Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Напротив, българина си е егоист, така да се каже самотен търсач на щастие.Я напиши една бележка на асансьора че събота ще почистите градинката пред блока ще направите беседка и ще засадите цветя и ми кажи колко ще излязат.При нас само жените излязоха да садят цветя мъжете казаха че бирата могат и прави да си я пият пък и всеки си измисли някъв неотложен проблем като 90% щяха да ходят на лозе а такова имат само двама.При положение че бяхме подсигурили материалите с още един ентусиаст.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Напротив, българина си е егоист, така да се каже самотен търсач на щастие.Я напиши една бележка на асансьора че събота ще почистите градинката пред блока ще направите беседка и ще засадите цветя и ми кажи колко ще излязат.При нас само жените излязоха да садят цветя мъжете казаха че бирата могат и прави да си я пият пък и всеки си измисли някъв неотложен проблем като 90% щяха да ходят на лозе а такова имат само двама.При положение че бяхме подсигурили материалите с още един ентусиаст.
      Това е друго нещо. С това по мога да се сьглася, вьпреки че според мен причината пак е сьщата.
      Егоизмьт си е генетично заложен, тук може да обобщаваш "свободно".
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Хора, които говорят за "късата памет на българина" сега ми обясняват, че сме започнали да обедняваме от 2005 насам. Ами през 1995-97г. колко богати бяхме и колко беше средната заплата тогава.

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Напротив, българина си е егоист, така да се каже самотен търсач на щастие.Я напиши една бележка на асансьора че събота ще почистите градинката пред блока ще направите беседка и ще засадите цветя и ми кажи колко ще излязат.При нас само жените излязоха да садят цветя мъжете казаха че бирата могат и прави да си я пият пък и всеки си измисли някъв неотложен проблем като 90% щяха да ходят на лозе а такова имат само двама.При положение че бяхме подсигурили материалите с още един ентусиаст.
        Днес половин ден копах пред входа и садих цветя. Много добре се раздвижих. Никой не съм викал. Който има желание, ще засади и той. Пък ако никой не иска, ще е по мой вкус градинката. Пак е добре.
        Единственият проблем е, че купих много ефектна Азалия японика и може да я откопаят през нощта. На съседния вход така се случи с едни дръвчета. През деня ги засадиха, на сутринта ги няма. И после ЕС ни е виновен, американците, масоните ни пречат.
        Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 22:53.
        2014: Deutschland über alles

Comment

• Ми три години гледах един сребърен сръбски смърч в саксия закопах го пред блока щото стана голям за в къщи и познай.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Попитали Радио Ереван какво представлява знаменитото през 80-те години в България кафе по социалистически. От радиото отговорили: „Това е чаша с кафе, каймакът на което е за комунистите, утайката е за народа, а всичко между каймака и утайката се изнася в СССР.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Ще ви отговоря общо.
              Лепенето на етикети не е най- умното нещо.
              Имаше един индивид, който още през деветдесетте предупреждаваше за сегашното положение, но тогава му сложиха етикега луд и всички аристократично го игнорираха. На човека му омръзна и се оттегли от политиката. Ние сме нс това дередже, точно от управлението на сегашната политическа мафия. Да ама всеки с различно мнение или просто мислещ различно се анатемосва.
              Адаш, аз на твоите године не ракия, ами нищо не кусвах. Ама после се очовечих.
              Нашите турци в Турция имат много по- висок стандарт от нас, та в тоя ред на мисли май е било по-добреда не ни освобождават.
              Всеки ика само да ни колонизира и нищо повече.
              Познавам много добре системата на ЕС. Такава система не може да съществува. Тя е на основата.на нелоялната конкуренция.
              За какви ценности иде реч!?
              Гледайте фактитр, а не клеймата и пропагандата.
              !
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Още малко от руските технологии.

http://rt.com/business/prokhorov-sells-yo-car-837/

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Още малко от руските технологии.

http://rt.com/business/prokhorov-sells-yo-car-837/
                  Един прототип нищо не означава. Държава от ранга на Русия трябваша досега да е пуснала на пазара поне един такъв вид возило, както вече го направиха други компании по света. Вместо това руснаците отново и отново говорят неясни неща за неясното бъдеще.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Шеви Волт беше дълго време прототип преди да излезе на пазара. Един прототип дори и да не се реализира пак има ползи от него, като разработени технологии и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Шеви Волт беше дълго време прототип преди да излезе на пазара. Един прототип дори и да не се реализира пак има ползи от него, като разработени технологии и т.н.
                      Един прототип може да бъде създаден в един гараж, както и много пъти се е случвало.
                      Да "качиш" прототипа на конвеир е нещо съвсем различно.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не разбирам аз от конвейери, само знам, че в Европа Россия е на второ място по производство на автомобили след Германия. Също така знам, че всяка втора нова кола във Франция е произведена в Россия, (чувам че и в Б-я е подобно положението) и че във Франция скоро, на всеки три коли двете ще са произведени в Россия! Ама то това сигурно е щото не разбират от серийно производство. Само погледнете историята на Толиати, и за колко време на гола поляна тия руски "папуаси" са направили завод. И как за две или три години са достигнали производство от 600 000 автомобила на година. Според мен не разбират нищо от серийно производство и внедряване.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                          Не разбирам аз от конвейери, само знам, че в Европа Россия е на второ място по производство на автомобили след Германия. Също така знам, че всяка втора нова кола във Франция е произведена в Россия, (чувам че и в Б-я е подобно положението) и че във Франция скоро, на всеки три коли двете ще са произведени в Россия! Ама то това сигурно е щото не разбират от серийно производство. Само погледнете историята на Толиати, и за колко време на гола поляна тия руски "папуаси" са направили завод. И как за две или три години са достигнали производство от 600 000 автомобила на година. Според мен не разбират нищо от серийно производство и внедряване.
                          Това е успех, разбира се. Браво на Русия, че е привлякла това производство. Но трябва да се отбележи, че Русия е 143 милионна държава. Чехия и Словакия произвеждат също толкова автомобили, а са общо 16 милиона души.

Comment

• Да не забравяме, че в завода, построен "на голата поляна" беше вкарана готовата технология и ноу-хау на Фиат. Ако не я бяха купили, още дълги години СССР щеше да бълва Москвич, ГАЗ и ЗАЗ.
                            Именно с произвоството в Толиати дойде и началният тласък на руското автомобилостроене.

Но в случая с прототипа да електромобила нещата нямат много общо с автомобилостроенето. Поради това аз съм и скептично настроен спрямо успеха на това начинание.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Да не забравяме, че в завода, построен "на голата поляна" беше вкарана готовата технология и ноу-хау на Фиат. Ако не я бяха купили, още дълги години СССР щеше да бълва Москвич, ГАЗ и ЗАЗ.
                              Именно с произвоството в Толиати дойде и началният тласък на руското автомобилостроене.

Но в случая с прототипа да електромобила нещата нямат много общо с автомобилостроенето. Поради това аз съм и скептично настроен спрямо успеха на това начинание.
                              Да, и виж какви технологии са внедрили навремето, че после 40 години не им трябва да ги модифицират.

https://secure.flickr.com/photos/zhikharev/6509762441

Като гледам кримските събития, може да се окаже, че и френските технологии във ВАЗ ще са също толкова съвършени.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Да не забравяме, че в завода, построен "на голата поляна" беше вкарана готовата технология и ноу-хау на Фиат. Ако не я бяха купили, още дълги години СССР щеше да бълва Москвич, ГАЗ и ЗАЗ.

Кое точно ноу хау колега? Двигателя на Лада има много малко общо с двигателя на Fiat 124, Окачването на Лада само прилича и то малко на Fiat 124 (защото е издържало 5000 км на руският полигон) Спирчанчата система и тя не е същата... по добре пак казвам прочетете историята, ако не ме лъже паметта аз съм я разкавал в тоя форум преди време на някакви млади колеги. Потърсете и да си говорим пак.
                                Дори да приемем, че някой им е дал на готово всичко, за 4 години да построиш завод и на втората или третата година след пускането да почнеш да бълваш по 600 000 автомобила на година, пак не съм сигурен дали е възможно за разни дребни народи и още по лошо с население с дребни душички, като някой балкански субекти да кажем!

А лично мене, ако някой ме пита, наистина не разбирам защо на страната с най големия залеж на петрол в света и трябва електромобил. Сигурен съм, че ги размахват тия PR-чета само за престиж! Но и в друго съм сигурен, че като преминат на мобилизационен режим тия "изостанали" руснаци никой не може да ги спре. Само слепец не може да види, че Россия в момента е точно в такъв режим и дупе да им е яко на тия дето са решили да ги спират с некви измислени санкции. Сблъсъкът ще изглежда точно като сблъсък между лъскаво БМВ -7 серия и танк Т90
                                То и след войната в Осетия мноо дрънкаха и плашеха със санкции ... пък Вова нещо не се стресна според мен
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X