Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Той по принцип Немцов никой не го слуша от 2-3 години, пропилял си е състоянието по жени а и състояне със държавна заплата като губернатор или депутат не се прави.Не схванах точно с какъв бизнес се е занимавал.Просто е удобен за Запада да се въздейства на Русия и Путин най-вече.Нали се сещаш че Путин няма го убие точно под Кремъл ако е искал.Въобще мястото и времето пред вид предстоящия тогава митинг биха били твърде очевадни ако Путин го беше заповядал.Един вид сам си създава проблеми, ма на това никой не обръща внимание.Можеше да изглежда като катастрофа, нещастен случай със ски или каквото се сетиш и то на друго място и в друго време.Така обаче, ето на Путин ги отстрелва от прозорците на Кремъл направо.
    Потревожното е че Кери натиска да се разширят правомощията на Обама за да можел да изпраща войски във всяка точка на света, ако дипломацията и убежденвията с мирни средства не давали резултат.Тоз едва ли не обяви война нацелия свят.От това по-добра демокрация здраве да е.
    А може пък Путин да е знаел прекрасно, че убивайки го точно сега, точно на това място и точно по този начин, ще породи мислите, които, както виждам вече са се появили у много хора и в теб самият.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• На негово място не бих разчитал на това.По-скоро външни сили са замесени или самата опозоция виждайки че тъпче на едно място го е принесла в жертва, мислейки че така ще разбуни народа.Обаче като чета руските сайтове веждам че един два поста има в негова защита, сиреч не е бил много популярен.Все едно бойко да вземе да гръбне лидера на някой партийка с 1-2 % подръжници.Очакваше се руснаците да реагират както си е намислил запада ма не е точно така, никой не взема пред вид начина им на мислене.И няма как другояче да мисли такава нация която има реалния шанс тя да командва парада вместо нея да командват.Това да не е някакава малка държавица като нас дет се хваща на всякакви обещания и лъжи.Като говорим за свобода на словото обясни ми защо някои въпроси и мнениея не ми се появиха в бтв и нова.Повече и не опитвам да пиша там.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        .....Като говорим за свобода на словото обясни ми защо някои въпроси и мнениея не ми се появиха в бтв и нова.Повече и не опитвам да пиша там.
        Защото всяка медия обслужва нечии интереси.
        Това няма нищо общо с липса на свобода на словото.
        За липса на свобода на словото говорим, когато 30 минути след публикуването на мнението, се звъни на вратата.......
        Залагам каса бира, че същите тия постове, дето не са ти ги публикували в BTV ще ти ги публикуват в сайтовете на Атака.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мне, там не чета и не пиша..., оня е клоун и не ма кефи.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=t42-71RpRgI - Филмът !
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Баси наглеца - http://ria.ru/defense_safety/20150315/1052650339.html вадете светкавиците и снимайте на воля.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Е - красив филм! Няма спор. Все едно в Государственная киностудия е правен

От утре започвам да ставам русофил
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 23:01.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Ставаме двама. След такъв Филм, то не се издържа вече.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Ся и Митака ако може да ме уреди с една от ония ракети, да я бодна в двора, че некъв щаб на НАТО правят сега на 300 м от мен.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ся и Митака ако може да ме уреди с една от ония ракети, да я бодна в двора, че некъв щаб на НАТО правят сега на 300 м от мен.
                      Нема се плашиш , НАТО са с добрите ракети .... те носят демокрация ...

Ето как един въпрос за демократичните ракети му расказа играта на Кери - https://www.youtube.com/watch?v=WhDM4AvvB1g

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Еми че къде да го правят ??? В къщата на Биг брадър ли ??
                      Виж колко сме заблудени , мислехме че "Доналд кук" се е насрал от самолета а то какво се оказа .... имало е и "Бастион"-чета специално за случая... А още колко неща не са казали ехееееей....

Са остава и холивуд да пусне филм как са организирали преврата в Украйна ....
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ся и Митака ако може да ме уреди с една от ония ракети, да я бодна в двора, че некъв щаб на НАТО правят сега на 300 м от мен.
                        Аз не мога, ма ще си я получиш и без поискване.

"И, кроме всего прочего, мы сознательно развернули эти комплексы так, чтобы их видели из космоса", — добавил Путин.
                        Има някакво послание в това да си изложиш отбраната на показ.
                        Да не забрявяме и системата Периметър, минирания тектоничен разлом в Атлантика който не може да бъде изключен и пред него Фукошима в Япония ще е като детска игра ...и други такива чиято цел е да превърнат Русия в пустиня в краен случай, напрмер свръхдълбоките сондажи на ключови места.Между другото Путин не е случайно на власт и Горбачов и Елцин са били изкъсо следени да не би да прекрачат прекалено далеко.Общо взето Кремъл е само официалната част.Доста зайчета могат да изкочат от ръкава.Забравете за Крим а и за Украйна.ЕС не може се справи с 8 милионна Гърция, камо ли с 40 милиона гладни украинци.Украйна е инструмента на САЩ за да избегнат нова Голяма депресия, за ЕС е бездънна яма в която да налива пари докато осъзнае че не може да я изхрани.И ще стане ябълкаята на раздора както в ЕС така и между ЕС и САЩ.А Русия седи и гледа сеир.Барабар с Крим Путин можеше да вземе и Украйна и никой нищо нямаше да може да направи.Само че така силите зад Кремъл вкараха силите зад Вашингтон в кур капан.Нали са сещате че нито Путин нито Обама могат самостоятелно да измислят такива ходове с икономически, политически, военни, информационни и всякакви други средства.Няма такъв човек който да е икономически военен и финасов гений едновремменно.Мисля си че ни чакат много интересни рокади и събития, надявам се по острието на бръснача.Турция купува китайски ракети несъвместими с НАТО, а и няма намерение да ги съвместява.Не е съгласна с политиката на САЩ в района и по специално в Сирия.Ердоган иска президентска република./ако Путин поиска...майко мила/.ЕС напира за единна армия, ами какво стана с НАТО, нали уж това му беше идеята за взаимопомощ.Само че на САЩ не му трябва нова единна сила а съюзници пионки.Щото сега НАТО се комавдва де факто от САЩ.На първо четене Франция не беше съгласна и изненадващо фирмата с Мистралите получи тлъста поръчка от САЩ, сякаш че те не могат да строят кораби.Както Полша и Англия.То това е стара идея още от времето на разногласията мужду ЕС и САЩ по повод нахлуването в Ирак през 2003.И тогава САЩ се противопоставиха.Всъщност тази идея е още по-стара и никога не е видяля бял свят.И сега най вероятно няма да го допуснат, ако пък се осъществи, НАТО се обезмисля щото не може хем да си натовец командван от САЩ хем да си самостоятелна армия, щото де факто тя ще се командва пак от САЩ което пък обезмисля едропейската армия.Пък и освен България едва ли ще има страни дето биха се съгласили да се откажат от собствената си армия.А междувременно Русия и Китай започнаха пилотна търговия на фючърси в рубли и юани.
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 02:42.

Comment

Ааа, нема да се косиш. Ти удари едно рамо в помощ на построяването на командния център, пък то при нужда руснаците ще ти я боднат ракетата в двора, ма наопаки
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Ааа, нема да се косиш. Ти удари едно рамо в помощ на построяването на командния център, пък то при нужда руснаците ще ти я боднат ракетата в двора, ма наопаки
                            Де такъв късмет. Ще я предам на вторични суровини и ще си купя Порше

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Де такъв късмет. Ще я предам на вторични суровини и ще си купя Порше
                              Само ако си извадил късмет да не се взриви.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Само ако си извадил късмет да не се взриви.
                                Е - ако се взриви, вероятно няма да разбера. Ако пък имам злата участ да разбера, ще му ставам клиент на Myato

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X