Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Ами учат ги такива болни глави като теб където се опитват да изопачат фактите от историята.
    Искаш да кажеш, че аз изопачавам историята, а БКП - не.
    Америка май настина загнива. Или поне здравеопазването им.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• А ся и Хитлер излезе комунист.Къде съм казал че Германия обявява война на Англия.Обратното е.Великобритания и Франция обявяват война на Германия която напада Полша с която Великобритания има договор.Рибентроп и Молотов си поделят Полша. и т.н.Ако те дразни това че не вярвам в бог и не искам да пълнят главитне на децата с глупости - сорри, няма да се прекръстя.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        А ся и Хитлер излезе комунист.Къде съм казал че Германия обявява война на Англия.Обратното е.Великобритания и Франция обявяват война на Германия която напада Полша с която Великобритания има договор.Рибентроп и Молотов си поделят Полша. и т.н.Ако те дразни това че не вярвам в бог и не искам да пълнят главитне на децата с глупости - сорри, няма да се прекръстя.

Хитлер са ни учили да го наричаме "фашист".

Но защо бе конфискувана книгата "Фашизмът" някога по Тошово време?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Говорех за референдум относно приобщаването на Украйна към EC, който не бе проведен, както беше логично и единствено-правилно и това което става сега е само закономерното следствие.

За Крим ще поживеем и ще видим. Дай Боже всичко да се реши с мир.
          Какъв референдум колега, когато имат 35 милиарда дългове по официални данни, и в същото време средстават за изплащането на тия дългове, са съсредоточени в ръцете на хора с руско съмоопределение? Как си я представят тази работа някой от тук постващите не знам...
          Аз поне от 10 години знам че Харков, Донецк Крим им е писнало да носят на гърба си западната част и искат федерално управление на раьоните. Е след като не го получиха сега ще си го вземат насила. Русия само е средството за постигането на целта. Пък инак цялата работа ми прилича на ей тоя виц, който искренно ме разсмя в едни други коментари:
          Президентството отправи най-сериозно предупреждение към Русия да се изтегли от Украйна. Иначе може да наложи икономически санкции на Русия.
          Това ми напомня отново за стария виц:
          Мравуняк отива на поход и оставя Мравчо да пази мравуняка. Да не дойде Мечката. Връщат се от похода и виждат, че мравунякът е изпотъпкан на бербат. Мравчо седи отстрани. Кво стана, бе?

- Остави се, казва Мравчо – дойде мечката, тъпка, блъска, майката ни разгони.

- И ти какво направи?!
          - Страшно й отмъстих. Отидох в хралупата й, застанах в центъра и зверски се изср*ах.

Кличко иска всеобща мобилизация на Украйна. Сигурно си мисли, че войната ще мине в ръкопашен бой...
          Last edited by fade; d.m.y г., 18:17.
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            А ся и Хитлер излезе комунист.Къде съм казал че Германия обявява война на Англия.Обратното е.Великобритания и Франция обявяват война на Германия която напада Полша с която Великобритания има договор.Рибентроп и Молотов си поделят Полша. и т.н.Ако те дразни това че не вярвам в бог и не искам да пълнят главитне на децата с глупости - сорри, няма да се прекръстя.
            Това, че Германия и СССР си поделят и Полша и цяла източна Европа също го нямаше в учебниците през соц-а. Също и че СССР окупира Литва, Латвия, Естония и Финландия.
            Ако тези неща си ги учил като малък, когато си формирал някакво мнение или по-скоро вътрешно усещане за нещата, сега нямаше да обичаш толкова много Русия. Истината обикновено не е черно-бяла, както я учихме ние в България.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Какъв референдум колега, когато имат 35 милиарда дългове по официални данни, и в същото време средстават за изплащането на тия дългове, са съсредоточени в ръцете на хора с руско съмоопределение? Как си я представят тази работа някой от тук постващите не знам...
              Аз поне от 10 години знам че Харков, Донецк Крим им е писнало да носят на гърба си западната част и искат федерално управление на раьоните. Е след като не го получиха сега ще си го вземат насила. Русия само е средството за постигането на целта. Пък инак цялата работа ми прилича на ей тоя виц, който искренно ме разсмя в едни други коментари:

Това, че някой е сериозно задължнял на друг, автоматично ли го поставя вън от законите на демокрацията? Много интересен поглед върху света!

Иначе поздравления за вица!

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тоест, Русия зароби икономически Украйна и когато украинците искат да бъдат свободни на врата им увисва сметката натресена от руското лоби в Украйна /с бая далавери и кражби естествено/.
                А сега мислете за чии х.. ни беше Белене и оная тръба, която водеше до Александропулис, бивш Дедеагач, българска територия....
                Last edited by fred; d.m.y г., 18:27.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ами ако другаря Милошевич не бе водил 10 години войни преди това, не би се стигнало до тук.
                  Ти що не си в Крим, да защитаваш матушка Рус, или дълбаеш в тила на врага
                  Войните в Югославия не ги започна Милошевич. Всичко започна по познатия ни сценарии на борба за свободи, въоръжаване на бунтовници и т.н.

Comment

• Ами как няма да протестират хора, присъединени насилствено към измислената Югославие бре Павлине?Такава държава имаше ли?Кога се създаде?Ти сега ще ми кажеш, че и македонци има там и те са част от някаква си "югославия", нали?
                    Но войната, която започна да води Милошевич и сръбската ком партия доведе до това.Аз не смятам, че хърватите, босненците, черногорците и т.н са сърби.Да, покрай това, обаче Сърбия загуби и Косово, тоест сбъдна се истината, че който сее ветрове, ще пожъне бури.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 18:31.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Това, че някой е сериозно задължнял на друг, автоматично ли го поставя вън от законите на демокрацията? Много интересен поглед върху света!

Иначе поздравления за вица!
                      Ами сигурно законите на демокрацията повеляват да ти забранят да говориш на родният си език...
                      Пробвайте пак!
                      А иначе ето ви едно списъче че ми се струва някой почват да губят опорни точки тука:
                      военните операции на САЩ в чужбина". № / Година / Страна / Кратко описание

1. 1914-1934 Хаити Дебаркиране на пехота, въздушни бомбардировки водещи до 19 годишна военна окупация
                      2. 1916-1924 Доминиканска република Военна интервенция последвана от 8-годишна окупация
                      3. 1917-1933 Куба Дебаркиране на морска пехота. 15-годишна окупация
                      4. 1918-1920 Панама Намеса на пехота която изпълнава "полицейски задължения" в продължение на 2 години.

5. 1918-1922 Русия Флот и пехота водят битки в няколко района на страната в продължение на 5 години
                      6. 1919 Югославия Морска пехота се намесва в Далмация (Хърватско)
                      7. 1919 Хондурас Дебаркиране на морска пехота
                      8. 1920 Гватемала Намеса на пехотинци
                      9. 1922 Турция Морска пехота извършва операция в Smyrna (Измир)

10. 1922-1927 Китай Флот и пехота разположени в Китай за 5 години.
                      11. 1924-1925 Хондурас Парашутисти дебаркират два пъти за две години.
                      12. 1925 Панама Операции на морската пехота
                      13. 1927-1934 Китай Сили на морската пехота са разполагани из страната.
                      14. 1932 Салвадор Намеса на морската пехота

15. 1933 Куба Операция на морската пехота
                      16. 1934 Китай Морска пехота дебаркира в Фуджоу (Foochow)
                      17. 1946 Иран Разгръщане на войска в северните провинции
                      18. 1946-1949 Китай Солидно присъствие на около 100 000на войска воюваща обучаваща и тренираща местни бойци.
                      19. 1947-1949 Гърция Войски на САЩ осъществяват 3 годишна кампания за потушаване на бунтове.

20. 1948 Италия Манипулиране на изборите от ЦРУ
                      21. 1948-1954 Филипините "Тайна" война на ЦРУ, операции на командоси (дивесанти)
                      22. 1950-1953 Корея Участие в Корейската война
                      23. 1953 Иран ЦРУ сваля правителството на министър председателя Мохамед Мосадек (Mohammed Mossadegh)
                      24. 1954 Виетнам Намеса на страната на Френските колоноални окупационни сили

25. 1954 Гватемала ЦРУ сваля правителството на президента Джакобо Арбенз Гузман (Jacobo Arbenz Guzman)
                      26. 1958 Ливан Дебакира 14 000на войска.
                      27. 1958 Панама Сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното нас

27. 1958 Панама Сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
                      28. 1959 Хаити Намеса на морски пехотинци
                      29. 1960 Конго ЦРУ подпомага свалянето и убийството на премиер министъра Патрис Лумумба.

30. 1969-1964 Виетнам Постепенно разполагане на военни съветници и специални части.
                      31. 1961 Куба ЦРУ организира диверсията в Залива на Прасетата
                      32. 1962 Куба Морска блокада и заплаха с употреба на ядрено оръжие.
                      33. 1962 Лаос Преврат организиран от ЦРУ.
                      34. 1963 Еквадор ЦРУ подкрепя военен преврат срещу президента Хосе Мария Валеско Ибара (Jose Maria Valesco Ibarra)

35. 1964 Панама Отново сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
                      36. 1964 Бразилия ЦРУ участвува във военен преврат който сваля правителството на Жуао Гоулард (Joao Goulart ) и качва на власт ген. Кастело Бранко (Castello Branco)
                      37. 1965-1975 Виетнам Виетнамската война. Участие на повече от 500 000на войска. Около 6 милиона жертви.
                      38. 1965 Индонезия ЦРУ участва в преврат срещу президента Сукарно и поставя на власт ген. Сухарто
                      39. 1965 Конго ЦРУ подпомага военен преврат който сваля президента Жозеф Касавубу (Joseph Kasavubu) и поставя на власт Жосеф Мобуту (Joseph Mobutu)

40. 1965 Доминиканска република Разполагане на 23 000на войска
                      41. 1965-1973 Лаос Начало на бомбардировки траещи 8 години.
                      42. 1966 Гана ЦРУ подпомага преврат за свалянето на президента Куаме Нкрума (Kwame Nkrumah)
                      43. 1966-1967 Гватемала Масивни антивъстаннически операции
                      44. 1966-1975 Камбоджа ЦРУ подкрепя военния преврат на ген, Лон Нол срещу принц Нородом Сианук. Интензивни 7 годишни бомбардировки на районите в близост до границата с Виетнам.

45. 1970 Оман (Аман) Противовъстанически операции съвместно с иранската морска пехота.
                      46. 1971-1973 Лаос Наглуване на американски и южновиетнамски войски
                      47. 1973 Чили ЦРУ учасва в преврата свалил президента Салвадор Алиенде (Salvador Allende) и качил на власт ген. Аугусто Пиночет (Augusto Pinochet )
                      48. 1975 Камбоджа Морск

49. 1976-1992 Ангола Операции на ЦРУ и военни операции.

50. 1980 Иран Специални части кацат в Иранската пустиня. Атаката се осуетява от повреда в хеликоптер(и).
                      51. 1981 Либия Американските ВВС свалят два Либийски военни смолета над Средиземно море.
                      52. 1981-1992 Салвадор ЦРУ и специални части (диверсанти) извършват антивъстаннически операции в продължение на 11 години
                      53. 1981-1990 Никарагуа ЦРУ ръководи операциите на никарагуанските конри. Окупация на пристанищата от американски войски.
                      54. 1982-1984 Ливан Участие на морски пехотинци и обстрел на местни военни части от американския флот.

55. 1983 Гренада Военна инвазия в Гренада.

60. 1983-1989 Хондурас Мащабна военна програма за подпомагане, целяща конфликт с Никарагуа.
                      61. 1984 Иран Два ирански самолета са свалени над Персийския залив.
                      62. 1986 Либия Американски самолети бомбардират градовете Триполи и Бенгази, преки атаки на президентския дворец на Муамар Кадафи.
                      63. 1986 Боливия Специални части се занимават с антивъстанически операции.
                      64. 1987-1988 Иран Американската флота блокира иранския морски транспорт и сваля ирански пътнически самолет.

65. 1989 Либия Американски самолет сваля два либийски самолета над залива Сидра (Gulf of Sidra)
                      65. 1989 Филипините ЦРУ и специални части потушават бунтове.
                      66. 1989-1990 Панама 27 000 войници, флот и авиация са използвани за свалянето на правителството на президента Нориега
                      67. 1990 Либерия Разгръщане на военни отряди.
                      68. 1990-1991 Ирак Войната в залива. Отблъскване на иракските окупационни войски в Кувейт.
                      69. 1991-2003 Ирак Контрол над иракското въздушно пространство с периодични атаки на въздушни и наземни цели.

70. 1991 Хаити Военен преврат с участието на ЦРУ сваля от власт президента Жан Бертран Аристид (Jean-Bertrand Aristide )
                      71. 1992-1994 Сомалия Операция на специални части
                      72. 1992-1994 Югославия Основна роля в наложената от НАТО блокада на Сърбия и Черна Гора.
                      73. 1993-1995 Босна Активно участие във войната с пехота и въздушни атаки.
                      74. 1994-1996 Хаити В
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Войните в Югославия не ги започна Милошевич. Всичко започна по познатия ни сценарии на борба за свободи, въоръжаване на бунтовници и т.н.
                        Ти ходил ли си в Хърватска и Словения? щото аз съм ходил доста и знам, че словенци и хървати никога няма да стоят под крилото на Сърбия, освен насила. Културата и манталитета на тия хора, особено на словенците е съвсем различен от този на сърбите. То и икономическите им показатели го доказват. БВП на Словения вече е 4 пъти по-висок от този на Сърбия. В Хърватска е към 2,5 пъти по-висок.
                        Босна са друга религия и друга култура. Естествено е да се разделят.
                        Словакия когато поиска независимост, имаше референдум и се отделиха по цивилизован начин, без една капка кръв. А словаци и чехи са си едно, различията между тях са минимални.

Comment

Тоест, Русия зароби икономически Украйна и когато украинците искат да бъдат свободни на врата им увисва сметката натресена от руското лоби в Украйна /с бая далавери и кражби естествено/.
                          А сега мислете за чии х.. ни беше Белене и оная тръба, която водеше до Александропулис, бивш Дедеагач, българска територия....
                          Ами имат си американски челен опит колега... както виждаме справят се добре до сега
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Фолклендските острови са часто от Великобритания, бяха окупирани от Аржентина и англичаните ги изгониха. Кой е нападал Русия?
                            За референдум за Крим съм и аз, но Путин не мисли като нас. Той праща войски.
                            Ето защо има право да праща войски, ако беше го прочел преди това - http://offnews.bg/news/Анализи_289/Р...м_305406.html Не знам ония на запад каква работа имат там.Също така и това е интересно - http://bulgarian.ruvr.ru/2014_03_03/...na-smuta-8616/
                            Не знам защо Румъния се задоволи само с осъждане политиката на новото правителство, за разлика от нас дето първи признаваме държави и деления и то без да ни е питал някой.Ама си е нашенско да си се натегнем.Като не те питат трай си.http://bulgarian.ruvr.ru/2014_03_03/...ezidenta-0542/
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Ами сигурно законите на демокрацията повеляват да ти забранят да говориш на родният си език...
                              Пробвайте пак!
                              А иначе ето ви едно списъче че ми се струва някой почват да губят опорни точки тука:
                              Пффффф, спокойно можеш да напишеш двойно по-дълъг списък и за СССР и Русия, обаче с една много съществена разлика. САЩ не окупират нито една страна, а СССР и Русия окупират десетки, някои даже и в момента - Грузия и Украйна.

Comment

Не ми дреме за Русия въобще, но не виждам никакви бази на НАТО, в смисъла, който ти влагаш-бази няма.Бази на СИВ имаше преди 1989 г., след което те просто изчезнаха.Както и анлогичните им бази на НАТО в страните от Западна ЕВропа.Нито Русия, нито САЩ имат сметка да поддържат подобни бази, просто това бяха отживелици от времето на студената война.
                                САЩ обмислят преместване на базите си в Европа към юго-източните части на континента, но това няма да унищожи НАТО, обяви върховният главнокомандващ обединените въоръжени сили на Североатлантическия пакт в Европа генерал Джеймс Джоунс, цитиран от световните агенции. Базите, концентрирани сега в Германия, щели да се местят в Полша, България и Румъния, обясни генералът вчера в Щутгарт. Той уточни, че все още нямал списък на обектите, които ще бъдат закрити и предислоцирани.

Това е стара информация между другото.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X