Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Ти си много зле, човече. Ми в България колко милиона българки са изнасилени през турското робство. Ние трябва сме 99% турци явно.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Волен Сидеров и сега и след 150 години пак ще е долен продажник и сребролюбец. Виж, за Раковски по негово време никой не му е казвал кукувица.
    Сега вече е различно, защото нивото на човешкия материал падна много в България. Мен заради такива глупаци като теб ме е срам, че съм българин.
    ама има още живи очевидци и има филми нали?а от турското робство има ли некой жив и филми документални да ти напомнят?нали правиш разлика и прилика?ама като те е срам изстрии историята бе кажи не са воювали за нас руснаци само ние българите с собствени сили сме си извоювали свободата,ходи бутни и паметника на Съветският воин и кажи не е верно ние сме си направили всичко,изобщо не ме вълнуват франкофони и англофили и германци драпащи да си запазят царските персони власта в България не можеш ли да се сетиш защо Русия е била "заплаха" за нас винаги?щото е бил германец на трона и къде ли не за това.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      леле човече ти ме потресе с тия шамари и джуджета чесно цяла Европа трепери от тях а ти и Бойко тръгнахте да им се дървите,най много милиардери са в САЩ после Китай и после Русия,ама половината свят е въоражен с руско оръжие под всякаква форма,си правят какво си искат само ВДВ на Русия е 80 000 човека човече слез на земята могат да направят поразия и десант в всяка една европейска страна,другото което не знаеш е че да си военен там е почит до гроб това е нещо свято а тука си шапкар,страшно бъркаш нещата,подготовката на тия хора е свирепа и постоянно са в час с всичко и са готови за конфликти а ще изкарат и пари от това,няма да им се месят защото знаят че ще изгубят много икономически физически и всякак и ще бъдат разцепени и ощавени,мислиш ли че германците не помнят как до преди 24 години бяха разделени и кой ги раздели?стане ли проблем 80 процента от еврозоната е пас скандинавците неутралитет Швейцария традиционо неутралитет и това е,остават поляци и унгарци и англичани това е.

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

5 пари не давам какво мислиш имам 6 по история за 11 клас не си ми писал ти оценките,да днешният българин трябва да е такъв и да мисли не да му плоскат критични есета от преди 150 години и той да ги възхвалява,е постни некоя статия на Желю Желев против комунизма и руското влияние да го питам той колко кръв проля или великите демократи около него,изобщо тия велики мислители българи дето ми ги споменаваш без руската намеса какво направиха ми е интересно?това било онова било ама кой седи на кон пред народното събрание?
      Е, няма как да има национално обединение. Аз с такъв неграмотен простак няма какво да се обединявам. Пак ти казвам, че ме е срам, че си ми сънародник или поне така се води на хартия. Нищо добро не чака България с хора, които хем са неграмотни, хем мислят, че Раковски е кукувица.
      Приятно ти чакане на заплата от 2 000 лева.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
        Гусин фелдфебел , мюлюционер , айде пийни нещо успокоително и се спри с квалификациите.Не ти е виновен човека дето така плюеш , че има мнение което не ти изнася. Никой не е длъжен да ти чете меко казано некултурните "бисери".
        Поредният мърсолан с мнение за Раковски, ти кой си всъщност
        Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:21.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

[/COLOR]
          Това са разсъждения достойни за дете от първи клас.
          Какъв шамар може да получи САЩ от Русия когато няма никаква база за сравнение между двете държави - нито от военна, нито от икономическа гледна точка. Виж, да кажеш, че Китай е фактор, с това съм съгласен, ама БВП на Китай е 5 пъти този на Русия и след 10 години ще бъде 10 пъти по-голям. Армията им по нищо не отстъпва на руската. Обаче Русия е джудже в сравнение със САЩ, ЕС или Китай. А джуджетата не бият шамари.
          НАТО е независим военно-политически съюз. Никой не може да налага вето на НАТО, особено пък държави, които не членуват в НАТО.
          Това горното май си го копирал отнякъде, защото ти не пишеш с толкова много груби правописни грешки.
          Е да де само дето САЩ тоя път не влязоха в Сирия, щот некво си джудже изпрати кораби там.Е като Русия е джудже що не я сгазиха досега.Никой не налага вето на НАТО, просто НАТО се съобразява с Русия.Нямам идея защо едно приятелско посещение на "Петър Велики" във Венецуела ако не се лъжа, вдигна на крак отбраната на САЩ.На Китай всички самолети са копия на руски.Дори самолетоносача им е бившият "Киев", продаден им от Русия след като Украйна се отдели от Русия.Космическите им кораби са 1 към 1 с руските.От БВП не разбирам, но да кажеш че във военно отношение Русия е джудже, е просто сляпа пропаганда.Ако съдиш по холувудските филми, добре, но действителноста е друга.Слава богу че американските генерали не мислят като тебе,иначе досега да сме засветили в тъмното.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е, няма как да има национално обединение. Аз с такъв неграмотен простак няма какво да се обединявам. Пак ти казвам, че ме е срам, че си ми сънародник или поне така се води на хартия. Нищо добро не чака България с хора, които хем са неграмотни, хем мислят, че Раковски е кукувица.
            абе човече ти и оня пишете за Раковски че е кукувица кво ви става не знам,кукайте си там един на друг,нашите българи са се изплашили че може Русия да им вземе властта и почват да лаят против нея да "събудят" Европа а както знаеме и съм ти казвал няма в Европа род кралски и царски без германска кръв както и при нас царя,пак ти казвам това са германфили англофили и франкофони а не трябва защото като ни клаха тези нации седяха от страни и нямат право да решават съдбата ни,Турция се би с английско оръжие нали?слез на земята малко нашите български политици и революционери пак са тикани от вънка от някой не можеш да тръгнеш срещу Турция нема как да стане 5 века те мачкат и след 5 века се сещаш да вдигнеш глава,не дей много да вярваш на всичко къде си чел по вестниците и училището,и още нещо да ти кажа на 20 години са ни гонили куките и сме палили турско знаме и какво ли не и чествахме 20 април ти къде беше?когато сме събирали подписка за скъпо парно на пазара Кирков ти къде беше?на факелното шествие на ВМРО ти ходи ли?като ми говориш за обединение с такива като мене и тебе ТИ какво направи за мен и другите освен да пишеш по нета?
            Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 23:25.

Comment

Гусин фелдфебел , мюлюционер , айде пийни нещо успокоително и се спри с квалификациите.Не ти е виновен човека дето така плюеш , че има мнение което не ти изнася. Никой не е длъжен да ти чете меко казано некултурните "бисери".
              Ето още един истински българин, за който Раковски е кукувица. Определено си заслужаваме да сме на този хал като нация.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Поредният мърсолан с мнение за Ръковски, ти кой си всъщност
                Определено съм по-умен от теб.Личните обиди показват само слабост "умнико".Много си ми далеч от нивото.Пообразовай се , прочети няколко вагона с книги /не с интернет простотии/и може да си побеседваме.Засега те пиша в графа "кандидати".Дерзай , евентуално може и да те огрее, а дотогава ще ти се радвам дистанционно.Рядък екземпляр си,ха-ха!!!
                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• През юни 1854 година Раковски организира чета от дванадесет души и броди с нея из Източна Стара планина. Тогава прави опит да се свърже и с руските войски, които по това време са преминали на юг от река Дунав.

И той най-вероятно харесвал руските войски ама не харесвал руската политика.

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Опа, малко на фашистки звучи.

Comment

• И на 3-ти март, проруските ибрици не се спряхте.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ето още един истински българин, за който Раковски е кукувица. Определено си заслужаваме да сме на този хал като нация.
                      Нещо да съм казал за Раковски или просто имаме още един нетърпящ различни мнения ?Опитай се да правиш разлика между неаргументирано плюене и квалификации за хора които не познаваш и наричаш с обидни думи.Възпитанието и демократичното мислене за което претендирате изискват уважение към различните освен ако просто сами не сте такива за каквито се представяте.

Comment

Нещо да съм казал за Раковски или просто имаме още един нетърпящ различни мнения ?Опитай се да правиш разлика между неаргументирано плюене и квалификации за хора които не познаваш и наричаш с обидни думи.Възпитанието и демократичното мислене за което претендирате изискват уважение към различните освен ако просто сами не сте такива за каквито се представяте.
                        Плюенето срещу революционери, посветили живота си на Освобождението няма нищо общо с "демократичното мислене". Демокрацията не е това да си плямпаш врели-некипели по адрес на национални герои. По тази логика някой може да каже и за Левски, че е кукувица и ние трябва да го приемаме спокойно, щото било "демократично".
                        Народ, който не разбира какво е демокрация, няма как да я има. Както и народ, който си избира Волен Сидеров и Бареков да го представляват в парламента няма как да прокопса.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          И на 3-ти март, проруските ибрици не се спряхте.
                          епа точно днес държим да подчертаем дебело че немаше да празнуваш и немаше да има 3 та българска държава без руснаци?що ти кво че кажеш я изкукай нещо.

Comment

Плюенето срещу революционери, посветили живота си на Освобождението няма нищо общо с "демократичното мислене". Демокрацията не е това да си плямпаш врели-некипели по адрес на национални герои. По тази логика някой може да каже и за Левски, че е кукувица и ние трябва да го приемаме спокойно, щото било "демократично".
                            Народ, който не разбира какво е демокрация, няма как да я има. Както и народ, който си избира Волен Сидеров и Бареков да го представляват в парламента няма как да прокопса.
                            Виж тука съм на 100% съгласен.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

що ти кой избра?я ми кажи колко ти е голям избора в политиците много ми е чудно па на мене у този късен час,аиде всички за тебе са простолюдие това го знаеме и аз че съм простак и ме нещеш за ортак обединител,на Бареков па кво му е?излиза си момчето пита хората и те му отговарят нема скрито покрито всичко е в ефир по хубаво от това нема,Волен си бръмчи за Доган от 8 години го казвам хората се смеят е смейте се.

Comment

Айде сега , ако ме цитираш или поне успееш да посочиш нещо което да съм казал аз лично тук и в тази тема срещу нашите революционери ще те черпя!!!
                                ПП Не , че гласувам за Сидера и Бюрека , но ти за кой предлагаш , защото не мога да се ориентирам?
                                А ,също така да питам , ако не съм съгласен с избора ти , какво да направя ?Да напусна България и да я оставя на мислещите само като теб ли , защото само и единствено вие знаете кое е правилно?
                                Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 23:56.

Comment

Working...
                                X