Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    епа точно днес държим да подчертаем дебело че немаше да празнуваш и немаше да има 3 та българска държава без руснаци?що ти кво че кажеш я изкукай нещо.

Троле, нямам нищо против да поспорим, обаче не ти се разбира написаното. Ако си чужденец живеещ в България- браво, добре се справяш с българският език за такъв, но ако все пак си българин и пишеш така, просто няма смисъл да обсъждам с теб каквото и да е. Демонстративното ти неуважение към езика е крайно укоримо и даже не заслужава вниманието ми от тук нататък. Аз в никакъв случай не съм пример за отлично владеене на писменото слово, но твоят стил е отвратително обиждащ, на първо място самият теб! Лека нощ!
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Ти не помниш, ама в Унгария, Полша, Чехословакия, ГДР, Украйна, Литва, Латвия, Естония помнят.
      В България също имаше пон едно руско поделение.
      Това с верните хора е наполовина вярно, защото когато те не свършват работа, идват танковете. Поне в споменатите по-горе държави стана така.

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Това са разсъждения достойни за дете от първи клас.
      Какъв шамар може да получи САЩ от Русия когато няма никаква база за сравнение между двете държави - нито от военна, нито от икономическа гледна точка. Виж, да кажеш, че Китай е фактор, с това съм съгласен, ама БВП на Китай е 5 пъти този на Русия и след 10 години ще бъде 10 пъти по-голям. Армията им по нищо не отстъпва на руската. Обаче Русия е джудже в сравнение със САЩ, ЕС или Китай. А джуджетата не бият шамари.
      НАТО е независим военно-политически съюз. Никой не може да налага вето на НАТО, особено пък държави, които не членуват в НАТО.
      Това горното май си го копирал отнякъде, защото ти не пишеш с толкова много груби правописни грешки.
      Amerikanisches Flugzeug F22 Raptor über Syrien abgeschossen
      Veröffentlicht am 5. September 2013 von staseve

(Die Richtigkeit dieser Meldung wird von offiziellen Kreisen Bestätigt)

Die Gründe wieso die Feinde Syriens, USA und seine Verbündeten, von einem Angriff zurück traten:
      Diese Nachricht wurde im Oklahoman Newspaper Post veröffentlicht, und vom US Militär Experten John Belurid im Los Angeles Time bestätigt.
      Am Mittwoch den 28. August haben die USA 4 Tomahawk Raketen von ihrer Kriegsflotte aus, auf Syrien abgefeuert, um in einem Punkt auch Syriens Verteidigung zu testen.
      Diese Raketen wurden von der syrischen Verteidigung, Bentsr 1 in der Luft zerstört.
      Während des Angriffs auf Syrien, stellten die USA zudem heraus, dass S300 und S400 Raketen auf Syrien stationiert sind.

Не че искам да взимам страна, но ако кажеш , че това не е шамар ще си прав, това си беше направо кроше.Атаката над Сирия е започнала но бързо са се отказали.Нещо такова да се чу по нашите новини,освен ,че Русия е засякла изстрелването на ракети, които изведнъж се взривили над морето!!!!!!!!!!!!Първо никой уж не беше чувал нищо и изведнъж се оказа , че Израел тествал нещо!Ако бяха продължили щеше да се види , че томаховките им не струват и пукната пара, и прехвалените им самолети незнам си кое поколение явно могат да се свалят без проблем.Нали разбирате , че при това положение най малкото е ,че няма да има клиенти на които да продават прехвалените си оръжия.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• всичките ни шибани партии и агресивният Волен заложиха на националният въпрос,не е сложно да изчетеш българска национална доктрина и да почнеш да лаеш по митингите,те това правят,за мене Доган създаде Атака защото е червен ботуш най червеният след Луканов и е на негово място да пере и върти парите на партията,турците се биеха и се караха за мюфтия и тн и той не можа да ги събере и направи Атака да ги изплаши -разделяй и владей,и си ги събра и ги обедини и да ги държи в стрес праща воленчо с кратуните да крещи пред джамиите и да създава смут,Атака е буфера в парламента това е партия баланс и няма да направи никога нищо това е нейната функция,като отпаднат ще я заменят пак с партия която заложи на националната идея и хората ще тръгнат след тях това е,обещава на хората заплати по 1000 лева?от къде ще ги извадиш куре бабалейкин като пенсионият фонд е празен и икономиката ти е счупена а ти се снимаш на бахамите с хавайска риза розови очила коктеил в ръка?тоя човек е на синтетика казвам ви пудри двуцевката яко виждам му тиковете дето ги прикрива защото му горчи и си разтяга рязко устата да крие тиковете,отворен съм загледайте се,човека се зоби яко в джаза е постоянно,нема ли да посегне на некоя кука и оня да го нашока как си требе в изпълнение на служебният дълг ама да го маа яко тумангел песници со баро каскет.

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
          Айде сега , ако ме цитираш или поне успееш да посочиш нещо което да съм казал аз лично тук и в тази тема срещу нашите революционери ще те черпя!!!
          ПП Не , че гласувам за Сидера и Бюрека , но ти за кой предлагаш , защото не мога да се ориентирам?
          А ,също така да питам , ако не съм съгласен с избора ти , какво да направя ?Да напусна България и да я оставя на мислещите само като теб ли , защото само и единствено вие знаете кое е правилно?
          Човек може да има мнение например по въпроса дали това, което е публикувал Раковски за Русия е основателно или не и какви са били мотивите и гледната му точка да мисли така за Русия. Защо е мислел така...
          Не може да имаш мнение, че Раковски е кукувица. Това ти "мнение" показва, че си по-прост от на носорог задника и нищо повече.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Троле, нямам нищо против да поспорим, обаче не ти се разбира написаното. Ако си чужденец живеещ в България- браво, добре се справяш с българският език за такъв, но ако все пак си българин и пишеш така, просто няма смисъл да обсъждам с теб каквото и да е. Демонстративното ти неуважение към езика е крайно укоримо и даже не заслужава вниманието ми от тук нататък. Аз в никакъв случай не съм пример за отлично владеене на писменото слово, но твоят стил е отвратително обиждащ, на първо място самият теб! Лека нощ!
            съюз не рушимии...лека...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              епа точно днес държим да подчертаем дебело че немаше да празнуваш и немаше да има 3 та българска държава без руснаци?що ти кво че кажеш я изкукай нещо.
              Точно казано.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Amerikanisches Flugzeug F22 Raptor über Syrien abgeschossen
                Veröffentlicht am 5. September 2013 von staseve

(Die Richtigkeit dieser Meldung wird von offiziellen Kreisen Bestätigt)

Die Gründe wieso die Feinde Syriens, USA und seine Verbündeten, von einem Angriff zurück traten:
                Diese Nachricht wurde im Oklahoman Newspaper Post veröffentlicht, und vom US Militär Experten John Belurid im Los Angeles Time bestätigt.
                Am Mittwoch den 28. August haben die USA 4 Tomahawk Raketen von ihrer Kriegsflotte aus, auf Syrien abgefeuert, um in einem Punkt auch Syriens Verteidigung zu testen.
                Diese Raketen wurden von der syrischen Verteidigung, Bentsr 1 in der Luft zerstört.
                Während des Angriffs auf Syrien, stellten die USA zudem heraus, dass S300 und S400 Raketen auf Syrien stationiert sind.

Не че искам да взимам страна, но ако кажеш , че това не е шамар ще си прав, това си беше направо кроше.Атаката над Сирия е започнала но бързо са се отказали.Нещо такова да се чу по нашите новини,освен ,че Русия е засякла изстрелването на ракети, които изведнъж се взривили над морето!!!!!!!!!!!!Първо никой уж не беше чувал нищо и изведнъж се оказа , че Израел тествал нещо!Ако бяха продължили щеше да се види , че томаховките им не струват и пукната пара, и прехвалените им самолети незнам си кое поколение явно могат да се свалят без проблем.Нали разбирате , че при това положение най малкото е ,че няма да има клиенти на които да продават прехвалените си оръжия.
                абе ЩУ ти ли ме качи у фишинг манията снимката с лопатата?сега се сетих че ника ти ми е познат?

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Човек може да има мнение например по въпроса дали това, което е публикувал Раковски за Русия е основателно или не и какви са били мотивите и гледната му точка да мисли така за Русия. Защо е мислел така...
                Не може да имаш мнение, че Раковски е кукувица. Това ти "мнение" показва, че си по-прост от на носорог задника и нищо повече.
                след малко ще стигнеш до това че Левски е бил с 4 годишна операция херния и апендисит незарастваща и е бягал и тн,тия кукувици вие си ги намерихте по трасето некъде.

Comment

• http://razuznavane.com/?p=17780 Според мене точно отговаря на действителноста
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:16.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Точно казано.
                    е добре ама на такъв какво да му кажеш?ората на тая дата подписват и правят 3 та българска държава ма не подписва Раковски или Стамболов и ако не беха руснаците вместо Гергьовден май месец щеше да празнува Байрям,после аз съм бил прост...

Comment

• Тоз който ще ни освободи,той ще ни пороби....И те така и стана.Русия е една пиявица,която се чуди как да засмуче нещо от Украйна.

Ако някога е имало Русия-освободителка,сега вече я няма,сега е Русия-олигархия.Най-голямото зло на света в момента.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Е , както и очаквах нищо смислено не можа да кажеш.Къде ми е мнението , че Раковски е кукувица?Няма такова в темата , факт!Но това , че ти изгърмя бушона е видно с това как ме наричаш.Няма да ти падам на нивото защото ми е трудно , но ще се опитам да ти внеса яснота в обърканото мислене с един афоризъм,който и друг път съм споменавал.
                        Умните , интелигентни и възпитани хора никога не спорят с простаци защото , простаците се борят с тях като свине -с плюене и други свински прийоми гледат да ги окалят и повалят в калта след което ги побеждават с опит.Поздравления за опита , който имаш , но да знаеш , че не ти е от полза.
                        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Каква освободителка на славянски нации е Русия като същият генерал Гурко, който е герой за нас, потапя в реки от кръв поляците при Варшавското въстание. Във войската му са предимно крепостни селяни, подобни на башибозука при турците и също толкова свирепи. След въстанието от 1863г. той е губернатор на Варшава и се опитва да "порусначи" поляците точно така, както турците са опитали да ни потурчат.

Comment

• тая олигархия е станала една не лоша страна за живот,предлага доста в момента,другото което е фашисти и националисти от цял свят отиват да живеят там,правят си военни формирования имат си лидери и тн,та ако тука ни натиснат много иръпшъните ще се бяга на там май,чувам от познати че жандармерията правила показно по малцинствата тия дни,като цяло поне е 3 март вече 4 ти предлагам за 2 години да спреме да се краденме един друг и джанти от коли и ромите по къщтите на хората и какво ли не,само да се работи 2 години съвесно за общото благо да видиме ще има ли резултат,хората не искат да гледат земя защото ще им оберат всичко не искат да строят къщи и да облагородяват защото всичко ще е опоскано и всичко пустее,това е жесток проблем не прави нищо защото ще стане на катун?егати буксуването и чакането и вечен страх съсипа ни това,понякога като пътувам през някакви села имам чувството че гледам филм за бомбандировките в Югославия,паднали зидове на огради,изтърбушени къщи,обрасли дворове,старец кара колело по селската улица и вее торба с хляб,сиви полета и пустош и нихилизъм,и най странното е че преди да си направил нещо се намират 5 човека да те разубедят да не го правиш и как ще сгрешиш и незнайно защо е така?

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Каква освободителка на славянски нации е Русия като същият генерал Гурко, който е герой за нас, потапя в реки от кръв поляците при Варшавското въстание. Във войската му са предимно крепостни селяни, подобни на башибозука при турците и също толкова свирепи. След въстанието от 1863г. той е губернатор на Варшава и се опитва да "порусначи" поляците точно така, както турците са опитали да ни потурчат.
                            това е защото поляците пият повече от руснаците,поляците винаги са имали западно настроение,като пишеш за славянски нации абе колега Полша православни християни ли са?

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                              Е , както и очаквах нищо смислено не можа да кажеш.Къде ми е мнението , че Раковски е кукувица?Няма такова в темата , факт!Но това , че ти изгърмя бушона е видно с това как ме наричаш.Няма да ти падам на нивото защото ми е трудно , но ще се опитам да ти внеса яснота в обърканото мислене с един афоризъм,който и друг път съм споменавал.
                              Умните , интелигентни и възпитани хора никога не спорят с простаци защото , простаците се борят с тях като свине -с плюене и други свински прийоми гледат да ги окалят и повалят в калта след което ги побеждават с опит.Поздравления за опита , който имаш , но да знаеш , че не ти е от полза.
                              Не си чел внимателно и говориш не за това, за което става въпрос. Ти коментира пост на друг "българин", който каза, че Раковски е кукувица и затова няма какво да го мислим защо се е изказал против руската политика срещу България.
                              Това, което ти каза е, че всеки си имал мнение и трябвало да се съгласяваме с него. Аз по този въпрос не съм съгласен, че всеки си има мнение.

Comment

• Още веднъж ще ви го постна, жив пример е диалога в момента.

http://razuznavane.com/?p=17780
                                http://world.actualno.com/Nova-skand...ws_422225.html
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X