Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    Ве ЕС си прави кото си иска, щото сме наведени и със свалени гащи! Виктор Орбан като на размаханият пръст от ЕС за реакторите от Россия им показа обратно един среден пръст да не би да ги изкл от ЕС... ЕС си свиха пръстите и това е.

Гледам и Япония нещо се натиска да става завизима от Руският газ... немат наядане тия Руснаци, да има как целият свят да лапнат...
    Ми ще се натискат, това само за нас света свършва в ЕС, руснаците си търгуват с кои си искат, днеска пък подписаха договора за Евразийски съюз... дреме им на шапката.........
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      http://geopolitica.eu/2014/1539-gazo...ki-gazov-sayuz
      Ето ти отговора за проблемите с Южен поток.
      А ти кажи какво ни донесе ЕС.

Може ли аз?
      ЕС ни донесе четворно увеличение на акцизите и 20% ДДС.
      Тоест омразният и непоносим десятък от времето на Османската империя е просто нищо.
      Донесе ни обвързаност на цените на различните горива-никаква конкуренция, а директен монопол.
      На практика държавният бюджет се формира над 50% от акцизи, а не от данъци.
      Крайно дясна политика, въпреки горещите уверения в обратното.

Наркотици
      проституция
      геноцид
      педерастия
      .
      .
      .
      .
      .
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ми имат газ да си го търгуват с когото искат , нас какво ни влиза в работата.Европа като не иска руска газ да си внесе от щатите.

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Може ли аз?
        Тоест омразният и непоносим десятък от времето на Османската империя е просто нищо.
        Донесе ни обвързаност на цените на различните горива-никаква конкуренция, а директен монопол.

Наркотици
        проституция
        геноцид
        педерастия
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        корупция
        безработица
        подобие на армия
        чупка в кръста
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Ми имат газ да си го търгуват с когото искат , нас какво ни влиза в работата.Европа като не иска руска газ да си внесе от щатите.

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

.
          .
          корупция
          безработица
          подобие на армия
          чупка в кръста

.
          .
          .
          Азис
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Може ли аз?

Наркотици
            проституция
            геноцид
            педерастия
            .
            .
            .
            .
            .

Приятелю, ДДС е 20% от 1998 година, преди това беше 22%, конкуренция при горивата липсва защото монопола в България се държи от руската фирма Лукойл, а условията за внос на горива от други юридически лица е непосилен защото така е решило политическото лоби на същата тази фирма, акцизите в България не са най-високите в Европа........а наркотиците, проституцията, педерастията аз ще добавя и корупцията си съществуваха още преди 10 ноември, ти това много добре го знаеш
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Няма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
              За "потоците" ще ви дам жокер. Проверете кой стои на "кранчето" на северния. Там е заровено кучето.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• А след Азис ще добавя и неговите руски сестри - Дима Билан, Николай Басков, Сергей Лазарев, Евгений Миронов......и да не изброявам още представители на рускопедерастията..... всъщност аз никога съм нямал проблем със собствената си сексуалност и за това гейовете не са ми проблем, но вие момчета май нещо се смущавате.....?!

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Няма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
                За "потоците" ще ви дам жокер. Проверете кой стои на "кранчето" на северния. Там е заровено кучето.

хахахаххаахах а каква фирма е Лукойл??????
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Вя я стига сте го усуквали... ето даже и животните знаят кога трябва да стават прави!

Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    А след Азис ще добавя и неговите руски сестри - Дима Билан, Николай Басков, Сергей Лазарев, Евгений Миронов......и да не изброявам още представители на рускопедерастията..... всъщност аз никога съм нямал проблем със собствената си сексуалност и за това гейовете не са ми проблем, но вие момчета май нещо се смущавате.....?!

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

хахахаххаахах а каква фирма е Лукойл??????
                    Нито един от изброените ти герои не е еквивалент на изрода ...Поне един да беше познал

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Нито един от изброените ти герои не е еквивалент на изрода ...Поне един да беше познал
                      Но всички са гейове другото е въпрос на вкус.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• http://ria.ru/world/20140529/1009921205.html - Па вие си защитавайте азизовците и кончитовците и викайте на черното бяло

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Но всички са гейове другото е въпрос на вкус.
                        Нито един не е , или даже да е нито един не го афишира по грозния начин както се прави "напреднала" ни част на света

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Няма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
                          Е как кой... Германия!
                          Аве, дали пък нема да им секнат половината от транзитните такси ако се пусне южен поток.
                          Пък и в тоя ред на мисли дали пък нямат изгода от ситуацията в Украйна, и от проблемите с транзитирането на газ към централна Европа... изобщо да се чуди човек в какъв свят живеем!
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Е как кой... Германия!
                            Аве, дали пък нема да им секнат половината от транзитните такси ако се пусне южен поток.
                            Пък и в тоя ред на мисли дали пък нямат изгода от ситуацията в Украйна, и от проблемите с транзитирането на газ към централна Европа... изобщо да се чуди човек в какъв свят живеем!

Северен поток е директно до Германия, по трасето няма транзитиращи държави!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Това важи за избори, потоци, рекички и др.....................
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Северен поток е директно до Германия, по трасето няма транзитиращи държави!
                                Германия е транзитната държава колега в случая и тя прибира транзитни такси, ако по голяма част от потока минава през нейната територия на път за Австрия, Италия и централна Европа!
                                Ще бъда благодарен да не отговоряте на мои постове както аз не го правя с вашите. Ако все пак решите да го направите да мислите (ако можете разбира се) и да проверявате по няколко пъти какви са фактите.
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X