Първоначално публикувано от ivan dimitrov
Покажи съобщение
Поне да си бяха направили труда да ме попитат, едно референдумче да кажем... поне да знам че такова е било желанието на останалото население на тази територия и да го приема като диктатура на мнозинството над малцинството. Пък то дори не ни и питаха искаме ли или не.
Вижда ми се странно, ЕС който твърди че е голямата работа да поставя условия от къде да тегля пари, от къде да си купя машини да кажем с доста излишни функционалности на много по висока цена. Да ми вдигне да кажем първоначалната инвестиция в собствената ми идея поне два пъти, да ме задължи покрай тези машини с една камара допълнителни разходи. Да ме изнудва след това при положение, че аз съм дал материална гаранция, че ако не му вървя по гайдата (при положение че съм си заложил моето имущество) няма да ми възстанови там някаква част, и през цялото време да се чуди как да не ми плати и тази част дето уж трябва да е помощ.
И всичко това при положение че собственото му производство (на ЕС) е почити изцяло изнесено в далечният изток и на мен да ми се налага да се конкурирам със стоките произведени при много по благоприятни икономически условия, като да кажем държавна субсидия в Китай, или Турция.
Не знам къде вие виждате тук помощ!
Покажи съобщение
Роптая, че ако документацията не е изготвена както трябва и от когото трябва (разбирайте ако не съм си платил на "компетентен" консултант) проекта се отхвърля. Разбирате ли, няма как да не се ползва консултант, няма такива хора които са компетентни във всичко.
Покажи съобщение
Нарушения винаги могат да бъдат измислени, особено ако трябват едни свежи пари на ЕС както примерно сега е случая с Украйна.

Comment