Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
    Австрийците се шегуват, че този паметник е оставен като признателност, че руските войски са напуснали Виена.
    Може, ма на плочата пишеше други работи. Жалко, че не я снимах и само нея
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      [/COLOR]

[/COLOR]

Митак, тия лакардии са пълна проганда.
      То и Русия се топи:
      http://www.dw.de/%D1%83%D0%BC%D0%B8%...%8F/a-16785627
      Такива процеси се наблюдават в цяла ЕВропа, освен в държави, където има приток на много емигранти и хора от бившии колонии.Но изводите в твоите сайтове обслужват само и единствено интересите на ултралеви националисти.
      Аз съм учил демографска статистика, ти не може би не си.В сайта, който аз съм приложил има такова мненине на учен от БАН, който не е член на АТАКА или на някоя маркситска партия.Само да ти напомня, че и ББ искаше да закрие БАН, както сигурно и Болен ЛИдеров....
      "Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология.

Българите, по това което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие.

Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени.

Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани.

В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.

Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също.

България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст.

В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници.

Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията."

Я кажи кое не е вярно.Народопсихологията ли, егоизма ли ни, това че сваляме едни и пак гласуваме за тях, че бизнеса не ни окраде държавата ли, че не емигрираме ли.Я се огледай малко наоколо, не ти е приятно че ни характеризират не като гостоприемни, трудолюбиви и патриоти ли.
      Е омразния комунист Путин поне дава по 10000 долара за второ и трето дете-""Програмата, която е одобрена за периода до 2016 година, се изпълнява, а сумата редовно се напасва към нивото на инфлацията", обяви Путин в пряко телевизионно обръщение към нацията, което беше излъчено тези дни до всички кътчета на руската федерация".У нас какво дават?
      "Има и друга тенденция, която още отсега променя облика на страната: обезлюдяването на селските региони поради засилена миграция към градовете. Освен това се обезлюдява и богатият на суровини Далечен Изток, където на огромна по площ територия живеят едва 6 милиона души. През последните две десетилетия общо 1,5 млн. души са напуснали тези земи, преселвайки се към Централна Русия, където животът е по-лесен, изгледите за работа - по-големи, а достъпът до здравеопазване - по-облекчен.
      Студентите и добре квалифицираните работници също търсят късмета си на други места из Русия".Става въпрос за вътрешна миграция
      Ти го постна
      .Лошото е че ние ще изчезнем много преди Русия.
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:48.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Може, ма на плочата пишеше други работи. Жалко, че не я снимах и само нея
        Има я във википедията.
        За пореден път аз влизам в бой.
        Последният истински сега предстои.
        За такъв ден живей.
        За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
          Поинтересувайте се колега, какво изложение има в Пловдив, кои фирми са там и т.н.
          Нали не очаквате да кажа нещо което би нарушило изконото право на трети човека да остане в анонимност!
          Не питах кой е тоя човек. Питах за заводьт. Това което намирам е изложение касаещо пчеларството.
          Както и да е. Беше ми интересно какво един руски завод, изнася интензивно на запад. Все ще разбера някак.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
            Има я във википедията.
            Вероятно и не само там, но не това е важното. Важно е отношението, а нашето е талибанско и не само към паметниците. Превръщаме се в народ без памет, без настояще, ерго без бъдеще.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Аз пък изгледах от игла до конец цялото интервю на Путин.
              Преди да се джавкате го изгледайте, без да прескачате нищо.
              Оказва се, че нашите медии както винаги са ибрикчии, а политиците ни евтини курви.
              Не бих се усъмнил, че политик от ранга на Путин ще си позволи да лъже. Просто за него това ще е политическа смърт.
              От него разбрах няколко неща, за които нашите- вече се чудя как да ги нареча-съвсем не са ни информирали:

Президента не е отказал присъединяването към ЕС, а договора, който предвижда заробването на украинския народ. Нещо което нашите политици не направиха.
              "Мирните" протестиращи са въоръжени с огнестрелно оръжие, съвременни комуникации, както и добре подковани тактически.
              Снайперите разстрелващи протестиращите не са били нито от украинските сили , нито от руските.
              Съвременните талибани са разтурили Върховния съд и са заставили прокуратурата да състави наказателни дела. Преведено-погазена е не само конституцията.
              Същите са застреляли технически сътрудници на правителството.
              Освен това са вкарали в подземието, в нищо невиновен инженер, където са го изтезавали, а после изгорили жив с коктейл молотов.

Има още много неща, но си ги гледайте сами!
              Заслужава си.
              В Русия работят 3 000 000 украинци!
              Украйна е затънала в корупция, а на политически постове са издигнати мафиоти и олигарси.
              Путин ясно заявява, че с украинските въоръжени сили могат да са само от едната страна на барикадата.
              Освен това, има официално и съвсем законно искане от президента на Украйна за военна помощ от Русия.
              По останалите въпроси за Обама ЕС и прочие ясно се изрази, че му е на дедовия. Него повече го вълнуват Индия и Китай.
              Това вече е многозначително и говори за една напълно нова геополитика.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Аз пък изгледах от игла до конец цялото интервю на Путин.
                Оказва се, че нашите медии както винаги са ибрикчии, а политиците ни евтини курви.
                Не бих се усъмнил, че политик от ранга на Путин ще си позволи да лъже. Просто за него това ще е политическа смърт.
                От него разбрах няколко неща, за които нашите- вече се чудя как да ги нареча-съвсем не са ни информирали:

Президента не е отказал присъединяването към ЕС, а договора, който предвижда заробването на украинския народ. Нещо което нашите политици не направиха.
                "Мирните" протестиращи са въоръжени с огнестрелно оръжие, съвременни комуникации, както и добре подковани тактически.
                Снайперите разстрелващи протестиращите не са били нито от украинските сили , нито от руските.
                Съвременните талибани са разтурили Върховния съд и са заставили прокуратурата да състави наказателни дела. Преведено-погазена е не само конституцията.
                Същите са застреляли технически сътрудници на правителството.
                Освен това са вкарали в подземието, в нищо невиновен инженер, където са го изтезавали, а после изгорили жив с коктейл молотов.

Има още много неща, но си ги гледайте сами!
                Заслужава си.
                В Русия работят 3 000 000 украинци!
                Украйна е затънала в корупция, а на политически постове са издигнати мафиоти и олигарси.
                Путин ясно заявява, че с украинските въоръжени сили могат да са само от едната страна на барикадата.
                Освен това, има официално и съвсем законно искане от президента на Украйна за военна помощ от Русия.
                По останалите въпроси за Обама ЕС и прочие ясно се изрази, че му е на дедовия. Него повече го вълнуват Индия и Китай.
                Това вече е многозначително и говори за една напълно нова геополитика.
                Браво Иво за коментара!

Иначе не знам какъв трябва да си за да продължавате да си мислите че милиционери са стреляли от покривите.
                Общо взето ще спазвам тона!
                Гледам нещо за джуджета си гукате?Русия ако е джудже вие сте гниди в леглото на жените си!
                Колкото до fred дето е на лексотан и пише че паметника нямало да има нужда да го има щото нямало жертви от руснаците:
                слушай сега чифут,писал съм го и преди,ще ти го напиша с главни букви щото не мога да дойда да ти наритам дъртия гъз:аз съм само един от украинците,руснаци,казаци и т.н. който живее в България и на които САМО НА НЕГО СА УМРЕЛИ 8 ЧОВЕКА ОТ РОДНИНИТЕ МУ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!,СЕГА ПОЧВАЙ ДА СМЯТАШ КОЛКО РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ И ПОЧВАЙ ДА РАЗПИТВАШ И ДА СМЯТАШ КОЛКО ЖЕРТВИ ИМА ОТ ТЯХНА СТРАНА!
                ЧИФУТ СМОТАН МОЖЕ ЛИ ДА ПИШЕШ ТАКИВА ТЪПОТИИ БЕ?ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ВАГИНАЛЕН ИЗРОД!

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Паметник, се прави в памет на нещо.А паметник на съветски войник, а такъв няма загинал в битки в България е паметник на глупостта.
                НЕЕЕЕЕЕ КОЛКОТО И ДА ГО ЧЕТА НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА ЖИВ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ ДА НАПИШЕ ТАКОВА НЕЩО!
                МА ТИ СИ ОЛИГОФРЕН БЕ,ТИ СИ УРОД БЕ!ТИ СИ БОЛЕН АМА МНОГО БОЛЕН ИЗРОД.
                ТИ ОБРЯЗАН ЛИ СИ БЕ ИЗРОД????????????
                КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ПРЕД ГОДИНИТЕ ТИ ДА НАПИШЕШ ТАКОВА НЕЩО БЕ ГНИДО?????
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:10.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Не е така Иво, относно Русия, Библията се чете от дявола.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Браво Иво за коментара!
                    Правите ли разлика между сьветски и руски войн?
                    Вьпросният паметник на кого точно е?
                    Имах по различно мнение за Вас.
                    Зная че това Ви е все едно......
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Това отдолу са снимки от паметника на съветската армия, намиращ се в центъра на Виена, малко над операта по Гартен Ринг.
                      Снимките са ми от телефона, който е малко старичък и не съм хвана всичко, но ако желаеш, ще го откриеш лесно с чичко Гугъл.
                      Паметникът на руския войн на Schwarzenbergplatz във Виена съществува благодарение на договора за окупацията на Австрия по време на ВСВ. Според този договор Австрия е длъжна да поддържа всички паметници на съюзниците на територията на Австрия. Същият площад чак до 1956г. се е наричал Stalinplatz. Освен австрийците много да са харесвали Сталин, а Рузвелт и Чърчил не са, щото площади с техните имена няма. Много странно.
                      Глупавите австрийци не оценяват този дар, издигнат от много талантливи руски скулптури в центъра на тяхната столица и го наричат паметник на незнайния грабител /Denkmal des unbekannten Plünderers/.
                      През годините са правени няколко опита паметника да бъде взривен.
                      Ето и малко по-актуална информация за отношението към този паметник и подобните му.

Farbe überschüttet

13.04.2012 | 14:18 | (DiePresse.com)

Am 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Rote Armee im Zweiten Weltkrieg wurde rote Farbe über die Gedenktafel geschüttet.

Bisher unbekannte Täter haben am Freitag, dem 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Sowjets im Zweiten Weltkrieg, einen Farbanschlag auf das Denkmal der Roten Armee am Schwarzenbergplatz verübt. Der russische Botschafter in Österreich, Sergej Netschajew, zeigte sich empört und sprach gegenüber der APA von "einem Anschlag gegen unsere gemeinsame Geschichte".

Zwischen 07.45 Uhr und 08.35 Uhr sei rote Farbe - wahrscheinlich Lack - über die Gedenktafel und Teile des Denkmalsockels geschüttet worden, berichtete Roman Hahslinger, Pressesprecher der Wiener Polizei.

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Това с паметника е абсолютно без значение на кого е и за какво, от значение е дали ще покажеш уважение на дадена страна или не ..... ние показваме че сме велики и не ни дреме за това, и си получаваме адекватния отговор
                      По твоята логика ние като 7-милионна нация трябва да "показваме уважение" Към поне 50 държави, в това число Англия, Германия, Италия, Китай, Русия, САЩ, Турция, Франция, Холандия, Япония.
                      Това горе-долу по азбучен ред.
                      Само да ти кажа, че любовниците, който показват уважение на толкова много кавалери, накрая не получават уважение от никого.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      слушай сега чифут,писал съм го и преди,ще ти го напиша с главни букви щото не мога да дойда да ти наритам дъртия гъз:аз съм само един от украинците,руснаци,казаци и т.н. който живее в България и на които САМО НА НЕГО СА УМРЕЛИ 8 ЧОВЕКА ОТ РОДНИНИТЕ МУ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!,
                      ЧИФУТ СМОТАН МОЖЕ ЛИ ДА ПИШЕШ ТАКИВА ТЪПОТИИ БЕ?ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ВАГИНАЛЕН ИЗРОД!

НЕЕЕЕЕЕ КОЛКОТО И ДА ГО ЧЕТА НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА ЖИВ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ ДА НАПИШЕ ТАКОВА НЕЩО!
                      МА ТИ СИ ОЛИГОФРЕН БЕ,ТИ СИ УРОД БЕ!ТИ СИ БОЛЕН АМА МНОГО БОЛЕН ИЗРОД.
                      ТИ ОБРЯЗАН ЛИ СИ БЕ ИЗРОД????????????
                      КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ПРЕД ГОДИНИТЕ ТИ ДА НАПИШЕШ ТАКОВА НЕЩО БЕ ГНИДО?????
                      Аман от тъпанари като тебе. Изрода си ти и най-жалкото е, че дори не можеш да го разбереш.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        ,

Аман от тъпанари като тебе. Изрода си ти и най-жалкото е, че дори не можеш да го разбереш.
                        Млъкни подлого долна

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Правите ли разлика между сьветски и руски войн?
                        Вьпросният паметник на кого точно е?
                        Имах по различно мнение за Вас.
                        Зная че това Ви е все едно......
                        Естествено че правя,както правя разлика между иго и присъствие.
                        Какво е този паметник?Издигнат е за какво?Да засвидетелства жертвата на кого?На съветската армия нали така?Ако си играеме с думите "руски и съветски",то можем да започнем да си вадим изводите че е издигнат в чест на Ленин примерно.
                        Аз в паметника виждам думите "съветската армия" което за мен значи автоматично за моите деди.Ако Вие не искате да го приемате така,то за мен е различно.За мен означава че българския народ го е построил за това че тук са дошли тези хора да освободят България.
                        Сега вече явно е модерно да се казва че Русия е поробила България.
                        Колкото за мнението Ви за мен,съжалявам че съм Ви разочаровал.
                        Но повярвайте,за обикновения човек дори в Казан да отидете и да кажете че паметника на съветската армия е паметник на глупостта ще ви заколят.Имам двама пра-дядовци от Йошкар Ола/погледнете къде е на картата/ които за загинали тук и един от Казан,двама от Донецк,на единият от Йошкар Ола жената и на двама от Донецк също са били с тях за освобождението на България.
                        Те глупаци ли са били?Имали са глупостта да бъдат тук?
                        едната ми баба дойде в България и редовно слага цветя на паметника и се моли за всички и българи и руснаци,украинци да са здрави.Сега какво да и кажа че е глупачка че слага цветя ли?Щото това не било за руснаците а за съветската армия която нямала един умрял войник тук.
                        Интерпретацията на думите е глупост!Това че комунистите в България са се подмазвали за да крадът заедно с комунистите от Русия е съвсем друга тема за разговор.Съгласен ли сте?
                        Как ще се почуствате ако някой турчин каже че Света София му пречи и трябва да се бутне?
                        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:11.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Ай моля ви се успокойте емоциите и използвайте личните за подобен род разговори.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Паметникът на руския войн на Schwarzenbergplatz във Виена съществува благодарение на договора за окупацията на Австрия по време на ВСВ. Според този договор Австрия е длъжна да поддържа всички паметници на съюзниците на територията на Австрия. Същият площад чак до 1956г. се е наричал Stalinplatz. Освен австрийците много да са харесвали Сталин, а Рузвелт и Чърчил не са, щото площади с техните имена няма. Много странно.
                            Глупавите австрийци не оценяват този дар, издигнат от много талантливи руски скулптури в центъра на тяхната столица и го наричат паметник на незнайния грабител /Denkmal des unbekannten Plünderers/.
                            През годините са правени няколко опита паметника да бъде взривен.
                            Ето и малко по-актуална информация за отношението към този паметник и подобните му.

Farbe überschüttet

13.04.2012 | 14:18 | (DiePresse.com)

Am 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Rote Armee im Zweiten Weltkrieg wurde rote Farbe über die Gedenktafel geschüttet.

Bisher unbekannte Täter haben am Freitag, dem 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Sowjets im Zweiten Weltkrieg, einen Farbanschlag auf das Denkmal der Roten Armee am Schwarzenbergplatz verübt. Der russische Botschafter in Österreich, Sergej Netschajew, zeigte sich empört und sprach gegenüber der APA von "einem Anschlag gegen unsere gemeinsame Geschichte".

Zwischen 07.45 Uhr und 08.35 Uhr sei rote Farbe - wahrscheinlich Lack - über die Gedenktafel und Teile des Denkmalsockels geschüttet worden, berichtete Roman Hahslinger, Pressesprecher der Wiener Polizei.

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

По твоята логика ние като 7-милионна нация трябва да "показваме уважение" Към поне 50 държави, в това число Англия, Германия, Италия, Китай, Русия, САЩ, Турция, Франция, Холандия, Япония.
                            Това горе-долу по азбучен ред.
                            Само да ти кажа, че любовниците, който показват уважение на толкова много кавалери, накрая не получават уважение от никого.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Не разбрах какво лошо има да уважаваш всички тези нации?!?!?
                            Имам и един въпрос към тебе и към всички които тръбяха тука че нащо правителство слугува на Москва ...- чий го дърви ВАгинин в Киев???
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 00:27.
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Аз пък изгледах от игла до конец цялото интервю на Путин.
                              ...
                              Е добре де адаш, ти като го гледа цялото не го ли фана къде шикалкави... уж си стара разведка пък...
                              Ве личи си школовката на КГБ!
                              Ама трудно мое да заблуди МОСАТ! Добре, че са на негова страна

П.П. За хората дето са оперирани от чувство за хумор, уточнявам, че това с МОСАТ е шега!
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

• Добре че такива като Никалай са едно малко недоразумение в българското общество. Проблемът е че говорят от името на всички.
                                Иначе , браво на Иво за хубавата разбивка на изказването на Путин. Днес гледах речта на Кери в Украйна. Всичко беше нагласено и след като свърши със речта си, по сценарий една американска журналистка започна да задава удобни въпроси. Когато стигна до там че да коментира стрелба между руски и украински войници в Крим, голяма част от присъстващите започнаха да се смеят. По телевизията веднага прекъснаха прякото предаване. След това гледах видеото по интернет с престрелката. Според мен всичко беше предварително нагласено. Отстрани на украинските войници притичваше фотограф който записваше всичко. Въпреки провокацията всичко се размина с няколко изстрела във въздуха. Сега американските канали въртят това видео и цял ден заблуждават хората че украинските войници възстанали срещу руските.

http://m.youtube.com/watch?v=6tFJKPHonm0
                                Кажете ми кой нормален човек ще притичва отстрани на украинските войници ако знаеше че ще има стрелба. Абе цирк от всякъде.
                                Last edited by pavlin; d.m.y г., 00:43.

Comment

Working...
                                X