Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.
    Last edited by 546; d.m.y г., 11:19.

Comment

• Порошенко кърти.... https://www.youtube.com/watch?v=9m29bad0oew
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Майдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Майдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.
          Отглеждат ги в НПО-тата, по селекция и с кинти на "Бялата къща" и ги садят после с "цветни революции".
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Дано езиковата бариера да ме подвежда.А за насаждането не си прав,избиват си саморасляци на общо основание,чак такова вмешателство във вътрешните работи според мен няма,а и е напълно излишно.
            Last edited by 546; d.m.y г., 17:30.

Comment

• Че са бурени, такива са, ма не са саморасляци.

Comment

• Еко, твоят най лош кошмар се сбъдна ......

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• В Facebook много спам наистина по коментарите.
                  Last edited by PetioBG; d.m.y г., 17:43.
                  ипотечен кредит консултация

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                    Май Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.
                    Той Годжи ги разбира тия работи.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Ха! - http://offnews.bg/news/Нашите-автори...rue&order=DESC
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Ама нали твърдеше, че нямало свобода на словото у нас? Че медиите били американски подлоги?

Какво ще кажеш за П. Волгин, който не от трибуната на някое кабелно селско радио а от тази на националното радио съвсем открито проповядва путинизъм?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Че не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:13.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Истина е, разбира се. Хиляди пъти съм казвал, че преходът от социализъм към капитализъм се получи толкова идиотски у нас, защото първи с "бизнес" се захванаха червените парвенюта и ДС - рите. Т.е - хора, които разбираха само от това, как се краде.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Че не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.
                              Нямаме толкова добри режисьори, за такъв брифинг. Колелото на съдбата може и да се завърти, но напред. Това дето беше, няма да го бъде вече.
                              Турският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Турският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.
                                След като минат наще с ибрика, ша ни пръдне в тръбичките.

Comment

Working...
                                X