If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Россия в шоке от решения Латвии уравнять СССР и нацистскую Германию
Парламент Латвии проголосовал за поправки, которые приравнивают «агрессию СССР» по отношению к Латвийской Республике к действиям нацистской Германии и вводят уголовную ответственность за ее отрицание и оправдание. Об этом сообщило НТВ.Ru.
«Расцениваем его как очередную циничную и аморальную попытку латвийских властей извратить историю, уравняв гитлеровскую Германию и Советский Союз», - сказано в сообщении.
В МИД РФ отметили, что в основе современной системы международного права по-прежнему лежат решения Нюрнбергского трибунала, которые никто не отменял. В связи с этим принятый в Риге законопроект, по мнению МИД РФ, нарушает международные обязательства Латвии.
Напомним, что в 2013 году парламент Латвии приравнял серп и молот к символике фашизма и запретил их использование на любых публичных мероприятиях.
Россия в шоке от решения Латвии уравнять СССР и нацистскую Германию
Парламент Латвии проголосовал за поправки, которые приравнивают «агрессию СССР» по отношению к Латвийской Республике к действиям нацистской Германии и вводят уголовную ответственность за ее отрицание и оправдание. Об этом сообщило НТВ.Ru.
«Расцениваем его как очередную циничную и аморальную попытку латвийских властей извратить историю, уравняв гитлеровскую Германию и Советский Союз», - сказано в сообщении.
В МИД РФ отметили, что в основе современной системы международного права по-прежнему лежат решения Нюрнбергского трибунала, которые никто не отменял. В связи с этим принятый в Риге законопроект, по мнению МИД РФ, нарушает международные обязательства Латвии.
Напомним, что в 2013 году парламент Латвии приравнял серп и молот к символике фашизма и запретил их использование на любых публичных мероприятиях.
Един път да се съглася с теб Много правилно са постъпили латвийците, всички попаднали под съветският ботуш в резултат на ВСВ трябва да направят така.
Това, за което ви говорех стана!
Ето как, до като някои очакваха"нещата да се случат". те просто си станаха. Руският газ се пренасочва към Китай, нефта също, а Европа да го духа. Америка също, защото започва търговия, от която долара изчезва.
Има още много.
Приятно четене! http://www.putin-today.ru/archives/3479
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ми някъде по-назад питах какво ще стане ако Русия поиска рубли или юани за газта си.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
След като не можаха да се интегрират в нормалния свят, да ходят сега да си образуват азиатски икономически общности, да си менкат природните ресурси и срещу глинени пари, щом така им изнася.
След като не можаха да се интегрират в нормалния свят, да ходят сега да си образуват азиатски икономически общности, да си менкат природните ресурси и срещу глинени пари, щом така им изнася.
Азиатска работа.
Написано на компютър произведен в Азия или асемблиран от азиатски части.
Шегата си е шега, ама чувам, че от много години насам не се е пазарувало толкова много злато от банките и особенно от Китай.
Лично аз съм се освободил вече от доларовите си позиции!
П.П. Адаш, то че е интересно времето интерсно е, обаче лошото е, че пак сме на погрешната страна... духащите в случая!
Шегата си е шега, ама чувам, че от много години насам не се е пазарувало толкова много злато от банките и особенно от Китай.
Лично аз съм се освободил вече от доларовите си позиции!
П.П. Адаш, то че е интересно времето интерсно е, обаче лошото е, че пак сме на погрешната страна... духащите в случая!
Ми то вечесе научихме духаме на кого ли не. До сега ги слушах ибрикчиите по Канала. Единствената минадежда е, че руснаците не са чак толкова паметозлобиви и ще ни погледнат с разбиране. Разчитам и н китайската общност..... Ще му дрънна и една голяма ракия, та да ми е все тая...
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment