Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Моля?!?!?! Всеки народ си заслужава управниците!!! Те управниците ни са внос от Марс те са представителна извадка от народа ни, лъжци и крадци на дребно, Андрешковци! И на най-ниско ниво е така, всеки си прави оглушки, съседа му си бие жената и децата, хвърля боклука през терасата, краде нафта от служебният автомобил, дава пари на катаджиите, само търси далавера да има, продава си гласа за 20 лева, ако докопа някаква държавна службичка то е за да вади кинти и после Европа, Русия, Испания и пеперудите в амазонската джунгла са му виновни!
    Да, ние сме си виновни. Щом няма какво да ни обедини, да ни накара да си разтъркаме очите, да ни накара да си използваме главите и като си посочим кривиците да си вземем поука, тъй ще е.
    Инак и магарето го скъсват от работа, но не го курдисват на яслата с атовете.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Ормчо,много грешиш,в Италия не съм бил но съм прекарал почти 17 години в Гърция,имам познати в Испания а и съм бил там,тия приказки за 4 часовите сиести са една изопачена история,не по 12 а и по 14-15 часа работят в Испания,и не само чужденци бачкатори а и местните.
      В Гърция още през 1996г. беше нещо нормално да се работи на две места,една основна 8 часова и една допълнителна 4-5-6 часова работа.
      Викаш немците...ми иди и виж кой и как работи в Германия.
      Стига с тия митове и легенди.

п.п. А за испанската сиеста и нейният гръцки варинат си има логична и леснообяснима причина,умно момче си,сети се сам защо.
      Кайчо , извинявай забравих че нямам право на приятели и познати, само ти имаш......

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Да, ние сме си виновни. Щом няма какво да ни обедини, да ни накара да си разтъркаме очите, да ни накара да си използваме главите и като си посочим кривиците да си вземем поука, тъй ще е.
      Инак и магарето го скъсват от работа, но не го курдисват на яслата с атовете.
      Ами докато колегите продължават да наричат розовите хора "бели" а нас тъмни балкански субекти , отношението към нас ще е такова......

Съгласих се , ние сме си виновни!!!
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Колеги как може да не виждате по голямата картина отвъд Украйна и Крим?!?!?!?
        Дайте да отговорим на следните въпроси

1) Можете ли на 100% да твърдите че ако Украйна подпише споразумения с ЕС някой ден няма да го направи с НАТО и няма да се появят американски ракети в Украйна ???

2) Можете ли на 100% да гарантирате че Украйна ще преподпише (след 20 ли колко години там остават) договора за черноморския флот ?

3) Смятате ли че американското ПРО е срещу Северна Корея , и тя в случай че реши да напада САЩ ще си праща ракетите през цяла Русия , Европа , Атлантически океан , а не през Тихия ?

4) Смятате ли че суперсила като Русия няма право да си защитава националния интерес (до своите граници искам да отбележа) ?

5) И ай накрая .....как според вас би било правилно да постъпи Русия ???

---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

Колега ecotronic не сте разбрали може би от кого е забранено всичко това ?!?!?
        Накрая да обобщим че кризата в Украйна не я създаде Русия ами едни хора с болни амбиции които искат да управляват света. Единственото нещо което прави Русия е да защитава границите си и националните си интереси. Също така Русия не е виновна за кризата в Ирак, Либия, Египет , Сирия нито пък за положението в България. Тук в САЩ антируската пропаганда е плашеща.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Накрая да обобщим че кризата в Украйна не я създаде Русия ами едни хора с болни амбиции които искат да управляват света. Единственото нещо което прави Русия е да защитава границите си и националните си интереси. Също така Русия не е виновна за кризата в Ирак, Либия, Египет , Сирия нито пък за положението в България. Тук в САЩ антируската пропаганда е плашеща.
          Ей сега ще ти обяснят че там в САЩ няма пропаганда...
          Но забележи , никой не ще да отговаря на тези въпроси
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Кайчо , извинявай забравих че нямам право на приятели и познати, само ти имаш......
            Не,това не съм го казал,изопачаваш!
            Просто това са митове и легенди,приказки за малки деца.....
            Казвам го пак,самият аз съм живял в южна и ''мързелива'' държава,не ми трябват приказките ни на познати и приятели,ни на г-жа Меркел,ни на Бъкингамският дук.
            Мога открито да заявя,че българина е по-мързелив от грък!!!

И Ормчо,я ми разтълкувай това ''живеят за сметка на другите... включително и за наша сметка ... За да може испанеца да има 4 часа сиеста ние трябва да бъхтим по 12 -14 часа... '',интересно ми е много,щото под тоя знаменател често слагате и Гърция,я кажи ми как България храни Гърция,Испания и Португалия?
            Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:38.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Темата трябва да се прекръсти на ''Армия от платени тролове брани БСП и ЕС в мрежата''.

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Накрая да обобщим че кризата в Украйна не я създаде Русия ами едни хора с болни амбиции които искат да управляват света.
              Опппппп,това определено ми хареса,Павлинчуу,още едно-две подобни изказвания и ще ти потърся публично извинение за всичките обиди!!!!!

Само ми кажи пиле,кои са тия люде.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Опппппп,това определено ми хареса,Павлинчуу,още едно-две подобни изказвания и ще ти потърся публично извинение за всичките обиди!!!!!

Само ми кажи пиле,кои са тия люде.
                Съмнявам се че пак нищо не си разбрал.

Comment

Не,това не съм го казал,изопачаваш!
                  Просто това са митове и легенди,приказки за малки деца.....
                  Казвам го пак,самият аз съм живял в южна и ''мързелива'' държава,не ми трябват приказките ни на познати и приятели,ни на г-жа Меркел,ни на Бъкингамският дук.
                  Мога открито да заявя,че българина е по-мързелив от грък!!!

И Ормчо,я ми разтълкувай това ''живеят за сметка на другите... включително и за наша сметка ... За да може испанеца да има 4 часа сиеста ние трябва да бъхтим по 12 -14 часа... '',интересно ми е много,щото под тоя знаменател често слагате и Гърция,я кажи ми как България храни Гърция,Испания и Португалия?
                  Кайчо , има ли смисъл да обобщавам каквото и да е било?!?!? Много добре си ме разбрал....
                  А за митовете ....ами колежката , която е с испански и е живяла и работила там 6 години ми е разказала този мит ... явно ме е излъгала

Comment

• Абе много ще станат излъганите, които са гледали как Испанците "работят" по 12 часа. Българина работещ в Испания не е испанец...Българина работещ в Англия, не е англичанин. Той пак си работи като български вол, ама после казва че и в Испания се е работело така, че дори и повече...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Колега Fade, с риск вече да стана досаден на останалите колеги с дискусията по повод интерпретациите на Фьодоров, държа да кажа за последно:

1 - Материалът го изгледах много внимателно, преди да задам и своите въпроси.

2 - Освен, че в него видях една особена гледна точка, от друго не се впечатлих, защото намирам сериозни логически противоречия.

Пример за такова противоречие е факта, че Путин е успял да се пребори до голяма степен с олигархията, успял е да върне до голяма степен природните ресурси в ръцете на страната си, но не е успял да изгради поне един подвластен само на Русия информационен канал в който да се обсъждат такива важни теми като тезата на Фодоров. Това просто звучи наивно.

3 - Уважавам всяка една гледна точка по въпроса.

Моята вече я изказах и подкрепих с аргументи.
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:31.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Няма да ви развалям рахата, но по повод на кой колко е работен ще ви кажа следното:
                        Човек работи толкова, колкото справедливо му се заплаща труда.
                        Българина десетилетия е учен да не работи много, защото..... Ами просто е неприлично!
                        Веднага ще го обявят за натегач.
                        Освен това, "печалбарството"....
                        Абе знаете ги нещата.
                        Трябва цяло едно поколение да измре, включително и моето, за да се пооправят нещата.
                        Това за у нас!
                        В чужбина действително някои работят на две места, но това, според един стар, мъдър грък е чисто замазване на нещата.
                        Човек просто не може да работи пълноценно на две места, освен ако и на двете не спи.
                        Една работа е добра, когато не трябва да работиш на още една, за да си добре.
                        Най-работните тъпанари са италианците и испанците. Само това им е в главата и за това в Италия, която я познавам, няма никакъв живот. Има казармена дисциплина. Мен са ме арестували, защото в 23 00 не съм си бил легнал, а как съм щял утре да работя.... Бяхме 12 човека.
                        На работа се учат хора, които работят за себе си. Тука включвам и наемния труд. Да там хората работят за себе си, защото ако се появи някой, който не иска да работи, останалите не се свенят да го "топят" , а съвсем спокойно го изхвърлят.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• От известно време ми се налага да взаимодействам с немски колеги.

От една страна ми прави впечатление добре познатата им педантичност, като цяло.

От друга страна ми правят впечатление сериозни пропуски в методиката на работата им, което почти винаги има негативен финансов израз (парични загуби).

Явно и немците днес не са това, което пословично бяха.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Кайчо , има ли смисъл да обобщавам каквото и да е било?!?!? Много добре си ме разбрал....
                            А за митовете ....ами колежката , която е с испански и е живяла и работила там 6 години ми е разказала този мит ... явно ме е излъгала
                            На жена не се вярва...... да знаеш.

---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            От известно време ми се налага да взаимодействам с немски колеги.

От една страна ми прави впечатление добре познатата им педантичност, като цяло.

От друга страна ми правят впечатление сериозни пропуски в методиката на работата им, което почти винаги има негативен финансов израз (парични загуби).

Явно и немците днес не са това, което пословично бяха.
                            Искрено съм учуден.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• A някой дава ли си обяснение защо хората работят по две работи.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                A някой дава ли си обяснение защо хората работят по две работи.
                                Най-общо казано - заради закона за принадената стойност.

Работодателят прибира максимално от заработеното от работника и внася въпросната печалба в банката Х.

Оттук насетне за да насмогне на нуждите си работникът:

Вариант "А":

Тегли кредит от банката Х и така реално започва да плаща лихви върху това, което му се е полагало.

Вариант "B":

Работи повече или започва да работи допълнително на други работни места.

И при двата варианта потреблението му е по-малко от реално вложения труд и рано или късно идва кризата от свръхпроизводство.

Накратко - капитализъм.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:11.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X