Първоначално публикувано от fade
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеhttp://geopolitica.eu/2014/1539-gazo...ki-gazov-sayuz
Ето ти отговора за проблемите с Южен поток.
А ти кажи какво ни донесе ЕС.
Може ли аз?
ЕС ни донесе четворно увеличение на акцизите и 20% ДДС.
Тоест омразният и непоносим десятък от времето на Османската империя е просто нищо.
Донесе ни обвързаност на цените на различните горива-никаква конкуренция, а директен монопол.
На практика държавният бюджет се формира над 50% от акцизи, а не от данъци.
Крайно дясна политика, въпреки горещите уверения в обратното.
Наркотици
проституция
геноцид
педерастия
.
.
.
.
.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ми имат газ да си го търгуват с когото искат , нас какво ни влиза в работата.Европа като не иска руска газ да си внесе от щатите.
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМоже ли аз?
Тоест омразният и непоносим десятък от времето на Османската империя е просто нищо.
Донесе ни обвързаност на цените на различните горива-никаква конкуренция, а директен монопол.
Наркотици
проституция
геноцид
педерастия
.
.
.
.
.
.
корупция
безработица
подобие на армия
чупка в кръстаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи имат газ да си го търгуват с когото искат , нас какво ни влиза в работата.Европа като не иска руска газ да си внесе от щатите.
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
.
.
корупция
безработица
подобие на армия
чупка в кръста
.
.
.
АзисОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМоже ли аз?
Наркотици
проституция
геноцид
педерастия
.
.
.
.
.
Приятелю, ДДС е 20% от 1998 година, преди това беше 22%, конкуренция при горивата липсва защото монопола в България се държи от руската фирма Лукойл, а условията за внос на горива от други юридически лица е непосилен защото така е решило политическото лоби на същата тази фирма, акцизите в България не са най-високите в Европа........а наркотиците, проституцията, педерастията аз ще добавя и корупцията си съществуваха още преди 10 ноември, ти това много добре го знаешSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Няма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
За "потоците" ще ви дам жокер. Проверете кой стои на "кранчето" на северния. Там е заровено кучето.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
А след Азис ще добавя и неговите руски сестри - Дима Билан, Николай Басков, Сергей Лазарев, Евгений Миронов......и да не изброявам още представители на рускопедерастията..... всъщност аз никога съм нямал проблем със собствената си сексуалност и за това гейовете не са ми проблем, но вие момчета май нещо се смущавате.....?!
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
За "потоците" ще ви дам жокер. Проверете кой стои на "кранчето" на северния. Там е заровено кучето.
хахахаххаахах а каква фирма е Лукойл??????SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеА след Азис ще добавя и неговите руски сестри - Дима Билан, Николай Басков, Сергей Лазарев, Евгений Миронов......и да не изброявам още представители на рускопедерастията..... всъщност аз никога съм нямал проблем със собствената си сексуалност и за това гейовете не са ми проблем, но вие момчета май нещо се смущавате.....?!
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
хахахаххаахах а каква фирма е Лукойл??????Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНито един от изброените ти герои не е еквивалент на изрода ...Поне един да беше позналдругото е въпрос на вкус.
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
http://ria.ru/world/20140529/1009921205.html - Па вие си защитавайте азизовците и кончитовците и викайте на черното бяло
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:36 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНо всички са гейоведругото е въпрос на вкус.
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма да ви напиша как стоят нещата с горивата, щото си мисля за семейството. Само ще кажа, че не Лукойл кара влака и че те не са руска фирма.
За "потоците" ще ви дам жокер. Проверете кой стои на "кранчето" на северния. Там е заровено кучето.
Аве, дали пък нема да им секнат половината от транзитните такси ако се пусне южен поток.
Пък и в тоя ред на мисли дали пък нямат изгода от ситуацията в Украйна, и от проблемите с транзитирането на газ към централна Европа... изобщо да се чуди човек в какъв свят живеем!
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеЕ как кой... Германия!
Аве, дали пък нема да им секнат половината от транзитните такси ако се пусне южен поток.
Пък и в тоя ред на мисли дали пък нямат изгода от ситуацията в Украйна, и от проблемите с транзитирането на газ към централна Европа... изобщо да се чуди човек в какъв свят живеем!
Северен поток е директно до Германия, по трасето няма транзитиращи държави!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеСеверен поток е директно до Германия, по трасето няма транзитиращи държави!
Ще бъда благодарен да не отговоряте на мои постове както аз не го правя с вашите. Ако все пак решите да го направите да мислите (ако можете разбира се) и да проверявате по няколко пъти какви са фактите.
Comment
Comment