Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениелеле човече ти ме потресе с тия шамари и джуджета чесноцяла Европа трепери от тях а ти и Бойко тръгнахте да им се дървите,най много милиардери са в САЩ после Китай и после Русия,ама половината свят е въоражен с руско оръжие под всякаква форма,си правят какво си искат само ВДВ на Русия е 80 000 човека човече слез на земята могат да направят поразия и десант в всяка една европейска страна,другото което не знаеш е че да си военен там е почит до гроб това е нещо свято а тука си шапкар,страшно бъркаш нещата,подготовката на тия хора е свирепа и постоянно са в час с всичко и са готови за конфликти а ще изкарат и пари от това,няма да им се месят защото знаят че ще изгубят много икономически физически и всякак и ще бъдат разцепени и ощавени,мислиш ли че германците не помнят как до преди 24 години бяха разделени и кой ги раздели?стане ли проблем 80 процента от еврозоната е пас скандинавците неутралитет Швейцария традиционо неутралитет и това е,остават поляци и унгарци и англичани това е.
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
5 пари не давам какво мислиш имам 6 по история за 11 клас не си ми писал ти оценките,да днешният българин трябва да е такъв и да мисли не да му плоскат критични есета от преди 150 години и той да ги възхвалява,е постни некоя статия на Желю Желев против комунизма и руското влияние да го питам той колко кръв проля или великите демократи около него,изобщо тия велики мислители българи дето ми ги споменаваш без руската намеса какво направиха ми е интересно?това било онова било ама кой седи на кон пред народното събрание?
Приятно ти чакане на заплата от 2 000 лева.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеГусин фелдфебел , мюлюционер , айде пийни нещо успокоително и се спри с квалификациите.Не ти е виновен човека дето така плюеш , че има мнение което не ти изнася. Никой не е длъжен да ти чете меко казано некултурните "бисери".Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:21.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
[/COLOR]
Това са разсъждения достойни за дете от първи клас.
Какъв шамар може да получи САЩ от Русия когато няма никаква база за сравнение между двете държави - нито от военна, нито от икономическа гледна точка. Виж, да кажеш, че Китай е фактор, с това съм съгласен, ама БВП на Китай е 5 пъти този на Русия и след 10 години ще бъде 10 пъти по-голям. Армията им по нищо не отстъпва на руската. Обаче Русия е джудже в сравнение със САЩ, ЕС или Китай. А джуджетата не бият шамари.
НАТО е независим военно-политически съюз. Никой не може да налага вето на НАТО, особено пък държави, които не членуват в НАТО.
Това горното май си го копирал отнякъде, защото ти не пишеш с толкова много груби правописни грешки.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, няма как да има национално обединение. Аз с такъв неграмотен простак няма какво да се обединявам. Пак ти казвам, че ме е срам, че си ми сънародник или поне така се води на хартия. Нищо добро не чака България с хора, които хем са неграмотни, хем мислят, че Раковски е кукувица.
Приятно ти чакане на заплата от 2 000 лева.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 23:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеГусин фелдфебел , мюлюционер , айде пийни нещо успокоително и се спри с квалификациите.Не ти е виновен човека дето така плюеш , че има мнение което не ти изнася. Никой не е длъжен да ти чете меко казано некултурните "бисери".
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПоредният мърсолан с мнение за Ръковски, ти кой си всъщностAlfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
През юни 1854 година Раковски организира чета от дванадесет души и броди с нея из Източна Стара планина. Тогава прави опит да се свърже и с руските войски, които по това време са преминали на юг от река Дунав.
И той най-вероятно харесвал руските войски ама не харесвал руската политика.
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, няма как да има национално обединение. Аз с такъв неграмотен простак няма какво да се обединявам. Пак ти казвам, че ме е срам, че си ми сънародник или поне така се води на хартия. Нищо добро не чака България с хора, които хем са неграмотни, хем мислят, че Раковски е кукувица.
Приятно ти чакане на заплата от 2 000 лева.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕто още един истински българин, за който Раковски е кукувица. Определено си заслужаваме да сме на този хал като нация.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеНещо да съм казал за Раковски или просто имаме още един нетърпящ различни мнения ?Опитай се да правиш разлика между неаргументирано плюене и квалификации за хора които не познаваш и наричаш с обидни думи.Възпитанието и демократичното мислене за което претендирате изискват уважение към различните освен ако просто сами не сте такива за каквито се представяте.
Народ, който не разбира какво е демокрация, няма как да я има. Както и народ, който си избира Волен Сидеров и Бареков да го представляват в парламента няма как да прокопса.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИ на 3-ти март, проруските ибрици не се спряхте.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПлюенето срещу революционери, посветили живота си на Освобождението няма нищо общо с "демократичното мислене". Демокрацията не е това да си плямпаш врели-некипели по адрес на национални герои. По тази логика някой може да каже и за Левски, че е кукувица и ние трябва да го приемаме спокойно, щото било "демократично".
Народ, който не разбира какво е демокрация, няма как да я има. Както и народ, който си избира Волен Сидеров и Бареков да го представляват в парламента няма как да прокопса.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПлюенето срещу революционери, посветили живота си на Освобождението няма нищо общо с "демократичното мислене". Демокрацията не е това да си плямпаш врели-некипели по адрес на национални герои. По тази логика някой може да каже и за Левски, че е кукувица и ние трябва да го приемаме спокойно, щото било "демократично".
Народ, който не разбира какво е демокрация, няма как да я има. Както и народ, който си избира Волен Сидеров и Бареков да го представляват в парламента няма как да прокопса.
Comment
-
ПП Не , че гласувам за Сидера и Бюрека , но ти за кой предлагаш , защото не мога да се ориентирам?
А ,също така да питам , ако не съм съгласен с избора ти , какво да направя ?Да напусна България и да я оставя на мислещите само като теб ли , защото само и единствено вие знаете кое е правилно?Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 23:56.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
Comment