Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По онази афера със смесено участие немци и българи, немците ги осъдиха и лежат на топло. Нашите са чисти.
    Румънците разкриха сума ти и политици, като престъпници и също ги пратиха в затвора. Нашите пак са от чисти по-чисти.

Аз лично не се сещам нещо да съм прецаквал.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Хайде и Груевски обърна палачинката. Сега протестите ще спрат и той отново ще стане добър управляващ.

http://www.dnes.bg/balkani/2015/05/2...iuchila.264851

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        По онази афера със смесено участие немци и българи, немците ги осъдиха и лежат на топло. Нашите са чисти.
        Румънците разкриха сума ти и политици, като престъпници и също ги пратиха в затвора. Нашите пак са от чисти по-чисти.

Аз лично не се сещам нещо да съм прецаквал.
        Е как аз като видя снимка на Пеевски се сещам само за светци , цветя и гумени патици .... такива едни светли мисли ме спохождат ....

А ти мисли ... все нещо си прецакал няма начин....

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Хайде и Груевски обърна палачинката. Сега протестите ще спрат и той отново ще стане добър управляващ.

http://www.dnes.bg/balkani/2015/05/2...iuchila.264851
        Те тия приказки още 1000 пъти ще се променят .... нищо не се знае още.... Явно борбата е синът на Байдън да не остане с пръст в устата след 2019 година
        Last edited by Orm; d.m.y г., 22:00.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Нищо не знаеш и това което си написал никога не съм го твърдил и не съм давал никаква лъжлива информация. Кое е лъжа? Повтарям ти още веднъж дано този път вече разбереш. Давам примери които показват развитието на високи технологии в Русия. Преди време някой в този форум твърдеше че в Русия нищо не се произвеждало и нищо не се развивало. Според твоята логика ако една кола не е Мерцедес или БМВ не е кола. Да ама не.
          Явно трудно схващаш... Лъжливата информация идва от сайта, който постна. Там пише, че процесорите, които се произвеждат по време на писането на статията, са предното поколение, а не това което Интел произвежда наистиа тогава. Това е целенасочена заблуда. Това се опитвам да ти кажа през цялото време. Не всичко в инета е истина...
          Другата глупост, която написа беше: "Горорим за съвремени чипове където се монтират в устройства като телефони до промишлени роботи." Това пък е абсолютно невярно, защото точно чиповете за които говориш не се използват в тези отрасли.
          Високите технологии на руснаците са единствено във военната промишленост, защото те правят нещата максимално опростени, за да работят в тяхната среда, а тя е сурова. Мога да ти говоря цял ден и за военните радиоприемници и предватели, защото като войник бях радиоразузнавач и спечелих отпуска на изпита за тях...
          Както и да е. Идеята, която искам да внуша е проста - проверявайте си инфото, което намирате в инета.
          Last edited by pa4ito; d.m.y г., 22:10.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
            Явно трудно схващаш... Лъжливата информация идва от сайта, който постна. Там пише, че процесорите, които се произвеждат по време на писането на статията, са предното поколение, а не това което Интел произвежда наистиа тогава. Това е целенасочена заблуда. Това се опитвам да ти кажа през цялото време. Не всичко в инета е истина...
            Другата глупост, която написа беше: "Горорим за съвремени чипове където се монтират в устройства като телефони до промишлени роботи." Това пък е абсолютно невярно, защото точно чиповете за които говориш не се използват в тези отрасли.
            Високите технологии на руснаците са единствено във военната промишленост, защото те правят нещата максимално опростени, за да работят в тяхната среда, а тя е сурова. Мога да ти говоря цял ден и за военните радиоприемници и предватели, защото като войник бях радиоразузнавач и спечелих отпуска на изпита за тях...
            Както и да е. Идеята, която искам да внуша е проста - проверявайте си инфото, което намирате в инета.
            как така не всичко е истина ????????? Значи тия имейли за оголемяване на ......... са лъжа ?!?!?!?! (уголемяване ли.... удължаване ли ....)
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Има и разширители!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Има и разширители!
                Дето разпъва настрани ли ???

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  Дето разпъва настрани ли ???
                  Дето разширяват дупки!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Дето разширяват дупки!

Големи щасливци сме че сме се родили мъже.....
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 23:08.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      как така не всичко е истина ????????? Значи тия имейли за оголемяване на ......... са лъжа ?!?!?!?! (уголемяване ли.... удължаване ли ....)
                      Най-точният отговор на твоя въпрос е "ба ли го..."

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      ...

Големи щасливци сме че сме се родили мъже.....
                      Всъщност, щастливци сме, че имаме правилните нива тестостерон и естроген за пола ни...
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Айди бе,

"Байкал-Т1" планируется устанавливать в телеком-устройства и промышленную автоматику. В "Байкал электроникс" рассчитывают продавать сотни тысяч чипов в год. До конца 2015-го компания намерена поставить первые 100 тысяч экземпляров процессора.
                        Depo Computers собирается использовать процессоры Baikal-T1 в производстве мобильных телефонов и сетевых маршрутизаторов, рассказал РБК вице-президент компании Виктор Урусов. К осени компания планирует выпустить первые продукты на базе отечественной разработки, отметил Урусов.
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:12.

Comment

Айди бе,

"Байкал-Т1" планируется устанавливать в телеком-устройства и промышленную автоматику. В "Байкал электроникс" рассчитывают продавать сотни тысяч чипов в год. До конца 2015-го компания намерена поставить первые 100 тысяч экземпляров процессора.
                          Depo Computers собирается использовать процессоры Baikal-T1 в производстве мобильных телефонов и сетевых маршрутизаторов, рассказал РБК вице-президент компании Виктор Урусов. К осени компания планирует выпустить первые продукты на базе отечественной разработки, отметил Урусов.
                          Добре е, когато четеш и преписваш нещо, поне малко от малко да разбираш и за какво става въпрос.

Виж сега, какво пише тук:

Процессор обладает двумя суперскалярными ядрами P5600 MIPS 32 r5, рабочей частотой 1,2 ГГц, кэшем L2 1 МБ, контроллером памяти DDR3-1600. Разработчики также заявляют о поддержке 1 порта 10Gb Ethernet, 2 портов 1Gb Ethernet, контроллера PCIe Gen.3 х4, 2 портов SATA 3.0, USB 2.0, сообщает Cnews. Заявленное энергопотребление процессора составляет менее 5 Вт, размеры корпуса составляют 25 на 25 мм.

5 W консумация на процесор в мобилен телефон е ужасно голяма консумация.
                          За сравнение процесорът Qualcomm Snapdragon, който се използва в много модели съвременни смартфони, в т.ч. и в руския Yotaphone (мечтата на Ормчо), консумира около 0,6 вата.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Добре е, когато четеш и преписваш нещо, поне малко от малко да разбираш и за какво става въпрос.

Виж сега, какво пише тук:

Процессор обладает двумя суперскалярными ядрами P5600 MIPS 32 r5, рабочей частотой 1,2 ГГц, кэшем L2 1 МБ, контроллером памяти DDR3-1600. Разработчики также заявляют о поддержке 1 порта 10Gb Ethernet, 2 портов 1Gb Ethernet, контроллера PCIe Gen.3 х4, 2 портов SATA 3.0, USB 2.0, сообщает Cnews. Заявленное энергопотребление процессора составляет менее 5 Вт, размеры корпуса составляют 25 на 25 мм.

5 W консумация на процесор в мобилен телефон е ужасно голяма консумация.
                            За сравнение процесорът Qualcomm Snapdragon, който се използва в много модели съвременни смартфони, в т.ч. и в руския Yotaphone (мечтата на Ормчо), консумира около 0,6 вата.
                            Не преписвам а цитирам тези които ще го ползват. Ако четеш по-внимателно ще забележиш че пише. Процесорът ще ползва по-малко от 5вт а не 5вт. Щом тези които ще го ползват казват че ще го ползват за телефони и промишлени роботи, аз съм склонен да им вярвам. Освен това в предишния ми коментар имах в предвид нанотехнологията която дава възможност да се правят малки и мощни чипове които да се използват в най-различни сфери. Руският производител има различни разработки с различни архитектури, важното беше че усвояват работа в рамките около 10нм което е много интересна новина поне за мен.

Comment

Не преписвам а цитирам тези които ще го ползват. Ако четеш по-внимателно ще забележиш че пише. Процесорът ще ползва по-малко от 5вт а не 5вт. Щом тези които ще го ползват казват че ще го ползват за телефони и промишлени роботи, аз съм склонен да им вярвам. Освен това в предишния ми коментар имах в предвид нанотехнологията която дава възможност да се правят малки и мощни чипове които да се използват в най-различни сфери. Руският производител има различни разработки с различни архитектури, важното беше че усвояват работа в рамките около 10нм което е много интересна новина поне за мен.
                              Под 5 вата, означава между 4 и 5. Иначе щяха да пишат "под 4" И 4 да е, пак е ужасно много за мобилно устройство.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Добре, ти знаеш повече от производителя най-вероятно.

Comment

Working...
                                X