Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Простоти има по цял свят, но при нас преобладават, което е лошо за самите нас.
    Пишещите тук през деня са предимно безработни или такива, на които работодателя едвам се крепи на пазара, както и такива на държавна работа.
    Работих в голяма европейска компания и виждах уродливостите, които ги има и в българските, но умножени няколко пъти - резултата от тези уродливости са 14 милиарда евро загуба и над 8 000 съкратени служители.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Простоти има по цял свят, но при нас преобладават, което е лошо за самите нас.
      Пишещите тук през деня са предимно безработни или такива, на които работодателя едвам се крепи на пазара, както и такива на държавна работа.
      Работих в голяма европейска компания и виждах уродливостите, които ги има и в българските, но умножени няколко пъти - резултата от тези уродливости са 14 милиарда евро загуба и над 8 000 съкратени служители.
      Значи съм исключение от правилата , работя във фирма , която следи всяка моя стъпка и всяко действие се исчислява в минути продуктивност, като си стигна дневният таргет и мога да си пиша
      Системата наистина е измислена ...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Значи съм исключение от правилата , работя във фирма , която следи всяка моя стъпка и всяко действие се исчислява в минути продуктивност, като си стигна дневният таргет и мога да си пиша
        Щом имаш време да пишеш, значи, че не всичко е изчислено, което е добре за теб, но трябва да помислиш и за втора работа, докато имаш възможности и контакти.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Ти си вече в Матрицата.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ти си вече в Матрицата.

Няма начин.....

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Щом имаш време да пишеш, значи, че не всичко е изчислено, което е добре за теб, но трябва да помислиш и за втора работа, докато имаш възможности и контакти.
            Аз съм машина , просто фирмата е исчислила че е рационално един работник да върши определено количество работа за да си получава заплатата, а аз съм постоянно над таргет, А и ако днеска си свършил по малко работа , можеш утре да наваксаш и.т.н
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ясна работата... програмистче

само там имат таквизи таргети и им броят редовете код и символите за деня.
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

• Аз пък съм в болнични и ако искам мога да си дращя по цял ден, но не желая. Пороят от думи не значи нищо. Аргументите вече бяха сложени на масата, така че да ги разбира кой както иска. Кой е прав, само времето ще покаже.
                Между другото, от работа се получава само "гърбица" и то колкото си по-продуктивен, толкова по-голяма ти е "гърбицата".
                Това със средната заплата е като средния пръст.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ве я да пуснем нещо и по темата ве...
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Ясна работата... програмистче

само там имат таквизи таргети и им броят редовете код и символите за деня.
                    Не не съм чак толкова.... за съжаление не мога да напиша какво работя , мога да напиша че работя с руски

Comment

Не не съм чак толкова.... за съжаление не мога да напиша какво работя , мога да напиша че работя с руски
                      Руско... под програмистче

Нема и нужда...
                      Само се шегувам!
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

Сигурно за това разбираш за какво говори ВВП, щото на тези с английския превод им се губи смисъла.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Тролиш срещу заплащане в полза на Русия!

Разкрит си!

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Разкрит съм .....

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Сигурно за това разбираш за какво говори ВВП, щото на тези с английския превод им се губи смисъла.
                            Да го кажем така.....имам наблюдение с какви суми разполагат руснаците......

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Не само Захари Стоянов е писал по тая тема,но май ти въпреки,че си много умен си чел малко....
                              Писали са разни противоречиви личности на които думите се изопачават. От друга страна, какво като са писали. Това значи ли че човек не може да има различно мнение и трябва да се съгласява с това което някой бил написал.
                              Пак се правиш на умен и не ти отива.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Писали са разни противоречиви личности на които думите се изопачават. От друга страна, какво като са писали. Това значи ли че човек не може да има различно мнение и трябва да се съгласява с това което някой бил написал.
                                Пак се правиш на умен и не ти отива.
                                Павлик, кой велик човек, не само българин не е противоречива личност? Аааааааа Путин......!!!
                                Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:40.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X