Сега очаквайте я някоя централа да гръмне, я някое химическо оръжие да бъде използвано и т.н.Дано да съм лош пророк, но сценарият винаги е един и същ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
17.07.2014. Донецк - титаничната олигофрения на скапаните американски еврейчета подкрепяни от скапаните идиоти Оправляващи европейския съюз,изби ... всичките ми роднини в Донецк,заедно с 4 млади приятели които така и не можаха да ми обяснят защо се избиват и кой стои зад всичката тази помия.
В България а и не само,журналистите и собствениците на телевизиите и вестниците са мръсни долни педерасчета,прикривайки се зад този който плаща.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение17.07.2014. Донецк - титаничната олигофрения на скапаните американски еврейчета подкрепяни от скапаните идиоти Оправляващи европейския съюз,изби ... всичките ми роднини в Донецк,заедно с 4 млади приятели които така и не можаха да ми обяснят защо се избиват и кой стои зад всичката тази помия.
В България а и не само,журналистите и собствениците на телевизиите и вестниците са мръсни долни педерасчета,прикривайки се зад този който плаща.
[ATTACH]134459[/ATTACH]
Искрени съболезнования за близките ти, както и за целия народ на тази изстрадала земя.
Съболезнования и за жиртвите на безумието, имали нещастието да се опитат да прелетят над безумци.
Господ да се смили над душите на загиналите дечица, а убийците им да не намерят милост във вечността.
За поддръжниците на безумието - честито им министерство на пропагандата. Предполагам се сещате кога и къде в историята е имало такова?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение17.07.2014. Донецк - титаничната олигофрения на скапаните американски еврейчета подкрепяни от скапаните идиоти Оправляващи европейския съюз,изби ... всичките ми роднини в Донецк,заедно с 4 млади приятели които така и не можаха да ми обяснят защо се избиват и кой стои зад всичката тази помия.
[ATTACH]134459[/ATTACH]
А ето ви и малко инфо за това , кой би могъл да свали този самолет http://ria.ru/world/20140718/1016541309.html
Имайте в предвид че Русия не един или два пъти е канила наблюдатели на границата за да се уверят че не се доставя оръжие в Украйна, просто американските псе , искат отчаяно да вкарат Русия във война ....
Мръсни копелета , колко живота по цял свят погубиха.....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
[ATTACH]134459[/ATTACH]
Приеми моите човешки съболезнования.
Това, което се случва сега в Украйна и това, което се е случвало на много места по света е само резултатът от алчността на шепа хора.
А иначе другите - простосмъртните хорица, те нямат проблем да живеят в мир и сговор, независимо от всякакви различия. Гадното обаче е това, че винаги те плащат сметката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
[ATTACH]134459[/ATTACH]
Със сигурност всички виновници ще си платят за този геноцид! Доколкото познавам руският характер, няма да ги оставят живи и няма да се предадат и ще се борят до победният край.
Иначе в Русия със сигурност се знае дали самолета е свален. Спомнете си как знаеха и за двата пуска на балистичните ракетите към Сирия които бяха свалени и приписаха всичко после на Израел след 10 дена, когато Русия обяви за заснемането на пусковете в публичното пространство.
Така е и сега, въпросът е колко глупави ще се окажат американците и техните украински подлоги, и срещу какво ще искат да изтъргуват Руснаците фактите.
Comment
-
Добре де , как е възможно да няма капка съмнение че украинската армия , която със сигурност има "БУК" да е виновна ?!?!?!? http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...sa-buk-6017700
А бунтовниците може би са я завзели , може би руснаците са им ги доставили , може би са си ги сглобили , но те са виновни?!?!?!?!
Направо ми се гади от всичкото това безумие .........Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДобре де , как е възможно да няма капка съмнение че украинската армия , която със сигурност има "БУК" да е виновна ?!?!?!? http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...sa-buk-6017700
А бунтовниците може би са я завзели , може би руснаците са им ги доставили , може би са си ги сглобили , но те са виновни?!?!?!?!
Направо ми се гади от всичкото това безумие .........
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзчакай да приключи разследването и експертите да си кажат думата за причините на катастрофата, че може да се окаже, че напразно ти се е гадело.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДобре де , как е възможно да няма капка съмнение че украинската армия , която със сигурност има "БУК" да е виновна ?!?!?!? http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...sa-buk-6017700
Направо ми се гади от всичкото това безумие .........
За какво им е на украинската армия да използва БУК изобщо след като руските сепаратисти нямат самолети. За какво им е и на руснаците да дават на сепаратистите подобни оръжия, след като не може да се проследи откъде се изстрелват ракетите. Най-логичното и единствено възможното обяснение е, че самолетът е свален от Русия, бъркайки го с украински военен самолет. Същото е станало и с предните 2 свалени военни самолета на украинската армия. Няма никакъв смисъл да пращат БУК в Украйна, при положение че боевете се водят близо до границата. Стрелят си директно от руска територия. На война е така, има невинни жертви. На руснаците никога не им е пукало за това.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 18:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНа мен пък ми се гади от разни слепци, които са толкова заети да пишат руснаци с главна буква и да лижат руските задници, че не могат да съберат 2 и 2.
За какво им е на украинската армия да използва БУК изобщо след като руските сепаратисти нямат самолети. За какво им е и на руснаците да дават на сепаратистите подобни оръжия, след като не може да се проследи откъде се изстрелват ракетите. Най-логичното и единствено възможното обяснение е, че самолетът е свален от Русия, бъркайки го с украински военен самолет. Същото е станало и с предните 2 свалени военни самолета на украинската армия. Няма никакъв смисъл да пращат БУК в Украйна, при положение че боевете се водят близо до границата. Стрелят си директно от руска територия. На война е така, има невинни жертви.
Умник, без разследване , без доказателства вече всичко му е ясно. Също като онези малоумници от украинското правителство. Защо и трябвало на украинската армия да използва Бук. Ами като не и трябва защо са ги извадили от поделенията и са ги преместили до границата с Донецк. Защо изкараха и С 300 установките.Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:37.
Comment
-
Щот на американците им пука, е до къде стигна Ирак, ся - оправяйте се.При всичките тези технологии да объркаш граждански с военен самолет ми си струва нелепо.Ама не мога да разбера защо всички сочат Русия, сякаш не знаем на какви провокации са способни някои.И да бе, Украйна няма зенитни ракети,пък и да няма който е заинтересован не може да намери една от Никарагуа ако щеш, пък и нали руснаците си нямат електроника , да не се окаже че нейде има процесор на интел.И много интересно веднага се появиха записи, като ще кажеш че бяха очаквани.Също като Мая Манолова и бюлетините на ГЕРБ.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНа мен пък ми се гади от разни слепци, които са толкова заети да пишат руснаци с главна буква и да лижат руските задници, че не могат да съберат 2 и 2.
За какво им е на украинската армия да използва БУК изобщо след като руските сепаратисти нямат самолети. За какво им е и на руснаците да дават на сепаратистите подобни оръжия, след като не може да се проследи откъде се изстрелват ракетите. Най-логичното и единствено възможното обяснение е, че самолетът е свален от Русия, бъркайки го с украински военен самолет. Същото е станало и с предните 2 свалени военни самолета на украинската армия. Няма никакъв смисъл да пращат БУК в Украйна, при положение че боевете се водят близо до границата. Стрелят си директно от руска територия. На война е така, има невинни жертви. На руснаците никога не им е пукало за това.
Не се прави на по умен отколкото си....
Ако не си забелязал не съм обвинил никой, понеже няма разследване още и нищо не се знае , а гади ми се от статията от линка , където хората от америка вече (също като теб) са сигурни кой и с какво го е свалил.... без да имат доказателства естественоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Ами тези дето си мислеха че лесно ще опоскат Украйна подцениха Путин, ся се оказа че ако американци купят газовите съоръжения в Украйна Русия просто ще врътне кранчето и ще обезмисли инвестицията им.Затова и са напъните им по Южен поток.Обаче не предвидиха и сделката на хилядолетието между Русия и Китай, което пък оставя Европа на заден план.БРИСК е вече факт и на всичко отгоре си има банка с 50 блрд и 100 млрд резерв, което значи че Русия вече не е сама.Китай ще строи нов канал в Никарагуа, който ще се охранява от руснаци.Русия опрости дълга на Куба, естествено не срещу нищо.Най вероятно някоя стара руска база ще проработи.На САЩ не им остава нищо освен да гледат кат руски бази никнат около тях, щото няма как да влязат в Куба, понеже ще трябва да признаят Крим най-малкото иначе Русия може и да влезе в Украйна.И тъй като САЩ губи почва под краката си Обама ще използва всякакви ресурси срещу Русия.Студената война се връща с нова сила, което ни връща много назад.Всъщност тя никога не е спирала, просто беше едно лицемерие да се твърди че стената е паднала.
И да попитам, защо след като този район е рисков, не се е преустановило въздушното движение на граждански самолети над него.Това е във възможните на европейската агенция по въздухоплаването.Работата ми намирисва на инсценировка.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment