Май Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Порошенко кърти.... https://www.youtube.com/watch?v=9m29bad0oewОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Майдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеМайдани,простотии и накрая пак главоног пеликан,аз ако бях на Путин щях да анексирам не само Крим,но явно го боли продължението на гърба за тия климбушници .Абе как избиват на гребена на вълната все такива като Порошенко се чудя,че май и наш Роско ще се окаже от същата порода.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеМай Путин предварително е получил някаква доста конкретна информацийка за намеренията на МВФ относно Украйна.Щом твърди ,че предлага по-изгодни условия.А на Украйна остава удоволствието сама да си избира,както си е редно за една независима държава.Смех-дето вика Годжи.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
Какво ще кажеш за П. Волгин, който не от трибуната на някое кабелно селско радио а от тази на националното радио съвсем открито проповядва путинизъм?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Че не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:13.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Истина е, разбира се. Хиляди пъти съм казвал, че преходът от социализъм към капитализъм се получи толкова идиотски у нас, защото първи с "бизнес" се захванаха червените парвенюта и ДС - рите. Т.е - хора, които разбираха само от това, как се краде.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЧе не е ли истина.Всичките имат дипломи от СССР, всичките с партийни и комсомолски книжки довчера проповядваха марксизъм-ленинизъм и изведнъж оп...станаха диви капиталисти.Интересно ако се извърти колелото на късмета дали няма да си извадят червените книжки и да се разкаят как били подведени и т.н.А колкото до свободата на словото когато Чехлю направи такъв брифинг като Путин, айде да не пред близо 2000 журналисти поне 200 да са, тогава ще го призная.Само да не се кара като Лилето Павлова насред закъсняла реклама - нали се разбрахме такива въпроси да не ми задавате.Засега българина се вълнува от закона за казаните някои даже не знаят че турския премиер е бил в България.
Турският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТурският премиер беше тук, специално за да ви отговори на въпросът - откъде газ.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment