Каква информационна война, сериозно ли смяташ , че клипа е режисиран и тези хора се стрелят сами!!!!!!!!!Колко простреляни видя в клипа, сравни ги с новините от Мариупол днес, и сам си направи сметката колко от убитите са били "сепаратисти".
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Не знам дали е режисирано или не, лесно се правят провокации.Но определено смятам че сниманато се подбира и се пуска, това което е е изгодно.Има една подобна мисъл-с цитати всичко се доказва, та и дяволът може да докаже доводите си с цитати от Евенгелиеото.
По тая причина много режими си имат определени хора, може и цели министерства които се заниват с това и не допускат други неконтролирани от тях журналисти да снимат и отразяват събития.Старата максима на Гьрониг-една лъжа повторена 100 пъти става истина и днес действа с пълна сила.Last edited by fred; d.m.y г., 23:40.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе знам дали е режисирано или не, лесно се правят провокации.Но определено смятам че сниманато се подбира и се пуска, това което е е изгодно.Има една подобна мисъл-с цитати всичко се доказва, та и дяволът може да докаже доводите си с цитати от Евенгелиеото.
По тая причина много режими си имат определени хора, може и цели министерства които се заниват с това и не допускат други неконтролирани от тях журналисти да снимат и отразяват събития.Старата максима на Гьрониг-една лъжа повторена 100 пъти става истина и днес действа с пълна сила.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеАко беше от западна медия , щеше да е 100% истина и простреляния в главата нямаше да стане след клипа , доволен от постановката в името на путиновата пропаганда, платен с някоя друга рубла.
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Малко за цъфналата Америка
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Извинявайте ама къде пише че всички тези журналисти са убити от Путин, не пряко разбира се.Колко са били платени и не са си свършили работата за която им е платено, колка са бръкнали в аналите на някой баровец или мутра, някой може да е изчукал нечия жена или да е разкрил че някой си има любовница ит.н.Ивсичко се приписва на омразния Путин.Абе я пишещите тука да кажат с какво Путин им пречи - задължава ги да си купят Лада ли, не могат да се сдобият с телевизор ли, или не могат да отидат където искат по света да работят, пречи ви на бизнеса ли, газ ли нямате или просто ви е страх да не би по примера на Путин да ви секнат далаверите и да трябва някой да излезе на светло.Щото през годините съм забелязал че едни и същи хора са или против или за някоя власт от чисто материални интереси - ако кажат касов апарат - ДОЛУ!, ако ги задължат да плащат осигуровки - ДОЛУ!.То тука / мои познати от Варна/ един двама викаха - долу ГЕРБ, ся викат долу БСП. - Ех къде са ония мътни години/ на прехода/ когато пачките ма биеха по корема и .... и т.н.Я бе господа, айде обосновете се - С какво ви пречи Путин.
И един въпрос към компетентните какво ще стане ако Русия каже - газта няма да я спираме, но ще си я плащате в рубли или юани, не в долари.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
Щом е комунист, значи е безспорен авторитет!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Не, тази е безспорен авторитет.
Чакай, че нещо май се обърках, това да не е "Тимошенко" ,или пък е Капителман!?Май е леко прикрита еврейка, която е готова и на сделка с дявола, само до може да управлява и краде, че и се искаше и да разтреля всички руснаци в Украйна.На тази ли да вярвам според теб?Last edited by stu; d.m.y г., 12:21.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеНе, тази е безспорен авторитет.
Чакай, че нещо май се обърках, това да не е "Тимошенко" ,или пък е Капителман!?Май е леко прикрита еврейка, която е готова и на сделка с дявола, само до може да управлява и краде, че и се искаше и да разтреля всички руснаци в Украйна.На тази ли да вярвам според теб?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Нещо си в грешка.Аз на политици никога не съм вярвал за да се лъжа още.Просто анализа на италианеца ми се стори доста близо до моето виждане на нещата.А тази псевдо славянка, просто ти я дадох като пример какви политици в Украйна поддържа запада.Кажи ми с какво е по добра от Янукович?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеНещо си в грешка.Аз на политици никога не съм вярвал за да се лъжа още.Просто анализа на италианеца ми се стори доста близо до моето виждане на нещата.А тази псевдо славянка, просто ти я дадох като пример какви политици в Украйна поддържа запада.Кажи ми с какво е по добра от Янукович?
(Лидерът на украинската партия "Баткивщина" и кандидат за президент се отказа посещението заради нежеланието на членовете на Конгреса да се срещнат с нея, пише БГНЕС.Копирано от standartnews.com) Не може същото да се каже за Путиновите протежета- само погледни кои са политиците прокарващи проруска политика в България. Въобще такива екзалтирани фанатични постове които преобладават в темата от т.н. русофили всъщност Путинофили изобщо не могат да бъдат аргумент в какъвто и да е дебат. Събитията в Украйна не са приказки за деца, където лошият е само лош, а добрият е само добър!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
http://ria.ru/world/20140510/1007291400.html - Ахахахаха....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Аз така и не получих отговор на въпроса към "противниците" на Путин, да се обосноват с какво ги претеснява/заплашва.На мен също не ми е симпатичен, не съм казал че е света вода ненапита но ми харесва отпора му на янките и това което прави за Русия.Та?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment