Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    И това е моето твърдение , не ни трябва никоя посока , а просто решенията да се взимат изхождайки само и единствено от нашите интереси , в този смисъл в момента ние следваме интересите на ЕС . В същото време разбирам че ако следваме нашите интереси ще се превърнем в нещо като Белорус. Защото европа няма да ни прости
    Е ние сме част от тоя сьюз. Като част от него имаме инструменти да преследваме и личния си интерес. Имаме и много общи интереси.
    Посочете ми как излизайки от сьюза, ще защитаваме собствените си интереси. Не очаквате да пратим депутати в Думата надявам се.
    Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    А колко е като абсолютна стойност държавния дълг на САЩ, Япония и Германия взети заедно. Може да се окаже че горе долу е колкото БВП на останалия свят. Тия дългове как се плащат и кой ги плаща.
    Аз не зная, но ако сьбереш БВП на изброените дьржави, вероятно ще разбереш кой ще плаща.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      Само да попитам..някой може ли да ми дефинира израза "платен трол" така модерен на последък...и какво точно значи глагола "троли" ...
      Толкова много разбирачи от политика, икономика, конспирации и какво ли още не, а никой така и не ми обясни значението...
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Толкова много разбирачи от политика, икономика, конспирации и какво ли още не, а никой така и не ми обясни значението...
        http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...80%D0%BE%D0%BB
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ужас...ебати тъпотията, остава и интернет ефлчета да се навъдят... благодаря за линка.

Comment

• Как и да чета линка на BLUE1 съм си жив трол
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Не си единствен, май сме цяла орда ;я

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Как и да чета линка на BLUE1 съм си жив трол
                Канален ли? Да не се окажем роднини?
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• В каналите работя по принцип
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=vF2-9...&feature=share
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Много ама много хубаво четиво.Казах че няма да пиша вече за Русия-Украйна мъ...

https://sites.google.com/site/demokr...nata-zadkulisa

Comment

• http://www.kp.ru/daily/26198.5/3085355/?cp=0#comment

Без коментар
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Свобода и демокрация. Нали за това се бориха. Ама тия номера в Севастопол не вървят.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

Все пак питам - с какво Русия заплашва света.
                            Е как с какво... ей с това
                            Не изглежда ли страшно според Вас?

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            С две думи роднините ми са пропаганда... е няма как да стане.
                            Разговора безсмислен.
                            Е туйто ся... Що сваляте гарда колега?
                            Така ли ще направите утре като Ви "натисне" някой "руски ботуш" и почне да Ви събува гащите? Ще кажете аз не играя!
                            То ми е ясно, че не сте имали честа да бъдете в "скапната" армия за "трудова повинност" ама поне в кръвта Ви не текът ли малко гени от гените на дядо ви Гвардееца?
                            Я се стегнете!
                            Last edited by fade; d.m.y г., 13:05.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• http://www.novini.bg/news/181267-%D0...%BD%D0%B0.html

С две думи , какво се иска от Русия в момента - да не въвежда "наказателни мита" , тоест безмитен внос на европейски стоки в Русия , в същото време руските стоки се обмитяват, Русия да помогне на Украинската икономика, шото ЕС не може, а за натовските бази не казвам , просто подозирам че по едно време ще се появят.
                              Та , кой нормален човек имащ грам мозък , би се съгласил с това?!?!?!? И естествено , логично , Путин ще откаже подобно самоубийство, и както винаги ще го сочат за най виновният , тиранинът и убиецът на демокрацията.

Comment

• http://btvnews.bg/article/svetut/sbl...-voiskite.html
                                Тия май ще запалят чергата на Европа, а са до нас.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                                X