Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Не врат, ами шия.
    Повтарям, че не е едно и също и това е важно.

Едно е да имаш 100% кретащи на ръба на мизерията хора, без всякакви алтернативи, друго е да имаш 50% нормално живеещи хора в трудова възраст и още 50% бедни.

Във втория случай вероятността за излизане от блатото реално съществува.
    В първия не съществува.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Имахме какво, икономика планирана в СССР, уравниловка от детската градина, концлагери и политическа милиция, разкулачени предпиремачи, избита и изселена интелигенция, затрита армия за трудова повинност, тракторист с по-висока заплата от лекар, рабфаци управляващи заводи и учител като последно убежище за некадърност.
      Учи мама (някаква глупост ако ще) да не работиш...
      Всички еднакво бедни (изключая партийните феодали)... комунизъм.
      Колега, не Ви ли омръзна постоянно да повтаряте един и същ, рефрен? Това много ми прилича на едно състояние което си има латинско наименование и се предписват зелени рецепти за него!
      Много сте ми ясен и лесен с тия клишета...
      Ами айде да Ви питам, като е получавал един тракторист повече от един лекар, защо нямаше много мераклии за трактористи, пък за лекари във висшите учебни заведения не можеше да се вреди човек. Нямате ли някакво странно усещане, че нещо си противоречите? Имайте предвид че за разлика от Вас аз съм съвременник на онова време, Вие тези работи дето сте ги чували или чели тук таме, аз съм ги видял!
      Пък тя поговорката си има, причина ама трябва малко необлъчен мозък за да можете да я вденете! Може би след това ще можете да си обясните, защо един тракторист е получавал повече от един лекар. (което всъщност е своего рода градска легенда междувпрочем)
      Ама както е казал един "гигант" на пропагандата "Една лъжа повторена 100 пъти става истина!"

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Ама той взе, че фалира (в СССР) и партийните велможи решиха да сменят строя, че да си наследят облагите.
      Перестройка на активите (включая пенсионните фондове) и фасадна демокрация...
      А тия дето учиха да не работят... увиснаха.
      Тия дето чакаха на партията майка да мисли вместо тях, сега се люшкат на царе, бюреци и тюфлеци.

Та сега ще плащаме... и за гаврите с медицината и за убитата идея - учител и за убития предприемачески дух и за извратения русофилизъм и за дребния тарикатлък и за едрия и за убитото мислене.
      А случайно да Ви е минавала някоя случайно блуждаеща мисъл през главата, че може би плащаме, че в двата мандата дето така наречената опозиция и чийто лозунги в момента Ви образуват вътрешно налягане да разваляте тука с "лош дъх" и плюнки атмосферата, не намериха сили (или доказателства) да направят лустрация. Що не осъдиха и не наказаха виновните и за концлагерите, и за фалита на държавата и всички грехове дето се размятат из интернет пространството от подобни на Вас "политикани"? Що не спряха мутрите през 90-те дето ходеха по тия заводи с черните джипове и "приватизираха" за старо желязо всичко до което успееха да се докопат чрез фондове за работническо-мениджърска приватизация?

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

Инак статията е интересна, но без оглед на нагласите и способностите на останалите в държавата (овластени и управлявани) цифрите нищо не помагат.
      Докато има такива като Вас които постоянно слагат мръсното си пръстче в тази 25 годишна рана няма да има нито нагласа нито способности! Ще има все повече хора които искат да отидат някъде където никой няма да им губи времето със словестни диарии, а ще ги остави свободно и спокойно да работят и да побутват напред така любимият на някой БВП на някоя чужда държава!
      Като гледам как вървят напред тия "фалиралите" страни от бившият СССР вкл и източните части на Украйна дето сега толко мноо оплакваме тия дни, нищо чудно все повече хора да почнат да ходят нататък и току виж БВП на тези "кумоноидни" и "диктаторски" държави дръпнал още по напред в класацията
      Last edited by fade; d.m.y г., 17:02.
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

• Просто се размята една инерционна пропаганда без никакво покритие.Не виждам какво толкова пречи тази страна.Едва ли някой има представа какво е съвременна Русия и къде се намира.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Искам някой да ми раскаже за комунистиюеското потекло на Сакскобурдокса..... който си присвои половин Бг а другата половина ги остави за аверчетата
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Колега, не Ви ли омръзна постоянно да повтаряте един и същ, рефрен? Това много ми прилича на едно състояние което си има латинско наименование и се предписват зелени рецепти за него!
            Много сте ми ясен и лесен с тия клишета...
            Ами айде да Ви питам, като е получавал един тракторист повече от един лекар, защо нямаше много мераклии за трактористи, пък за лекари във висшите учебни заведения не можеше да се вреди човек. Нямате ли някакво странно усещане, че нещо си противоречите? Имайте предвид че за разлика от Вас аз съм съвременник на онова време, Вие тези работи дето сте ги чували или чели тук таме, аз съм ги видял!
            Пък тя поговорката си има, причина ама трябва малко необлъчен мозък за да можете да я вденете! Може би след това ще можете да си обясните, защо един тракторист е получавал повече от един лекар. (което всъщност е своего рода градска легенда междувпрочем)
            Ама както е казал един "гигант" на пропагандата "Една лъжа повторена 100 пъти става истина!"

А случайно да Ви е минавала някоя случайно блуждаеща мисъл през главата, че може би плащаме, че в двата мандата дето така наречената опозиция и чийто лозунги в момента Ви образуват вътрешно налягане да разваляте тука с "лош дъх" и плюнки атмосферата, не намериха сили (или доказателства) да направят лустрация. Що не осъдиха и не наказаха виновните и за концлагерите, и за фалита на държавата и всички грехове дето се размятат из интернет пространството от подобни на Вас "политикани"? Що не спряха мутрите през 90-те дето ходеха по тия заводи с черните джипове и "приватизираха" за старо желязо всичко до което успееха да се докопат чрез фондове за работническо-мениджърска приватизация?

Докато има такива като Вас които постоянно слагат мръсното си пръстче в тази 25 годишна рана няма да има нито нагласа нито способности! Ще има все повече хора които искат да отидат някъде където никой няма да им губи времето със словестни диарии, а ще ги остави свободно и спокойно да работят и да побутват напред така любимият на някой БВП на някоя чужда държава!
            Като гледам как вървят напред тия "фалиралите" страни от бившият СССР вкл и източните части на Украйна дето сега толко мноо оплакваме тия дни, нищо чудно все повече хора да почнат да ходят нататък и току виж БВП на тези "кумоноидни" и "диктаторски" държави дръпнал още по напред в класацията
            С две думи роднините ми са пропаганда... е няма как да стане.
            Разговора безсмислен.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Просто се размята една инерционна пропаганда без никакво покритие.Не виждам какво толкова пречи тази страна.Едва ли някой има представа какво е съвременна Русия и къде се намира.
              Не знам, къде точно се намира съвременна Русия, но знам, че сега щеше да се намира доста по-напред, ако не беше се случило това, което се случи през 1917 та.
              Че и не само Русия, а и доста други европейски страни.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                нищо чудно все повече хора да почнат да ходят нататък и току виж БВП на тези "кумоноидни" и "диктаторски" държави дръпнал още по напред в класацията
                Значи имаме критерии. Когато това "нищо чудно" стане факт, заставам от вашата страна на спорьт.
                За сега - нищо чудно (преди това да стане) - да дойдат извьнземните и да ни "оправят".
                Не сьм предубеден, мнението ми се образува единствено от това което лично сьм видял, и мнението на хора които познавам отдавна и им вярвам.

Като казах че искам факти имам предвид следното:
                казвате че ЕС е нарязал заводите ни на скрап - избирате една фабрика която е нарязана, посочвате причината това да стане, нормативният акт на ЕС който довежда до това. Или действията на сьюза, преки или косвени довели до сьбитието.
                Така ще може да видим сьстянието на фабриката, перспективите пред нея, алтернативите и кой и как я е "нарязал".
                Инак си говорим "празни приказки".
                Сьжалявам че ви отговарям в един пост, но материяльт който се е сьбрал е много.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ми ако ги оставят на мира може и да се развият.Пък и какво толкова се притесняваме от Русия нали вече сме под противоракетния чадър, цели 4 кораба ни пазят.Не от Русия казаха.Как искате да ги стигнат американците за има няма 20 години.На територията на сащ водина ли е война.Колко американци загинаха.Ослушваха се до последно да видят ще падне ли Москва или не.И чак като се обърна войната айде юруш на плячката.Какво предлагате, Путин да каже абе я заповядайте грабете, приватизирайте и да ви е сладко.Какво против имате таз държава да си тръгне по пътя.Кат слушам там безработицата не е като в ЕС.И за какво да се кланям на тая измислена даржава САЩ.Кви са тия славяни ли македонци ли сърби ли.История имат ли.Ако ги върнеш оттам отдето са дошли и индианци няма да останат.Ся просто завиждаме че си отстояват националните интереси а не сакато нас да се дупят на Доган.Тамън току що казаха че Русия се отказва от Украйна.-ЕС и САЩ са готови да помогнат.Чудно ми какво ще стане ако в Куба стане като в Украйна, под носа на САЩ.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Това е друга работа, да не ти е Русия.Същия въпрос можеш да зададеш на всеки който си паркира колата на тротоара, дали ще го направи в Германия примерно.Нас просто ни е страх от ред, свикнали сме на анархия и слободия, щото така се чувстваме някои, ама тука в БГ.
                  Извинявай, но това са просто едни клишета и нищо повече. Вашето поколение така е закърмено с тях, че в крайна сметка само едно и също повтаря като грамофонна плоча.
                  Германия, за разлика от САЩ е водила война на собствена територия, била е разрушена цялата страна напълно и след 20 години вече е задминала СССР по всички икономически показатели. И това не е щото има много природни ресурси, тя няма такива. Не е и заради плана Маршал, щото и Япония е разгромена по време на ВСВ и те също подминават СССР като малка гара и имат несравнимо по-висок БВП на глава от населението, по-високи заплати и по-високи пенсии и изобщо качеството на живот в Япония и Германия през 80-те е в пъти по-високо от това в СССР, ГДР или Чехословакия.
                  За славянството, това също е някаква теория на Русия. Всички славянски нации - под крилото на кого?! Хайде стига глупости. Ние не сме славяни, а сбирщайн между различни етноси. Славянското ДНК в нас е под 25% ако може да се вярва на някои генетични изследвания.
                  В Куба си стана това, което стана в Украйна. На границана на САЩ има сателит на Русия от 60 години. Сега и на границата на Русия ще има сателит на Запада и нищо лошо няма да се случи нито със САЩ, нито с Русия.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Не знам, къде точно се намира съвременна Русия, но знам, че сега щеше да се намира доста по-напред, ако не беше се случило това, което се случи през 1917 та.
                    За това което се случи 17-а не са виновни руснаците.Ленин беше спонсориран от Германия.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Това през 17-та се случи със западно финансиране от бай ви Ленин, ако знаете къде е бил преди революцията , нещо като Кличко днеска

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Извинявай, но това са просто едни клишета и нищо повече. Вашето поколение така е закърмено с тях, че в крайна сметка само едно и също повтаря като грамофонна плоча.
                      Германия, за разлика от САЩ е водила война на собствена територия, била е разрушена цялата страна напълно и след 20 години вече е задминала СССР по всички икономически показатели. И това не е щото има много природни ресурси, тя няма такива. Не е и заради плана Маршал, щото и Япония е разгромена по време на ВСВ и те също подминават СССР като малка гара и имат несравнимо по-висок БВП на глава от населението, по-високи заплати и по-високи пенсии и изобщо качеството на живот в Япония и Германия през 80-те е в пъти по-високо от това в СССР, ГДР или Чехословакия.
                      За славянството, това също е някаква теория на Русия. Всички славянски нации - под крилото на кого?! Хайде стига глупости. Ние не сме славяни, а сбирщайн между различни етноси. Славянското ДНК в нас е под 25% ако може да се вярва на някои генетични изследвания.
                      В Куба си стана това, което стана в Украйна. На границана на САЩ има сателит на Русия от 60 години. Сега и на границата на Русия ще има сателит на Запада и нищо лошо няма да се случи нито със САЩ, нито с Русия.
                      11 години след войната СССР пуска първия спътник , не знам немците колко са пуснали....
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Извинявай, но това са просто едни клишета и нищо повече. Вашето поколение така е закърмено с тях, че в крайна сметка само едно и също повтаря като грамофонна плоча. .....
                        Не е въпрос до поколение. Митака е по-млад от мен

Просто всеки си има гледна точка.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Николай, с чия памощ Германия задмина всички останали.И кой е виновен за войната на нейна територия.Въпросът ми беше за САЩ, между другото.Турция отдавна граничи с Русия и в резултат на кубинската криза сащ изтеглят ракетите си оттам.Въпросът не ес какво сме закърмени а каква е реалността в момента.Ясно че на много хора им е изгодна сегашната действителност за бързао забогатяване и всичко различно от нея е комунизъм подкрепян от старчоци като мен.Това че искам дам шанс на Русия не значи че искам да връщам комунизма.Нали демокрацията дава шанс на всички.Или май е само клише.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Това през 17-та се случи със западно финансиране от бай ви Ленин, ако знаете къде е бил преди революцията , нещо като Кличко днеска

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

11 години след войната СССР пуска първия спътник , не знам немците колко са пуснали....
                            Спътниците за ядене стават ли? Щото тя и Северна Корея пуска спътници, ама какво от това.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

За това което се случи 17-а не са виновни руснаците.Ленин беше спонсориран от Германия.
                              Колкото руснаците не са виновни за октомврийската революция а е виновен Ленин и неговите спонсори, толкова за ВСВ не са виновни немците а само Хитлер и неговите спонсори.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не ама ако не беше спутник 1 сащ нямаше да имат наса.

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Все пак питам - с какво Русия заплашва света.

Comment

Working...
                                X