Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Пффффф, спокойно можеш да напишеш двойно по-дълъг списък и за СССР и Русия, обаче с една много съществена разлика. САЩ не окупират нито една страна, а СССР и Русия окупират десетки, някои даже и в момента - Грузия и Украйна.
    Аде бе, Гренада, Куба, Виетнам, Корея, Афганистан, Ирак, Либия и т.н.
    Интригата в Грузия и Украйна кой я забърка.

Comment

• Ейго дей и дългоочакваното решение на ЕУ за кризата в У-на:

Щъ умра от смях... "щели да си изпратят подкрепата" ...
      Ахахахаха.... сигур в писмен вид!

Като ви казвам аз колеги че става въпрос за пари тука никой не иска да ме слуша!
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Искаш да кажеш, че аз изопачавам историята, а БКП - не.
        Америка май настина загнива. Или поне здравеопазването им.
        Казвам че си болен мозък.

Comment

• Еа напиши го ти тогава.То и бившите соц страни не бяха окупирани, не си спомням да е имало руски войски.Необходимо ли САЩ да ги окупират след като са си сложили верните хора.То това е същото.А ся ми кажете за какво разлайваме кучетата.Ние сме малка страна която няма приятели.Коя държава около нас е приятелски настроена към нас.Заблуждава ме се че имаме съюзници в лицето на Европа и САЩ, побързахме да си развалим отношенията с Русия.Смятате ли ча на Путин и Обама им дреме за за нас още повече за Павлин, Николай, Димитър и компания.Вместо да водим една сдържана политика и да не се обаждаме когато не ни питат, а когато ни попитат добре да обмислим отговора си, бързаме още преди големите да се изказваме.Ний сме една малка държавица която дори армия няма вече.Към кого аджеба ще се обърнем в случай на нужда.Неква еуфория ни е обхванала, ма няма гаранция че както сме в ЕС така може да се окажем и извън ЕС.Тогава не знам каква песен ще пеем.

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
          Ейго дей и дългоочакваното решение на ЕУ за кризата в У-на:

Щъ умра от смях... "щели да си изпратят подкрепата" ...
          Ахахахаха.... сигур в писмен вид!

Като ви казвам аз колеги че става въпрос за пари тука никой не иска да ме слуша!
          Отдавна го казах, ма е модерно да сме против Русия.

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Аде бе, Гренада, Куба, Виетнам, Корея, Афганистан, Ирак, Либия и т.н.
          Интригата в Грузия и Украйна кой я забърка.
          Сащ.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ами как няма да протестират хора, присъединени насилствено към измислената Югославие бре Павлине?Такава държава имаше ли?Кога се създаде?Ти сега ще ми кажеш, че и македонци има там и те са част от някаква си "югославия", нали?
            Но войната, която започна да води Милошевич и сръбската ком партия доведе до това.Аз не смятам, че хърватите, босненците, черногорците и т.н са сърби.Да, покрай това, обаче Сърбия загуби и Косово, тоест сбъдна се истината, че който сее ветрове, ще пожъне бури.
            Да бе и Косово беше изконна албанска територия, Черна Гора пък голямата държава, имат нямат 500-600000 човека.

Comment

• Аз съм за България, а Русия винаги е била против независима България, има писано, който е чел, чел.Такава е били и позицията на много велики българи - Левски, Раковски, Стамболов, Захари Стоянов и прочее (аз съм нищожен българин).
              Модата е опреди Осовобождението на България, не е никак нова.
              А Митак-съвестски войски е имало винаги, плюс съветници, кабинети, КГБ и прочее във всички страни от бившия соц лагер.В ГДР, Унгария и так дале - постоянно.[COLOR="Silver"]

[
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Истината е че Обама получи звучен шамар в Сирия , и сега втори , Китай заплаши че ще си поиска дълга от САЩ в злато..... също така че ще наложи вето на всяко едно решение на НАТО срещу Русия..... общо взето колеги наблюдавате смяна, детронирането на САЩ от ролята на световен жандарм...
                Единствения политик в ЕС който уважавам и смятам че е истински политик Меркел, не се подаде на общоевропейската и американска истерика , и излезе със умерено становище , също так обявиха за несериозни изказванията на Керри.....защо ли ?!?!? Щото са "тъпи" немци .....
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Да бе и Косово беше изконна албанска територия, Черна Гора пък голямата държава, имат нямат 500-600000 човека.
                  Ми да беше прочел в предишния ми пост, че след като сръбските комунисти се дракаха за измислени сръбски територии накрая загубига и собствените си, тоест писах за сееенето на ветрове и жъненето на бури, ама читат нада...
                  sigpic

Comment

Ти ходил ли си в Хърватска и Словения? щото аз съм ходил доста и знам, че словенци и хървати никога няма да стоят под крилото на Сърбия, освен насила. Културата и манталитета на тия хора, особено на словенците е съвсем различен от този на сърбите. То и икономическите им показатели го доказват. БВП на Словения вече е 4 пъти по-висок от този на Сърбия. В Хърватска е към 2,5 пъти по-висок.
                    Босна са друга религия и друга култура. Естествено е да се разделят.
                    Словакия когато поиска независимост, имаше референдум и се отделиха по цивилизован начин, без една капка кръв. А словаци и чехи са си едно, различията между тях са минимални.
                    Югославия беше федерация и ти да не си мислиш че в САЩ тези които живеят във Флорида имат един и същи манталитет със тези които живеят в Хаваи или Небраска или пък че имат един и същи принос във БВП.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Истината е че Обама получи звучен шамар в Сирия , и сега втори , Китай заплаши че ще си поиска дълга от САЩ в злато..... също така че ще наложи вето на всяко едно решение на НАТО срещу Русия..... общо взето колеги наблюдавате смяна, детронирането на САЩ от ролята на световен жандарм...
                      Единствения политик в ЕС който уважавам и смятам че е истински политик Меркел, не се подаде на общоевропейската и американска истерика , и излезе със умерено становище , също так обявиха за несериозни изказванията на Керри.....защо ли ?!?!? Щото са "тъпи" немци .....
                      ОРМ, честно казано, аз като не разбирам нещо, не пиша, съветвам те и ти да не пишеш лакардии, приятелски съвет и спирам.
                      След като не уважаваш европейските политици, явно се бориш за азиатски такива, а аз съм наабарот друже.
                      А Меркел казва за УКрайна :
                      Канцлерът на Германия Ангела Меркел в телефонен разговор с руския президент Владимир Путин заявила, че Кремъл нарушава нормите на международното право и неговите действия в Украйна са неприемливи, съобщава Ройтерс.
                      Меркел е призовала Путин да уважава териториалната цялост на Украйна..
                      те ти линк
                      http://fakti.bg/world/89784-merkel-k...ina-e-nedelima
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:18.
                      sigpic

Comment

• Фреди, същите неща ги има и от другата страна.Някъде по надолу бях писал за едни предавания с истински хора от двете страни на монетата че всичко е пари.Форумите са за такива като нас - нещо като уговорен мач а феновете се бият.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          ОРМ, честно казано, аз като не разбирам нещо, не пиша, съветвам те и ти да не пишеш лакардии, приятелски съвет и спирам.
                          След като не уважаваш европейските политици, явно се бориш за азиатски такива, а аз съм наабарот друже.
                          А Меркел казва за УКрайна :
                          Канцлерът на Германия Ангела Меркел в телефонен разговор с руския президент Владимир Путин заявила, че Кремъл нарушава нормите на международното право и неговите действия в Украйна са неприемливи, съобщава Ройтерс.
                          Меркел е призовала Путин да уважава териториалната цялост на Украйна..
                          те ти линк
                          http://fakti.bg/world/89784-merkel-k...ina-e-nedelima
                          Фреди, ако признаеш че и ти не разбираш нищо и аз ще го призная и ще си говорим за алфичките . Не ми давай линкове от родните драскачи дето преписват статийки от тук от там и нямат пари за един репортер да издържат....
                          Я ми намери нещо в този сайт който си ми дал една статия за позицията на Китай, а и ми обясни защо все имам няк'ви проблеми да отворя руски информационен сайт.... понеже обичам да чета от двете страни и после да коментирам......
                          А за позицията на Германия , ако не си забелязал , за разлика от смешника Кери няма нито една заплаха , също така не осъжда русия а осъжда всякакъв акт на насилие , приятелю политиката е много тънко нещо , и като казвам че в ЕС имаме само един политик, точно това имам в предвид , да можеш да си изразиш твърдото си мнение , без да обиждаш и нападаш отсрещната страна ,а не като смешниците от САЩ , Полша и тем подобни. Нещо като тука във форума като свършат аргументите почват няк'ви омотани паметници да ми качват .....
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Ами сигурно законите на демокрацията повеляват да ти забранят да говориш на родният си език...
                            Пробвайте пак!
                            А иначе ето ви едно списъче че ми се струва някой почват да губят опорни точки тука:
                            Голям труд сте си направили, колега да ме убеждавате в това което е във връзка със списъчето Ви. Щяхте да си го спестите, ако просто бяхте прочели пост 321 по темата.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ся дали всичко е пазар или не не знам, общо взето ми писна от това дрънкане на оръжие, мисля че има къде по-интересни сфери да се похарчат пари.В крайна сметка всичко случващо се е от човешка алчност и жажда за власт.Да кажеш че сме изразходили ресурсите на планетата и е борба за оцеляване иди ела.Имаше една притча за Содом и Гомор,ако е било истина, явно не сме си взели поука.Ма нали човека е единственото животно дето се спъва два пъти в един и същ камък.

Comment

• Еииии ебати омразата към Русия,ебати омразата към Путин,ебати чудото!!??!?!
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X