От започването на този конфликт до сега едните поднасят сензационни изказвания от въздуха , другите дават факт след факт , и аз трябва да гледам постнатото клипче на някой от форумните философи (или някоя статия на няк'ви хора дето в световната политика или журналистика са никои) и да си помисля " да ... фактите не са факти.....виж американците имат мнооого доказателства но е разбираемо тя е секретна как ще ни я кажат.... "
Веднага предусещам аргумента -"Путин излъга за зелените човечета" - ок, те имаха право на 30к войници и никога не са отричали че са там, в момент в който хората са застрашени от фанатизирани фашистчета подкрепени от тъй нареченото правителство и на място където имаш жизненоважна база, нищо странно и чудно да действаш по един или друг начин, так правят независимите правителства , след което едните (по слабите като Кадафи, Садам, Милошевич) биват убити а по силните "санкционирани". Само че Русия е твърде голям хап дори и за американската уста!!!
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
И ти не ми пречиш , дори понякога с тебе (за разлика от BLUE1) стават дискусии , просто ми писна от личните нападки неподкрепени с нищо .... въздух под налягане ! А дали аз трябва да порасна или ти ...... в крайна сметка няма никакво значение
Веднага предусещам аргумента -"Путин излъга за зелените човечета" - ок, те имаха право на 30к войници и никога не са отричали че са там, в момент в който хората са застрашени от фанатизирани фашистчета подкрепени от тъй нареченото правителство и на място където имаш жизненоважна база, нищо странно и чудно да действаш по един или друг начин, так правят независимите правителства , след което едните (по слабите като Кадафи, Садам, Милошевич) биват убити а по силните "санкционирани". Само че Русия е твърде голям хап дори и за американската уста!!!
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение

Comment