Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Европейският съюз е копие на Съветският съюз от там е копирано,мисля че след 3-4 години не знам дали ще има Европейски съюз и какво ще представлява изобщо,и да има няма да функционира така както искат да бъде с сигурност,не че са безсилни ЕС и САЩ просто си има поговорка-гарван гарвану око не вади и си е вярно.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      Европейският съюз е копие на Съветският съюз от там е копирано,мисля че след 3-4 години не знам дали ще има Европейски съюз и какво ще представлява изобщо,и да има няма да функционира така както искат да бъде с сигурност,не че са безсилни ЕС и САЩ просто си има поговорка-гарван гарвану око не вади и си е вярно.
      Да, и съюза на бългратските автомобилисти е копие на съюза на глухонемите.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://www.novini.bg/news/181974-%D0...%86%D0%B8.html
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Понрже е ясно че дьждьт от линкове няма да спре, моля да ги оформяте по подобен начин.
          http://www.novini.bg/news/134237-дакелите-са-най-агресивните-кучета.html- автор - Борислава Замфирова

Така който прояви интерес ще ги чете. Останалите - ще ги пренебрегваме по лесно.
          За да избегнем недоразумения - ако някьде вьв публикацията на госпожата, има препратка кьм оригинален материал, която аз не сьм видял - моля да ми бьде показан.
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 17:13.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Аз да попитам, какво ще стане ако Аляска поиска да се върне към Русия/хипотетично естествено/, как ше реагират САЩ.Какво стана когато Фолклендските острови поискаха независимост от Великобритания.Защо Великобритания не уважи желанието на Шотлатдия за независимост.Предполагам че ако Украйна постигне независимост, от житницоа на Русия ще я сподели съдбата на българското селско стопанство и ще започне да внася американска ппшеница.Доколкото си спомням Костов отрече всичко руско, може би там ще е новото му амплоа.
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:03.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Да, и съюза на бългратските автомобилисти е копие на съюза на глухонемите.
              хубаво че до там ти стигат познанията,сети се колко страни формираха СССР-какво означава съкращението и имало ли е съюз на капиталистическите републики, сети се какво е СИВ и че половината страни от еврозоната сега са бивши членки,кака ти Меркел дори е стара консомолка,от делно дори тука разни демократи и тн и десният сол ташак на Костов преди да стане депутат ходеще по страните по социализма по Франция по Тунис още тогава и децата му ходеха и сега са там и просто освен по партийна линия или да си тираджия не се сещам как ще ходиш,точно старата номенклатура превъртя още един път колелото на късмета и при нас и навънка.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Аз да попитам, какво ще стане ако Аляска поиска да се върне към Русия/хипотетично естествено/, как ше реагират САЩ.Какво стана когато Фолклендските острови поискаха независимост от Великобритания.Защо Великобритания не уважи желанието на Шотлатдия за независимост.Предполагам че ако Украйна постигне независимост, от житницоа на Русия ще я сподели съдбата на българското селско стопанство и ще започне да внася американска ппшеница.Доколкото си спомням Костов отрече всичко руско, може би там ще е новото му амплоа.
                В случай че мен питаш - когато Аляска поиска да се вьрне кьм Русия - ще разберем.
                Нямам идея какво се е случило когато Фолклендските острови поискаха независимост от Великобритания.
                Защо Великобритания не уважи желанието на Шотлатдия за независимост, сьщо не зная. В тоя ред на мисли - не зная защо им беше и това в Ирландия.
                Това са неща засягащи ме не пряко. Различни ситуации, различни народи , различна култура, различни интереси.
                Аз пьк предполагам че ако Украйна постигне независимост, ще стане водеща сила в Европа.
                Пак казвам - това не ме вьлнува чак толкова. Моля се само да няма жертви, поне не много. Това което ме интересува е тук, сега и "утре".

Comment

• Не конкретно теб питах.Великобритания дебаркира на островите и си върна контрола.Ситуацията Шотландия - Великобритания е подобна Украйна-Русия.Никой не иска война но лично мое мнение е че независима Украйна няма да стане силна, ще я сполети съдбата на България.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• мене ме кефи кака ни Юлия,преди години като я гледах е като от приказките извадена царската дъщеря,яка мацка с яка прическа,още един прост пример който касае европейски съюз и нас,образованието за български граждани в Русия е-БЕЗПЛАТНО,и се задължават за месеци и период според образованието да ти намерят работа,за какво сме им?разруха 1 милион пенсионери 1 милион безработни 1.5 милиона цигани 1 милион турци и 4 милиона българи преко сили,кво ще ни вземат доматите,обичат си ни тия хора православни сме и това е.
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:04.

Comment

• Понеже наближва, тоест утре е, националният ни празник, да Ви кажа в тая насока няколко неща, отпреди 1878 г....
                      1,САЩ са се намесели във вътрешните работи на Турция, за да защитят българската нация, каква работа има те на 5000 и кусур мили та да се бъркат питам аз?Стига се дотам, че САЩ отзовава консула си в Истанбул.
                      2,Ако имаше референдум, мислите ли че бг населението тогава масово би гласувало за отделянеа от Турция?
                      4,Претенциитеа на Турция към България са адекватни на тези на Русия към Украйна, отделно тя е присъединена много по- късно към Русия, отколкото България към Турция..
                      Наздраве
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:43.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

обичат си ни тия хора православни сме и това е.
                        Румба, дьлбок поклон пред оптимизмьт ти човек!
                        За сьжаление, и днешната и досегашната действителност, показват че.... се интересуват предимно от крайната цел, на тия любовни отношения.

Comment

мене ме кефи кака ни Юлия,преди години като я гледах е като от приказките извадена царската дъщеря,яка мацка с яка прическа,още един прост пример който касае европейски съюз и нас,образованието за български граждани в Русия е-БЕЗПЛАТНО,и се задължават за месеци и период според образованието да ти намерят работа,за какво сме им?разруха 1 милион пенсионери 1 милион безработни 1.5 милиона цигани 1 милион турци и 4 милиона българи преко сили,кво ще ни вземат доматите,обичат си ни тия хора православни сме и това е.
                          Аз съм фен на Путин, понеже е плешив, само като се опна с ботокс нещо не ми хареса, ама това е заради онова девойче, което взе и натири Людмила..., та му прощавам тези му деяния.
                          А иначе и Русия прогресивно намалява, като население
                          http://www.capital.bg/politika_i_iko..._vse_po-burzo/
                          И се чудя, защо при тия услови, българите, коит емигрират отиват на запад, а не в Русия....е Павлин може да каже, защо се трепе при негрите там във Флорида ли беше или Калифориня ли, не помня.
                          Та с други думи не се интересувам кой е православен и кой не, още повече в България шества повсеместно атеизмът.Тука бая народ (във форума) орева как и защо е против вероучението в училище.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:47.
                          sigpic

Comment

• по онова време Щатите не са били световен фактор не го забравяйте,били са 0 водещи страни с отношения с Турция са Англия и Франция примерно,американците могат да си пишат каквото искат и руснаците също и всеки да си вярва на какво си иска-фактите са руснаци дойдоха да изтрепат и изтикат турците не американци или кой да е друг за това има техни паметници по България на руски войници и генарали,от тука на татъка кой какво мисли или е писал не е от значение,да си бяха мръднали гъза тогава кога са ни палили и клали не сега да четеме кой какво.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Румба, дьлбок поклон пред оптимизмьт ти човек!
                            За сьжаление, и днешната и досегашната действителност, показват че.... се интересуват предимно от крайната цел, на тия любовни отношения.
                            човек изобщо не съм русофил не ги величая даже карам италианска кола с дълга коса съм и слушам хеви метъл и в казарма отказах да ходя-демократ съм и бунтар от дете,просто казвам какво виждам реално,би ли ми казал какво ти взеха на тебе руснаците с какво те спънаха?айде за комунизма ясно ама Живков си ги издой за какво се сетиш през годините и се правеше че им играе по свирката,какво ще ти вземе нефт газ злато заводи за автомобили ще ти прекрой границите реки ли нямат море ли нямат рибата ли ще ти изловят какво?красивите ни жени ли ще вземат къде жените там са повече от мъжете и са кукли,какво ни взеха консерви с домати и компоти от завода в Русе а Живков само пищеше че го натиска запада с какво ли не и че изоставаме технически и в всяка област и че не може да издържи на пресата от народа и какво ли не и ги доеше за всичко какво се сетиш и те даваха,знаеш ли че България тука сме живели доста по-добре от съветските републики за нас е имало за тях е нямало?просто съди реално православни сме пишеме на кирлица и си разбираме езика не е малко !и другото рускиня българин не оставя,няма женена рускиня за българин да го е оставила,духовни хора са думата им важи жалко само за нас младите че ни мачкаха по комунизма и ги намразихме мислехме че те са виновни за всичките ни неволи и страхове,пустият ни български страх и мързел ни затрива казвам го от опит.

Comment

• Да, това е така, но руския задник е мръднал заради собствените интерси, а българи са направили държавата ни, благодарени на патриоти и родолюбци, против интересите на Русия.Въобще не трябва да се подценяваме.
                              От мен поклон и благодарност на русите, заганали за България, но не подкрепям руската имперска политика, това имам предвид.
                              А по другите точки какво мислиш?
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Аз съм фен на Путин, понеже е плешив, само като се опна с ботокс нещо не ми хареса, ама това е заради онова девойче, което взе и натири Людмила..., та му прощавам тези му деяния.
                                А иначе и Русия прогресивно намалява, като население
                                http://www.capital.bg/politika_i_iko..._vse_po-burzo/
                                И се чудя, защо при тия услови, българите, коит емигрират отиват на запад, а не в Русия....е Павлин може да каже, защо се трепе при негрите там във Флорида ли беше или Калифориня ли, не помня.
                                Та с други думи не се интересувам кой е православен и кой не, още повече в България шества повсеместно атеизмът.Тука бая народ (във форума) орева как и защо е против вероучението в училище.
                                искам да те питам нещо,колко българи който работеха в Коми и тн им се плащаше в долари и взеха там целите си семейства и живяха там и се върнаха с пари за жилище и кола?има ли някой недоволен от тях аз такъв не познавам,българите емигритат къде си искат а половината ни политическа върхушка е учила в Русия а нашите бизнесмени мило и драго дават да си отворят пазарна ниша в Русия чудно защо,като казваш религия не те интересува хубаво ама ако можеш да избираш в православна държава ли ще отидеш или в мюсулманска?аз все си мисля че ще предпочета да разбирам езика на някой и да е с такава религия на всеки простосмъртен му е по леко на душата от тия факти,а Павлин да работи къде иска някой работеха и при арабите е Кадафи го каза преди 40 години и го направи-вие само ме слушайте и ме следвайте аз ще ви доведа бели роби...за емиграцията там ти трябва приглашение и тн и не са в еврозоната и са далече иначе да съм отишъл за риба на Волга на Астрахан вервай ми.

Comment

Working...
                                X