Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеДнешната пресконференция на Президента на Русия Владимир Путин по повод ситуацията в Украйна!
За да не се четат само извадени от контекста цитати. Надявам се всички да са достатъчно умни да слушат и да си правят изводи всеки от неговата си камбанария!
Лично за мен всякакви коментари са излишни! Иначе, аз съм много благодарен на Американците, че са измислили интернет и най-вече, че достъпа на всички към него е свободен!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМислиш ли, че без реакцията на САЩ, Путин би постъпил така (тоест остъпи и се съгласи на преговори, това е истината)?
Искрено ме разсмяхте!
Всъщност имате право да си мислите каквото си искате, аз само се опитах да изложа позицията и на другата страна!
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДобре де , не разбирате ли че ако ние вкарваме мита за Руски стоки , то е абсолютно логично да има мита и за нас . В момента Украина има почти нулеви мита с Русия (ако има изобщо). Ако Украина става безмитна зона с ЕС и няма мита с Русия , това означава че европейските стоки влизат на руския пазар през Украйна без мита, а руските за ЕС се обмитяват, той Путин си го каза, направо - руската икономика още не е готова за това... което е абсолютно логично.... Кое ви учудва не мога да разбера?
Естественно е че ако си им приятел и те ще се отнасят така с тебе , ако им боядисваш паметниците ще имаш това , което имаме ние в момента....
А отделно улеснените мита за Украйна-защо Украйна се разори и дължи огромни срества (най-вече на Русия), а стандарта и е много нисък.Многократно говорихме за това, има го навсякъде-тоест полза нулева от тия прословути "руски" облекчения.
Облекчения за Русия би могло и трябва да се извоюват на базата на обща политика на ЕС, което е по - реално и постижимо.Другото е да скачаш по политиката на моркова и тоятгата.
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеХахаха... колега Вие наистина ли вярвате, че някой може да уплаши Русия вече?
Искрено ме разсмяхте!
Всъщност имате право да си мислите каквото си искате, аз само се опитах да изложа позицията и на другата страна!
Но приемам останлото.Всеки има право на позиция и право на излагане, така е, спор няма.
---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОще веднъж ще ви го постна, жив пример е диалога в момента.
http://razuznavane.com/?p=17780
http://world.actualno.com/Nova-skand...ws_422225.html
То и Русия се топи:
http://www.dw.de/%D1%83%D0%BC%D0%B8%...%8F/a-16785627
Такива процеси се наблюдават в цяла ЕВропа, освен в държави, където има приток на много емигранти и хора от бившии колонии.Но изводите в твоите сайтове обслужват само и единствено интересите на ултралеви националисти.
Аз съм учил демографска статистика, ти не може би не си.В сайта, който аз съм приложил има такова мненине на учен от БАН, който не е член на АТАКА или на някоя маркситска партия.Само да ти напомня, че и ББ искаше да закрие БАН, както сигурно и Болен ЛИдеров....Last edited by fred; d.m.y г., 20:47.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПаметник, се прави в памет на нещо.А паметник на съветски войник, а такъв няма загинал в битки в България е паметник на глупостта.
А отделно улеснените мита за Украйна-защо Украйна се разори и дължи огромни срества (най-вече на Русия), а стандарта и е много нисък.Многократно говорихме за това, има го навсякъде-тоест полза нулева от тия прословути "руски" облекчения.
Облекчения за Русия би могло и трябва да се извоюват на базата на обща политика на ЕС, което е по - реално и постижимо.Другото е да скачаш по политиката на моркова и тоятгата.
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------
Е, колега Фаде ( приемам обръщения на "ти" от гледна точка на по-улеснено общуване) и аз се разсмивам на тезата на "неуплашената" Русия искрено (обратното означава липса на реална преценка най-вече, вариант на Северна Корея).Но и тук не става дума толкова за плашене-и Русия и САЩ са много наясно с това, което правят.Просто всеки показва на другия, какви действия биха предприели и какво би могло или би последвало в бъдещето.
Но приемам останлото.Всеки има право на позиция и право на излагане, така е, спор няма.
---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Митак, тия лакардии са пълна проганда.
То и Русия се топи:
http://www.dw.de/%D1%83%D0%BC%D0%B8%...%8F/a-16785627
Такива процеси се наблюдават в цяла ЕВропа, освен в държави, където има приток на много емигранти и хора от бившии колонии.Но изводите в твоите сайтове обслужват само и единствено интересите на ултралеви националисти.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение[/COLOR]
Не виждам логика в това. Напротив. Ако Русия е сериозна заплаха, тогава ВПК ще работят на пълни обороти. Ако няма враг, няма как и да се поръчват самолетоносачи.
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЛошото е, че другарят ВигеЙнин пак ни насади, неизвестно по чии разпореждания.
Украинския отбор по футбол отказал някакъв международен мач, пред вид обстановката в страната, САЩ заплашват със санкции.В същото време когато света очакваше развръзката на ултиматума на Русия, който се оказа че не съществува, рекордните 43 000 000 американци са гледали нощта на оскарите.Явно не ги вълнуват интересите им в Украйна, а няма да се учудя ако ги попитат дали въобще ще знаят за тези си интереси.Тяхната работа е да се забавляват докато президента им има грижата за интересите им.Иска ми се малко на тяхна територия да се позабавляват.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова с паметника е абсолютно без значение на кого е и за какво, от значение е дали ще покажеш уважение на дадена страна или не ..... ние показваме че сме велики и не ни дреме за това, и си получаваме адекватния отговор
Паметник в центъра на столицата ни, с размери, каквито няма в нито една страна извън Русия е показателно за слугинското ни поведение в миналото.Last edited by fred; d.m.y г., 21:04.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеУВажанието не идва от коленичене и раболепие, каквато ни беше наложената политика в последните 70 години с Русия (СССР преди това).Идва от последователна и разумна политика в тая област, каквота е водила България в периода от 1878 до 1944 г.!
Паметник в центъра на столицата ни, с размери, каквито няма в нито една страна извън Русия е показателно за слугинското ни поведение в миналото.
Второ комунизма е бил както за нас така и за тях и го няма вече от четвърт век. Хората, загинали за родината си , принудени да воюват с една пушка на 2-3 човека , нямат никаква винаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
Е, колега Фаде ( приемам обръщения на "ти" от гледна точка на по-улеснено общуване) и аз се разсмивам на тезата на "неуплашената" Русия искрено (обратното означава липса на реална преценка най-вече, вариант на Северна Корея).Но и тук не става дума толкова за плашене-и Русия и САЩ са много наясно с това, което правят.Просто всеки показва на другия, какви действия биха предприели и какво би могло или би последвало в бъдещето.
Ще видим накрая кой ще е победител, става въпрос за игра на нерви в момента. Аз залагам на това, че в момента Русия се бори за федерализация на Украйна каквото е и искането на гражданите от източните раьони. Дори в момента говоря с мои приятели в Харков... чистокръвни украинци! Те не искат да носят повече западните региони на гърба си, смятат че бъдещето им зависи от връзката им с Русия! Познаваме се с тия хора от мракобесните комунистически времена, идвали са ми няколко пъти на гости в Б-я, през приблизително 4-5г и видяха в какво се превърна една страна на която преди това се възхищаваха. Сега по празниците пък имах приятел сърбин на гости, дошъл е да представлява Руски завод в Сърбия за който работи на едно изложение в Пловдив. Оплаква ми се, че не могат да насмогват с поръчките за западни клиенти, не знам що ама и той също нещо не е във възторг от перспективите страната му да прегърне европейските ценности. Гледам кара по нов и от по висок клас автомобил от мен... не знам що така, сигурно щото руският "олигарх" им дава пари без покритие.
Всъщност предполагам, че понеже не съм вярна болонка на Путин е това, затова и реших да сменя курса.
П.П.
хахах... глей те тука от източника:
[21:18:05] Моя милост:
Ну и что тъй думаеш, будет федертивност Харьков?
[21:19:31] V.Z.: А черт его знает!!! Будет еще митинг 8 марта. Но эти яйцеголовые в Киеве сегодня орали-НИкОГДА!!!! Боятся! Представляешь, вчера все укр каналы вещали на русском языке! Как дети! Они думают, мы сразу их полюбим
Умишлено съм сложил инициали...Last edited by fade; d.m.y г., 21:27.
Comment
-
Аз пък се чудя, ако утре падне това правителство и дойде някое, което реши да затвори джамиите и да забрани употребата на турски език, за колко време турската армия ще е в Плевен?
Тогава ще ни пратят от ЕС подкрепа на хартия, а НАТО ще трябва да воюва със себе си.За пореден път аз влизам в бой.
Последният истински сега предстои.
За такъв ден живей.
За такъв ден умри.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеУВажанието не идва от коленичене и раболепие, каквато ни беше наложената политика в последните 70 години с Русия (СССР преди това).Идва от последователна и разумна политика в тая област, каквота е водила България в периода от 1878 до 1944 г.!
Паметник в центъра на столицата ни, с размери, каквито няма в нито една страна извън Русия е показателно за слугинското ни поведение в миналото.
Снимките са ми от телефона, който е малко старичък и не съм хвана всичко, но ако желаеш, ще го откриеш лесно с чичко Гугъл.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТова отдолу са снимки от паметника на съветската армия, намиращ се в центъра на Виена, малко над операта по Гартен Ринг.
Снимките са ми от телефона, който е малко старичък и не съм хвана всичко, но ако желаеш, ще го откриеш лесно с чичко Гугъл.За пореден път аз влизам в бой.
Последният истински сега предстои.
За такъв ден живей.
За такъв ден умри.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПървоначално публикувано от fade Покажи съобщениеРуски завод в Сърбия за който работи на едно изложение в Пловдив. Оплаква ми се, че не могат да насмогват с поръчките за западни клиенти
Нали не очаквате да кажа нещо което би нарушило изконото право на трети човека да остане в анонимност!Last edited by fade; d.m.y г., 11:45.
Comment
Comment