Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
    Крим ще стане самостоятелна държава. Убеден съм, че те няма да бъдат присъединени към Русия.
    Аналогията с Косово е точна. Там имахме самоопределяне на база някакви исторически факти и събития, както и преобладаващ етнос като мнозинство.
    Просто някой за пореден път подцени Русия. Руснаците изключително разумно използваха създадената от запада криза в Украйна и решиха да вземат нещо, което им трябва.
    Ще го повторя пак. Сега Украйна ще има нерешен териториален въпрос, което и затваря вратите към ЕС и НАТО. Украйна трябва да реши, или признава република Крим или стои извън НАТО и ЕС.
    Ето за този шахматен руски ход говоря.
    До този момент Путин е с ход напред.
    Лошото е че на ЕС не й трябва Украина а украинския пазар, който ще получат, а руснаците ще спрат да им помагат и горките украинци (имам предвид народа) ще останат с пръст в уста...
    Но има още един много голям нерешен проблем.....източна и южна Украйна която се вдига.... Там пък съвсем нямам прогнози какво ще стане
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Да ама не, референдума не е за самостоятелна, а за присъединяване към Русия.
      Отцепване като самостоятелна на базата на тоя референдум ще е даже по-голямо безумие от присъединяването към Русия, защото няма да има вот зад него.
      А Путин дали е 1 ход напред или е 3 хода назад, заради войските там е трудно да се каже.
      Ако тоя резултат беше очакван и предвидим, защо им беше тоя цирк с необозначени армейски части?
      Има нещо което изпускаме в "шаха".
      За да не бъдат предизвикани безредици и там.
      Само искам да уточня, че аз не вземам страна, а само се опитвам, повтарям, опитвам да анализирам тези събития.
      Русия ще реши дали Крим ще се присъедини към тях.
      Ето още една причина да съм убеден, че целта е един неуреден териториален въпрос за Украйна.
      За пореден път аз влизам в бой.
      Последният истински сега предстои.
      За такъв ден живей.
      За такъв ден умри.

Comment

Да ама не, референдума не е за самостоятелна, а за присъединяване към Русия.
        Отцепване като самостоятелна на базата на тоя референдум ще е даже по-голямо безумие от присъединяването към Русия, защото няма да има вот зад него.
        А Путин дали е 1 ход напред или е 3 хода назад, заради войските там е трудно да се каже.
        Ако тоя резултат беше очакван и предвидим, защо им беше тоя цирк с необозначени армейски части?
        Има нещо което изпускаме в "шаха".
        Целия цирк беше нужен за да не се допускат организации като "Десен сектор" в Крим ... които вече са въоръжени и са част от националната гвардия ... как мислиш защо няма никакви репортажи от Киев напоследък?!?!?!?

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
        За да не бъдат предизвикани безредици и там.
        Само искам да уточня, че аз не вземам страна, а само се опитвам, повтарям, опитвам да анализирам тези събития.
        Русия ще реши дали Крим ще се присъедини към тях.
        Ето още една причина да съм убеден, че целта е един неуреден териториален въпрос за Украйна.
        И аз си мисля че Русия ще си прибере Крим , а неуреденият въпрос пак ще си остане , защото никой не го признава Крим и референдума
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://dnes.dir.bg/news/rusia-ukrina...-16326693?nt=4

Ето и потвърждение на написаното от мен.
          Русия няма да иска Крим да се присъедини към нея.
          Така ще остави една "отворена рана" за Украйна, която ще обърка плановете за присъединяване към НАТО.
          Логично, все пак след разпадането на СССР беше нормално и НАТО да прекрати своето съществуване в сегашния си вид.
          За такъв ден живей.
          За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
            http://dnes.dir.bg/news/rusia-ukrina...-16326693?nt=4

Ето и потвърждение на написаното от мен.
            Русия няма да иска Крим да се присъедини към нея.
            Така ще остави една "отворена рана" за Украйна, която ще обърка плановете за присъединяване към НАТО.
            Логично, все пак след разпадането на СССР беше нормално и НАТО да прекрати своето съществуване в сегашния си вид.
            Напротив, нищо не потвърждава. Русия няма как да не присъедини Крим след убийствените резултати от референдума.

Comment

• Колеги Вие съвсем сте го ударили тука на хвърляне на боб
              Нека чуем, каква ще е позицията на Руската федерация все пак. Всъщност Крим се е обявил за независима държава и иска да влезе в състава на Руската Федерация...
              Обаче това може и да не се окаже толкова просто, снощи например разбрах, че в Крим питейната вода идва от Украйна... това е нещо което е много важно, тепърва Руската Федерация, ще трябва да започне да гради нова инфраструктура с Крим, заради влошените си отношения с Украйна и ще се сблъска с редица трудности от политически и чисто финансов план.
              Моето предположение е че всички източни раьони ще поискат автономност и ще поискат статута на Крим. Това е и най лошият сценарий, щото Руската Федерация няма как да поеме такъв товар. На всичко отгоре това ще доведе до още по изолационистична политика от страна на останалият свят. Снощи говорих с моите приятели в Харков те казаха че в Донецк и Донбас нещата започват да ескалират много силно, и ... не знам. Направо си мирише на барут там и ако наистина се появи искра, миньорите от Донбас ще направят Майдана да изглежда като детско представление. Лошо... много лошо! Прдполагам знаете какво представляват миньорите и че те няма да хвърлят молотов... а динамит. Защо им трябваше на Крим да правят референдум сега... Все си мисля, че Путин е достатъчно умен и няма да тръгне с рогата напред срещу всички, въпреки, че всъщност международното право чисто юредически е на негова страна. Ако реши да пипа твърдо може да си създаде сериозни грижи.
              Накрая нещо весело:
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

• И аз мисля, че Русия в крайна сметка няма да анексира Крим. И не само заради това, че няма сухопътна връзка с полуострова. Не само заради това, че ако Украйна спре подаването на ток и вода, същите трябва да бъдат пренасяни по море от Русия, не само заради международната изолация, която би струвала ужасно скъпо на Русия.
                Ако Русия искаше наистина да анексира Крим, щеше да го направи след истински референдум, проведен след 1-2 години и при нормални обстоятелства, без войски и без окупация. Великобритания когато насрочи референдум за оставането в ЕС, го насрочи за след няколко години, за да могат да се обсъдят всички ползи и вреди от решението.
                Русия знае много добре, че няма кой да признае референдум, насрочен за след 2 седмици. Просто показват мускули пред света. Най-вероятно Путин ще поиска нещо голямо и в замяна ще откаже на Крим да се присъедини към Русия. В противн случай, би било катастрофа за тях. А също и за страни като нас с етнически малцинства. Ако има промяна на граници по този начин, Европа може да пламне. Самата Русия също, защото и там има райони, които ще решат да излязат от федерацията чрез референдум.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Ами ето ги къде са исканията на Руссия и предполагам няма да направи кой знае какви компромиси. Изглеждат ми напълно адекватни, справедливи и демократични. Не разбирам защо всички се опъват срещу тях!

Заявление МИД России о Группе поддержки для Украины
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Прецедента Косово не е удачен защото има политическа и юридическа разлика между независимост (Крим ала Монако или самия прецедент Косово) и присъединяване на територия от една държава към друга.

Ако започнем да си играем на прецеденти, за нас Крим е в пъти по-опасен такъв, защото ако го признаят (създадат прецедента) нищо не пречи част от България да се окаже в Турция или 2 мил. руснаци да си купят българско гражданство (1 мил. струва по новия ни закон) и да имаме роден кримски референдум.
                    "Крим, официално Автономна република Крим , е /беше/автономна република в състава на Украйна. Обхваща територията на Кримския полуостров на северния бряг на Черно море. На север граничи с Херсонска област, на юг и запад с Черно море, а на изток с Азовско море. На Кримския полуостров се намира също и гр. Севастопол, който е град със специален статут в състава на Украйна и не влиза в състава на АРК." - къде виждаш аналогия с част от България/предполагам Кърджали и Родопите/

"Косово обявява независимостта си на 17 февруари 2008 г. и е признато от България и още 107 държави, 22 от които са страни-членки на ЕС, както и от САЩ и Канада и Австралия. През октомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН поисква от Международния съд в Хага да се произнесе дали едностранно обявената независимост от страна на Прищина не противоречи на международното право. На 22 юли 2010 съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право. На 27 юли 2010 Сръбският парламент приема резолюция, в която заявява, че въпреки това решение Сърбия няма да признае независимостта на Косово."- кое е различното с Крим, че Косово го признават 107 държави барабар с България, а Крим не се признава.Слушам само че референдума е незаконен, но никой не се обосновава защо е незаконен.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Малко извън темата да се похваля с циганийката дето си монтирах днеска
                      Attached Files

Comment

• A ето и по темата
                        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Напротив, нищо не потвърждава. Русия няма как да не присъедини Крим след убийствените резултати от референдума.
                          Присъединяването на Крим към Русия си е едно към едно заграбване на територия от чужда държава разположена в Европа
                          Това ще означава пълна изолация на Русия от развитите страни в лицето на ЕС, САЩ, Канада и т.н.
                          Ще направя една аналогия, която може и да не харесате, но на Русия и дреме за Крим толкова колкото и е дремало за България под султанска власт.
                          Цялата драма сега е да държи далеч НАТО от границите си.
                          Погледнете картата и ще видите какъв сухопътен терен за проникване в Русия е Украйна, тя е като парадна, като входна врата.
                          Имперските интереси нямат емоции, те нямат носталгии и чувства. Те са просто стратегически издържани.
                          Русия ни освобождава от османска власт и после се противопоставя на създаването на голяма независима България.
                          Стига с тези емоции, да не би на САЩ да им дреме за мачкания от талибански режим афганистански народ?
                          "Демократичното" правителство в Египет изтреби около 1000 души минимум, някой продума ли дума за това?
                          За такъв ден живей.
                          За такъв ден умри.

Comment

• Вижте това видео:
                            https://www.youtube.com/watch?v=j--w...ature=youtu.be
                            Може и Николаааай да направи някой коментар на изказването.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Бе то и на едните и другите не им дреме за народите.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                                Вижте това видео:
                                https://www.youtube.com/watch?v=j--w...ature=youtu.be
                                Може и Николаааай да направи някой коментар на изказването.
                                Когато задаваш такъв въпрос първо си отговори на друг, а той е: възможно ли е в руския парламент някой да отправи с подобен тон критика към Путин?
                                В западните демокрации политическата битка се води така, а в различните от тях държави с други инструменти.
                                Отиди в Германия и хвърли яйце по Меркел, после ще можеш да отидеш и в Русия да хвърлиш яйце по Путин.
                                Обратната последователност няма да е възможна.
                                За такъв ден живей.
                                За такъв ден умри.

Comment

Working...
                                X