Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Като говорите за руско производство, сещайте се от време на време, че дори и сега, в условията на пазарна икономика, държавата не бяга от своите функции и налага своя контрол там, където трябва. В световен мащаб, само Русия, Китай и Израел имат правителства ориентирани към нацията, а не към чужди интереси.
    Русия има строги изисквания към всеки един продукт и за това тоя електромобил, както и много други прототипи няма да се пуснат, защото са неефективни. Поне за момента. Те награждават конструктурите, а после слагат в сейфа добрата идея, до като и дойде времето.
    Технологичноста е въздигната в култ и това се вижда във всеки един техен продукт. Може да не е лъскав, но пък върши работа и то в дълъг период от време.

По-нагоре говорих за една такава "технологичност" в резултат на която едно купе изгни до неузнаваемост за 8 години.

Иначе - да, съветските стоки се отличаваха с лош външен вид, голяма здравина и ниска цена.

За сегашните им изделия не знам, защото друго руско освен храни и напитки, не съм виждал на нашия пазар.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Ако смерча 1989г не беше овършал купето на ладата и до сега щях да си я държа. За съжаление тенекеджийските ремонти не успяха да спасят положението в задоволителен за мен вид и я харизах на братовчеда, който я гони до ден днешен. Возия и в момента има несравнима с много западни кочини, въпреки че визуално е неугледна, а за двигател и окачване дума не може да се отвори, въпреки че е тормозена зверски.
      Ние може да си чешем езиците, но на Русия и дреме. Докато лъскаме с език евроценностните части на другаря БаР(р)озов, дето ни размахва пръст за "Южен поток", а в същото време муцка газчица през "Северен", румънците ще на Русия, след като "асоциира" "Югоисточна Украйна" и Приднестровието и ние ще трябва да се "диверсифицираме" с кондензирана пръдня в ибриците на "политиците" ни.
      Но ладата си е фиат, пооусилен за руските пътища.
      Какво и дреме на Русия не знам, ама 80% от населението и не искат да живеят там, което се наблюдава и у нас, тоест в посткомунистическите страни.
      А да размахваш едни газ и петрол, според мен е израз на безсилие.Държава, която изнася непреработени ресурси основно, това е признак на слаба икономика и липса на технологии.

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Като говорите за руско производство, сещайте се от време на време, че дори и сега, в условията на пазарна икономика, държавата не бяга от своите функции и налага своя контрол там, където трябва. В световен мащаб, само Русия, Китай и Израел имат правителства ориентирани към нацията, а не към чужди интереси.
      Русия има строги изисквания към всеки един продукт и за това тоя електромобил, както и много други прототипи няма да се пуснат, защото са неефективни. Поне за момента. Те награждават конструктурите, а после слагат в сейфа добрата идея, до като и дойде времето.
      Технологичноста е въздигната в култ и това се вижда във всеки един техен продукт. Може да не е лъскав, но пък върши работа и то в дълъг период от време.
      Ими Мордохай, всяка една държава си гледа интересите.Ако ние си ги гледахме по-добре, не бихме допуснали да бъдез 80% зависими от Русия.
      Това което иска от нас ЕС - добре структурирана икономика, независима съдебна система, здравна реформа, ефективна данъчна система и т.н., е най доброто за една държава.Не съм чул Русия за изисква подобни неща от кооито и да е неин сателит-напротив, желае обратното за да може да дирижира нещата, най общо казано.

Тази статия е точно обрисувала положението в Русия:
      Добре дошъл Крим
      http://www.mediapool.bg/dobre-doshal...ews218357.html
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:40.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Но ладата си е фиат, пооусилен за руските пътища.
        Какво и дреме на Русия не знам, ама 80% от населението и не искат да живеят там, което се наблюдава и у нас, тоест в посткомунистическите страни.
        А да размахваш едни газ и петрол, според мен е израз на безсилие.Държава, която изнася непреработени ресурси основно, това е признак на слаба икономика и липса на технологии.

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Ими Мордохай, всяка една държава си гледа интересите.Ако ние си ги гледахме по-добре, не бихме допуснали да бъдез 80% зависими от Русия.
        Това което иска от нас ЕС - добре структурирана икономика, независима съдебна система, здравна реформа, ефективна данъчна система и т.н., е най доброто за една държава.Не съм чул Русия за изисква подобни неща от кооито и да е неин сателит-напротив, желае обратното за да може да дирижира нещата, най общо казано.

Тази статия е точно обрисувала положението в Русия:
        Добре дошъл Крим
        http://www.mediapool.bg/dobre-doshal...ews218357.html
        Точно това иска от нас ЕС...... Не иска да ни вземе енергртиката, да си вкара хипермаркетите и да убие малкия бизнес , не иска да ни секне потока от руснаци на морето като им вкара визи, не иска да разграби предприятията (или да ги изкупи за стотинки), не иска евтина работна ръка и прислужници, а иска - "добре структурирана икономика, независима съдебна система, здравна реформа, ефективна данъчна система и т.н."

Само че това което аз съм написал е вече факт , а това което ти пишеш са няк'ви приказки за деца от 5 до 8 годишна възраст.....

А статията дето си изкопал е от някъкъв заблуден/обиден Украинец
        Русия която не признава незаконното правителството на Украина , продължава да субсидира със стотици милиони икономиката на Украина , ако не и с милиарди, а ЕС не са дали до сега една стотинка .... вярно , обещали са светло бъдеще - "добре структурирана икономика, независима съдебна система, здравна реформа, ефективна данъчна система и т.н."
        Last edited by Orm; d.m.y г., 16:13.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Точно това иска от нас ЕС...... Не иска да ни вземе енергртиката, да си вкара хипермаркетите и да убие малкия бизнес , не иска да ни секне потока от руснаци на морето като им вкара визи, не иска да разграби предприятията (или да ги изкупи за стотинки), не иска евтина работна ръка и прислужници, а иска - "добре структурирана икономика, независима съдебна система, здравна реформа, ефективна данъчна система и т.н."

Само че това което аз съм написал е вече факт , а това което ти пишеш са няк'ви приказки за деца от 5 до 8 годишна възраст.....
          Хипермаркетите ги имаше и преди ЕС и ги има и в страни, нечленуващи в ЕС. Теб не те кефят, ама съм сигурен, че пазаруваш основно там.
          Малкият бизнес сега е много по-добре отколкото преди ЕС по простата причина, че тогава мутрите не позволяваха да се прави почти никакъв малък бизнес. Освен това огромната част от заетите, работят в малки и средни предприятия. 85% от новите работни места също са в малки и средни фирми. Гледай числата и по-малко слушай басните или по-точно откровените лъжи на Сергей Дмитриевич как ББ е убил малкия бизнес. Като е убит малкия бизнес как е възможно да се случи това?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1301796

Хем умрели малките фирми, хем новите работни места се откриват почти само там. Хайде пред бабите от селата, и то не всички, тази басня може и да върви, но интелигентни хора да повтарят като папагали една и съща простотия по хиляда пъти, това не мога да го приема.

http://www.competencemap.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%BB
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Хипермаркетите ги имаше и преди ЕС и ги има и в страни, нечленуващи в ЕС. Теб не те кефят, ама съм сигурен, че пазаруваш основно там.
            Малкият бизнес сега е много по-добре отколкото преди ЕС по простата причина, че тогава мутрите не позволяваха да се прави почти никакъв малък бизнес. Освен това огромната част от заетите, работят в малки и средни предприятия. 85% от новите работни места също са в малки и средни фирми. Гледай числата и по-малко слушай басните или по-точно откровените лъжи на Сергей Дмитриевич как ББ е убил малкия бизнес. Като е убит малкия бизнес как е възможно да се случи това?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1301796

Хем умрели малките фирми, хем новите работни места се откриват почти само там. Хайде пред бабите от селата, и то не всички, тази басня може и да върви, но интелигентни хора да повтарят като папагали една и съща простотия по хиляда пъти, това не мога да го приема.

http://www.competencemap.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%BB
            Говориш за работните места със заплата от 400лв но осигуровки на минимална заплата и половината трябва да платиш ти от своя джоб и работния ден ти е минимум 12 часа, за тези фирми ли говориш?
            Остави си таблиците и се огледай какво се случва реално около теб.
            Нашите имаха семеен бизнес , малка закусвалня , и всичко беше наред, преди да се появи кауфланд до нас, незнайно защо това не помогна особено на бизнеса , нито на нашия нито на още сумати народ , работещи около нас.
            Тези таблици и статии дето ги намирате с тонове и реалният живот са две коррено различни неща......
            Last edited by Orm; d.m.y г., 18:45.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Течнически изостаналата Русия ще анексира луната май - http://ria.ru/space/20140410/1003393642.html
              Last edited by Orm; d.m.y г., 19:13.

Comment

• Не мога да разбера, тука келеши на по 12-14 години ли пишат, които живеят в парник или зрели хора.
                Как може нация, чийто образователен ценз е дори под начално образование и поне 60% са неграмотни, да изхвърлят всички хипермаркети вън от града, а ние да седим и да си бъркаме с палец в гъ*ъ.
                А не знам някъде по света, моловете и хипермаркетите да се набутват баш в центъра. това го има само у нас.
                Идете в един завод и вижте на място как стоят нещата и не мастурбирайте по теми, които са ви много далечни.
                Вижте КТ, стандартизацията и контрола, пък тогава философствайте.
                Вижте съдебната система, която е все още класова.
                В полицията се назначават криминално проявени личности. Иначе казано престъпници. Цената за полицейско място е спаднала от 10 000$ до 7 000 лева.
                Упадъкът е пълен, а вие ми рисувате сладникави картички, като тия във "Сурат тефтера"
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Абе не знам, ама как може угнилия социализъм във Виетнам да е в топ 5 икономики по растеж.Китайците също са на светлинни години.А нащата либерална демокрация......Има един виц - летял един щъркел и носел един 80 годишен дядо в пелени/нали така идват бебетата/.Дядото рекъл - айде, признай си на-после че се загубихме.И така, признайте си че се провалихме.Няма такъв обществен строй който да озапти човешката алчност.И когато се опре до закони и правораздаване в истинския смисъл, се набеждава за тоталитаризъм.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Не мога да разбера, тука келеши на по 12-14 години ли пишат, които живеят в парник или зрели хора.
                    И аз това се чудя.
                    Наистина ли вярваш че за простотиите, от които с право се вьзмущаваш е виновен ЕС?
                    Мислиш ли че има алтернатива за нас? В смисьл - наистина ли вярваш, че можем да излезем от сьюза и да се оправим?
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Още малко за руските технологии.
                      http://highscreen.org/catalog/

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Още малко за руските технологии.
                        http://highscreen.org/catalog/
                        A!? Квоооо!?
                        Компания «Вобис Компьютер» основана в марте 2000 года как российское подразделение одной из ведущих европейских сетей по продаже высокотехнологичных товаров «Вобис Нэтворк» (подразделения METRO Cash & Carry Group).

http://bg.wikipedia.org/wiki/Метро_Кеш_%26_Кери
                        Технологии казваш?

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          A!? Квоооо!?
                          Компания «Вобис Компьютер» основана в марте 2000 года как российское подразделение одной из ведущих европейских сетей по продаже высокотехнологичных товаров «Вобис Нэтворк» (подразделения METRO Cash & Carry Group).

Технологии казваш?
                          Пак се изказваш неподготвен.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            A!? Квоооо!?

Технологии казваш?
                            Колега некоректен сте, да слагате цитати без да слагате връзка към цялата статия и да се опитвате да внушавате неправилно и още по-лошо негативно впечатление у четящите нишката. Не Ви прави чест и изглеждате жалък!

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 08:57 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Абе не знам, ама как може угнилия социализъм във Виетнам да е в топ 5 икономики по растеж.Китайците също са на светлинни години.А нащата либерална демокрация......Има един виц - летял един щъркел и носел един 80 годишен дядо в пелени/нали така идват бебетата/.Дядото рекъл - айде, признай си на-после че се загубихме.И така, признайте си че се провалихме.Няма такъв обществен строй който да озапти човешката алчност.И когато се опре до закони и правораздаване в истинския смисъл, се набеждава за тоталитаризъм.
                            Не сте прав колега, Китай, Виетнам... това е друга цивилизация, която няма нищо общо с нашата и със социализма. Затова, аз си мисля, че не би трябвало да се прави паралел.
                            Иначе доста се посмях на вица не бях го чувал!
                            Last edited by fade; d.m.y г., 10:20.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Колега некоректен сте, да слагате цитати без да слагате връзка към цялата статия и да се опитвате да внушавата неправилно и още по лошо негативно впечатление у четящите нишката. Не Ви прави чест и изглеждате жалък!
                              Силно се трвожа как ви изглеждам, колега. За това ще Ви отговоря - линкьт го сложи Павлин. Аз само извадих това което пише под бутончето - за нас.
                              Верно ли ще опитвате да представите това за руска технология?

Comment

• Fade специално го подчерта.

В 2012 году компания перешла от классической модели ОЕМ-дистрибуции к самостоятельной разработке устройств. Начиная со смартфона Highscreen Yummy Duo "Вобис" заказывает в ведущих дизайн-бюро Юго-Восточной Азии устройства с уникальными спецификациями. Специалисты компании участвуют в разработке программной и аппаратной части смартфонов.

Comment

Working...
                                X