той и Обама твърдеше че нямат нищо общо със преврата в Украйна.
              Не знам колко ниско могат да паднат.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4527882
              Между другото защо се сърдим на руснаците за 9 септеври, доколкото си спомням маршал Толбухин влиза в България начело на 3 и 4-и Украински фронт.Нали не съветските войски са освободили Освиенцим а украинските, ако не се лъжа 1 украински фронт.Та и тук така.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е - ако се взриви, вероятно няма да разбера. Ако пък имам злата участ да разбера, ще му ставам клиент на Myato
                Ааа, сакън. Аз клиенти от таквиз случки нещем. Предпочитам като пожарната да си "седим у гаража".

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Както казах още тогава, те руснаците си бяха вече там.
                Като гледам изпълненията на хунтата, просят си голям бой.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Не знам колко ниско могат да паднат.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4527882
                Между другото защо се сърдим на руснаците за 9 септеври, доколкото си спомням маршал Толбухин влиза в България начело на 3 и 4-и Украински фронт.Нали не съветските войски са освободили Освиенцим а украинските, ако не се лъжа 1 украински фронт.Та и тук така.
                Човешката гнус е безгранична.
                И сега кво? Цапаме паметника на героичния украински войн. Реставраторска му работа.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ами при такава операция е напълно естествено да не се дава информация ... аз си мислех че тя ще е засекретена още десетки години . Едва ли някой е очаквал Путин да раскаже за плановете си на BBC и CNN и след това да действа.
                  Ето как са им се объркали на САЩ плановете за Русия - http://ria.ru/world/20150317/1053014467.html (това би трябвало да ви покаже че студената война в САЩ никога не е спирала)
                  И искам да питам , дали имаме някое хакерче да потърси тези планове за Бг ?!?!? Че ми е адски интересно ...

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Даже ето ви го документа - http://www.dni.gov/files/documents/G...5%20Report.pdf

Ама съм на работа и не мога сега да се отплесвам много
                  Ти май не си го чел тоя документ. Що си мислиш, че е нещо секретно, което сега вижда бял свят? В самото начало на документа достатъчно ясно е казано, как е създаден, от кого и с каква цел.
                  Това, че тук и там се говори за упадък на Русия, що си мислиш, че не е вярно?
                  Когато започне да се повишава жизненият стандарт на обикновения руснак, тогава ще ми говориш за просперитет. Щото, както много пъти съм казвал - докато Русия прави оръжия вместо да развива икономиката си, далеч няма да стигне. Тя вече загуби една такава надпревара, но май не си е извадила поука. А пък САЩ именно поради това я стресират.

Силно се надявам, тя да започне да си сътрудничи с Китай, EC, Индия и пр.
                  Тогава вече ще можем да кажем, че плановете на САЩ за световно господство, отиват в небитието.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Митак, наименованията на фронтовете в РККА идват от географските райони, в които са дислоцирани и действат, а не от етническият състав на войниците.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ти май не си го чел тоя документ. Що си мислиш, че е нещо секретно, което сега вижда бял свят? В самото начало на документа достатъчно ясно е казано, как е създаден, от кого и с каква цел.
                      Това, че тук и там се говори за упадък на Русия, що си мислиш, че не е вярно?
                      Когато започне да се повишава жизненият стандарт на обикновения руснак, тогава ще ми говориш за просперитет. Щото, както много пъти съм казвал - докато Русия прави оръжия вместо да развива икономиката си, далеч няма да стигне. Тя вече загуби една такава надпревара, но май не си е извадила поука. А пък САЩ именно поради това я стресират.

Силно се надявам, тя да започне да си сътрудничи с Китай, EC, Индия и пр.
                      Тогава вече ще можем да кажем, че плановете на САЩ за световно господство, отиват в небитието.
                      Знам какво пише в самото начало на този документ , беше ми интересно дали има нещо за Бг.
                      А ти като стигнеш редовния руснак ми се обади...

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

Украйна пак не изпълнява нищо - http://ria.ru/world/20150317/1053082467.html
                      А санкции няма ... странно
                      А и на румънците ще помагат http://www.unian.net/politics/105643...-konflikt.html

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Митак, наименованията на фронтовете в РККА идват от географските райони, в които са дислоцирани и действат, а не от етническият състав на войниците.
                      А питай поляците да ти обяснят новата "истина"
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 21:04.

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Явно си пропуснал някои работи, та върви пренаписване на историята - Съветския съюз е нападнал Германия,Освиенцим е освободен от 1 укр фронт, т.е. от украинци, няма значение че са влизали в състава на Червената армия http://ria.ru/world/20150121/1043600343.html , също газта се транзитира от Западна Европа презУкрайна за Русия/Дж. Псаки/ и други такива сега не ми се сеща.
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:05.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Абе какво става?!?!? Нали в Москва по план трябваше да има демонстрации и протести - http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/1837133

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

А сори и в Москва има http://ria.ru/society/20150318/1053234768.html

Comment

Абе какво става?!?!? Нали в Москва по план трябваше да има демонстрации и протести - http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/1837133

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

А сори и в Москва има http://ria.ru/society/20150318/1053234768.html
                            Пак ще ти го кажа:

Руската пропаганда ти пие мозъка.

Да кажеш, че няма и други източници на информация, да те разбере човек. Но ти имаш на разположение море от източници.....

Не че нямат основание протестите срещу финансовата политика в ЕС, но знаеш ли защо сега те са точно във Франкфурт?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Пак ще ти го кажа:

Руската пропаганда ти пие мозъка.

Да кажеш, че няма и други източници на информация, да те разбере човек. Но ти имаш на разположение море от източници.....

Не че нямат основание протестите срещу финансовата политика в ЕС, но знаеш ли защо сега те са точно във Франкфурт?
                              весел човек си ти ей...... Не не знам , руската пропаганда ми е и зпила мозъка ..... Всъшност протестите са в Москва а празнуванията пред ЕЦБ....

Comment

весел човек си ти ей...... Не не знам , руската пропаганда ми е и зпила мозъка ..... Всъшност протестите са в Москва а празнуванията пред ЕЦБ....
                                Потестите във Франкфурт са по повод днешното официално откриване на новата сграда на ЕЦБ. Старата сграда (eurotower), която беше наета от институцията занапред ще се ползва за банков надзор, което ще раздуе щата на институцията с около 1000 нови служители.

Накратко - хората протестират срещу разрастването на банковите институции в ЕС.

А като си говорим за раздути паразитиращи щатове, хвърли едно око на това, макар, че не е с източник бла-бла.RU

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X