Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още едно мнение за исторически факти.

Русия военно започва да доминира над османците в началото на 18 ти век и създава политическа концепция за балканите.първоначално тя има намерение да въстанови византия,но в последствие се отказва от идеята и преминава към идеята за въстановяването на православните държави на балканите.тази идея тя осъществява за около 80 години след поредица от воини с османската империя.политиката и в тази посока е последователна и видима от всеки които я изследвал.какво прави русия за българите:
    1.след руския натиск ,българите получават възможност за бизнеспоявяват се възрожденските ни градове.появява се българския елит,носител на националната идея.
    2.създават българска национална колония извън империята.такава колония имат и сърби и гърци ,а ние нямахме.тази колония е много важна в националното ни осъзнаване.не е вярно че руснаците са отмъквали българи в степите.българите са заселвани със специален превилигирован статут ,компактно и със свое самоуправление ,църкви и училища.тези 150-200 хил.българи дават на националната ни идея изключително много.
    3.въпреки някои противоречия с българския елит ,русия участва активно в създаването на българска църква.
    4.русия ни освобождава .българия не би могла да се освободи сама от османската империя .военно българите не биха могли да доминират,а без защитата на русия ,щеше да имаме съдбата на арменците.
    друго невярно твърдение е че русия е имала за приоритет сърби и гърци.напротив русия е искала доминанта българия ,но ние не си изиграваме правилно картите.сърби и гърци многократно ревнуват от руските жестове към българия ,но с политици като стамболов и фердинант,руско-българските взаимоотношения са нямали шанс.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Ако наистина е бил масон значи не е бил посредствен.
      По-голямата част възрожденци до един момент са били русофили,за разлика от Павлин са прозряли истината за Русия навреме.
      Сори , ама не мога да се сдържа на писаниците ти.
      Не хора като Павлин , а хора като тебе са докарали България до това състояние . Не може да си сменяш мнението с всеки полъх на вятъра, цялата история на България е низ от грешно избирани съюзници (тези дето заедно с тебе сте прозряли истината, същите са избирали моментния най силен ).
      Не може всичко да се оправдава с руснаците. Руснаците не са ни бащи и майки за да се отдадат на нас безпрекословно и без да имат никаква изгода , кой ти е казал че те ни дължат нещо ?!?!?!?
      Истина има една и тя е че България в момента съществува като държава благодарение на Русия, колкото и стихотворения да постваш. Ако на тебе ти е все тая дали ще те управляват Турци или ще си свободен.... За много други хора не е така , недей да мислиш че си най умния .
      Сега , след поредния грешен избор , хората почват да разбират какво става, като доказателство отвори всяка една тема за Украйна и прочети коментарите отдолу (обикновенно се обсъжда противостоянието на запада срещу РУсия), ще видиш че 80% от хората поддържат руската позиция.

От първи април в Русия вдигат пенсиите с 17%, кога за последно в България е вдигано каквото и да е било в полза на обикновения човек с такива проценти? Европа е в криза , Русия е във възход , зашо ли?!?!? Може би защото имат всички ресурси за които можеш да се сетиш?!?!? Запада налага санкции , а на Русия й е през оная работа ....защо ли ?!?!? Русия не изстреля нито един патрон в Крим , запада уби милиони за последните години. Русия не сваля чужди правителства, и най накрая Русия се изправя сама срещу грабителите от запада, най развитите и най "силните" ...защото е достатъчно силна вече и защото не е онази дето беше преди 10-15 години.

Айде сега , напиши ми за европейските си ценности...........
      Last edited by Orm; d.m.y г., 17:29.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Какво се опитвате да си докажете?
        Русия е империя( справка на буквичката "и" при откриването на олимпиядата в Сочи ) и в това няма нищо ненормално. Ненормални са филиите и фобиите, лишени от капчица прагматизъм.
        Русия и Украйна не ги мислете. Първата ще си уреди всичко. Втората вероятно ще се разпадне, но нас в такива лайна ни накисват домораслите гъзолизци, че ще си мечтаем за нова "руска окупация".
        Искам да докажа че има опити да се манипулира историята за да се създават антируски настроения. Това че съм русофил не значи че не съм патриот. Двете неща не са взаимно изключващи се и историята го е доказала многократно.

Comment

• Именно прагматичният поглед показва, че от доста години насам Русия се намира в отбранителна позиция за сметка на западът, който се намира в нападателна.

Същото това прагматично мислене се надява на това Русия да успее да насочи ресурсите си в правилната посока с цел да спре този процес.

Масата от обикновените хора имат интерес от това Русия да заеме стабилна и устойчива позиция на икономическо противостояние на другите големи системи.

Лошото е, че за едрия капитал държавните граници не са от особено значение.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Сори , ама не мога да се сдържа на писаниците ти.
            Не хора като Павлин , а хора като тебе са докарали България до това състояние . Не може да си сменяш мнението с всеки полъх на вятъра, цялата история на България е низ от грешно избирани съюзници (тези дето заедно с тебе сте прозряли истината, същите са избирали моментния най силен ).
            Не може всичко да се оправдава с руснаците. Руснаците не са ни бащи и майки за да се отдадат на нас безпрекословно и без да имат никаква изгода , кой ти е казал че те ни дължат нещо ?!?!?!?
            Истина има една и тя е че България в момента съществува като държава благодарение на Русия, колкото и стихотворения да постваш. Ако на тебе ти е все тая дали ще те управляват Турци или ще си свободен.... За много други хора не е така , недей да мислиш че си най умния .
            Сега , след поредния грешен избор , хората почват да разбират какво става, като доказателство отвори всяка една тема за Украйна и прочети коментарите отдолу (обикновенно се обсъжда противостоянието на запада срещу РУсия), ще видиш че 80% от хората поддържат руската позиция.

От първи април в Русия вдигат пенсиите с 17%, кога за последно в България е вдигано каквото и да е било в полза на обикновения човек с такива проценти? Европа е в криза , Русия е във възход , зашо ли?!?!? Може би защото имат всички ресурси за които можеш да се сетиш?!?!? Запада налага санкции , а на Русия й е през оная работа ....защо ли ?!?!? Русия не изстреля нито един патрон в Крим , запада уби милиони за последните години. Русия не сваля чужди правителства, и най накрая Русия се изправя сама срещу грабителите от запада, най развитите и най "силните" ...защото е достатъчно силна вече и защото не е онази дето беше преди 10-15 години.

Айде сега , напиши ми за европейските си ценности...........
            Кажи ми кога и къде съм си сменил мнението и кой ти е казал,че ценностите ми са "европейски"?????
            Това,че съм антируски настроен не значи,че съм проевропейски или проамерикански ориентиран.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кажи ми кога и къде съм си сменил мнението и кой ти е казал,че ценностите ми са "европейски"?????
              Това,че съм антируски настроен не значи,че съм проевропейски или проамерикански ориентиран.
              А как си настроен ??? Песиместично ??? анти - всичко ли???

Не ме разбирай погрешно , не те познавам , и не искам да те обиждам , или да обиждам когото и да е било.
              Аз нямам предвид че днеска пишеш във форума едно утре друго (нямам преки доказателства а и не ми се търсят) . Имам предвид , по глобално , като едно от най близките във времето примери са комунягите които моментално станаха демократи и про европейски настроени, или почти фашистите , които направиха коалиция с турците и.т.н , просто не мога да приема такива хора. Ако неоснователно съм те включил към тях се извинявам .
              Но е редно човек , когато казва аз съм против това , да се обоснове и после да каже аз съм "за" това другото и пак да се обоснове ....
              Мое лично мнение !
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Pгобленът е в това че не може да се разбере какво ти е мнението, освен че мразиш този и онзи.

Comment

• Май някои почват да проявяват мисловна дейност - http://www.vesti.bg/bulgaria/oreshar...rusiia-6008113

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Pгобленът е в това че не може да се разбере какво ти е мнението, освен че мразиш този и онзи.
                    Чак пък мразя....просто не си ми приятен с твоите проруски и червени изблици,и руската политика и въобще политиката.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Май някои почват да проявяват мисловна дейност - http://www.vesti.bg/bulgaria/oreshar...rusiia-6008113
                      Дано България да наложи вето на тежки икономически санкции от страна на ЕС срещу Русия.

Иначе на Русия лошо и се пише.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Чак пък мразя....просто не си ми приятен с твоите проруски и червени изблици,и руската политика и въобще политиката.
                        Малко фашистки звучи ама както и да е. Сега пък може и да е модерно.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Искам да докажа че има опити да се манипулира историята за да се създават антируски настроения. Това че съм русофил не значи че не съм патриот. Двете неща не са взаимно изключващи се и историята го е доказала многократно.
                          Ако добре,щот руснаците никога не са манипулирали историята,хващат тази бълвоч Илирийската идея и създават Панславизма,това не е ли манипулация?

Иначе получаваш отличен 6!
                          Русофил във Флорид,равно на патриот!

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Малко фашистки звучи ама както и да е. Сега пък може и да е модерно.
                          Всичко различно от комунизма е фашизъм,империализъм.....слушал съм ги и като малък тези приказки.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Дано България да наложи вето на тежки икономически санкции от страна на ЕС срещу Русия.

А сега някой да ми каже кое е демократичното в това да се замразяват сметките на руски бизнесмени и частни лица. От къде на къде една банка в САЩ или в Западна Европа ще се разпорежда с парите на някой който си ги е изкарал в Русия. Няма съдебно решение за незаконно придобиване престъпление и т.н. Правим си един списък по наше усмотрение и така. Къде е зоконността, защитата на правата на човека и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Не естествено, но може да е един много голям плюс за нас , и да плащаме следващата зима не 300-400лв парно , а поне толкова колкото е сега , а може и по малко , при малко по добро стечение на обстоятелствата ...

Comment

Иначе получаваш отличен 6!
                                Русофил във Флорид,равно на патриот![COLOR="Silver"]
                                Русофил и патриот можеш да бъдеш навсякъде по света, а това че ти не можеш да го проумееш си е твой проблем. А между другото не съм и единствения.

Comment

Working...
                                X