Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз не се крия зад никакви смешни абревиатура!За какъв рапорт ми говориш!!!Да не сме в Армията!Мога открито да изразя своята позиция!Имам абсолютно единомислие с колегите Блу,Николай и Екотроник!Нещо ви вбесява ли това!
    Фаде,предполагам,че съм доста по-възрастен от теб,така че тези номера ги прилагай на някой друг!
    Понимаеш!!!!!
    Нападките срещу колегите,които нападате и обиждате ги приемам и като към мен и ще ви отговарям по същия начин!
    Ясно ли се изразих!!!!
    Мразя двуличниците,особено когато отидеш в чужда страна,за което си молил и си се редил на опашка пред посолството й,чакаш да вземеш паспорт,и после злословиш и плюеш най-нагло!!!
    Това какво е,Фаде!Безпринципност,пошлост!На това ли му викаш мнение?
    Аз съм от лекарска фамилия,така че не ми обяснявай медицински термини!
    Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 22:33.

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
      Аз не се крия зад никакви смешни абревиатура!За какъв рапорт ми говориш!!!Да не сме в Армията!Мога открито да изразя своята позиция!Имам абсолютно единомислие с колегите Блу,Николай и Екотроник!Нещо ви вбесява ли това!
      Фаде,предполагам,че съм доста по-възрастен от теб,така че тези номера ги прилагай на някой друг!
      Понимаеш!!!!!
      Нападките срещу колегите,които нападате и обиждате ги приемам и като към мен и ще ви отговарям по същия начин!
      Ясно ли се изразих!!!!
      Мразя двуличниците,особено когато отидеш в чужда страна,за което си молил и си се редил на опашка пред посолството й,чакаш да вземеш паспорт,и после злословиш и плюеш най-нагло!!!
      Нито го знаеш защо е отишъл там , нито знаеш дали по собствена воля или е в командировка или работата го налага . Има американци , които мислят като него и руснаци , които мислят като теб и какво от това?!?!?! А и не съм прочел някъде той да те моли да се навеждаш някаде Така че по спокойно никой не е длъжен да е съгласен с другия , но това не значи че трябва да се псуваме и унижаваме един друг
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз нямам лошо отношение към руснаците,Напротив!!!Леля ми е женена за руснак!!!Братовчедка ми е половин рускиня!
        Смятам те за интелигентно момче ОРМ,знаеш как се ходи в САЩ!!!!
        Аз също съм бил там и ме поканиха да остана,но отказах!
        За мен България е Родината и тук искам да живея!
        Не е ли редно ,когато не харесваш дадена страна ,видно я мразиш да се махнеш?????
        Когато Оня започна да обижда Николай,Блу и Екотроник,защо Фаде не го докладва??????
        Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 22:55.

Comment

Аз не се крия зад никакви смешни абревиатура!За какъв рапорт ми говориш!!!Да не сме в Армията!Мога открито да изразя своята позиция!Имам абсолютно единомислие с колегите Блу,Николай и Екотроник!Нещо ви вбесява ли това!
          Понимаеш!!!!!
          Ясно ли се изразих!!!!

Сложили сте само един удивителен на последното изречение!
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Фаде,благодаря!!!Ще се поправя!!!
            Технически съвет!!!-провери си газовата уредба "Фобос" -бъ лгарско производство-имаш теч в купето!!!!!
            Защо не го докладва,когато обиждаше хората????
            Предполага,че не си разбрал защо имам отрицателно отношение към въпросното лице,но това е нормално и не се впечатлявам!
            Ако видя една обидна дума от теб или въпросното лице,веднага ще бъдеш докладван,както и той разбира се!!!!
            Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 23:27.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Ха спрете се де колега, защо падате до нивото на 3 клас голямото междучасие? Колкото повече му отговаряте толкова повече, ще ви дразни. Явно не е надраснал много интелектуалното ниво на един подрастващ. Медицината си има латинско наименование за това състояние нали знаете.
              Правилно, изпуснах се.

Comment

Добре де, поправих си поста, макар че не трябваше... дори се самоцензорирах без да ми се напомня

Обаче за това нещо което наричате "бренчел" не съм сигурен че се слага, точно на волове (предполагам знаете какво е вол) така че... приемам резултата за 1:1
                Мир и любов!
                Пък това че не се познаваме... мноо важно
                Бренчел е халка която се слага на дзурлата на прасетата за да не могат да ровят където им падне а да ядат само това което им се дава за храна.
                Значението на думата ВОЛ ми е пределно ясна,използвах я умишлено,под формата на безобидна шега,надявам се да имаш чувство за хумор и да не си се засегнал,приел лично.

Ако искаш докладвай и мен,но както самият ти се изрази ''Не съм се страхувал преди когато червените комсомолски и партийни секретари наистина можеха да ти обърнат живота на 180 градуса, едва ли ще се уплаша и сега.....''.

Не се заяждам.....дреме ми.......

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Правилно, изпуснах се.
                ............
                Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:32.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Моля, дръжте се като големи хора.
                  Единствената полезна функция на този раздел е, че има къде да изпуснете пАрата.
                  На 100% ми е все тая кой каква политическа позиция има.
                  Изпускайте си парата без квалификации и обяснения кой какъв бил.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Колега обичайната Ви неадекватна реакция изобщо не ме учудва. Не очаквам един дебелосерко да разбере какво означава единствената връзка с роднините ти без да застрашаваш свободата или живота им когато си на предната линия на "опозицията" да е закрит форум в интернет. Не, че това е много сигурно, но поне е все още някакъв вариант за връзка с "другият" свят!
                    Така общува моят приятел със зет си от месец и половина! Това е единственият начин този "сепаратист" да съобщи на сестра си и майка си, че все още е жив. Да се молиш на журналисти (когато ги срещнеш) или на командири за няколко реда в мрежата...
                    Както и да е това е "проза", само едно нещо напоследък се чудя като чета някой от постовете в тази нишка...
                    Кое е по лошо, да си маргинал, или да си наивник на средна възраст? Въпроса е риторичен, не ми отговаряйте не ме интересува мнението Ви защото обикновено след дебелосерковци остава само:
                    Нещо, правила, модератори, ала бала ......
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• На всички "десни", честита коалиция "БОСТАН"
                      Надявам се, че сега ще "оправите" Държавата.
                      Честитутка за погазването на конституцията и законите, важното е Веждичката и сие да си земат кинтите, а ахмаците да платят масрафа. Гиди "демокрация"!
                      А, забравих, те сега е момента, "демакратичното" "служебно правителство" да ни вкара и във война, на "правилната" страна разбира си.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Нещо, правила, модератори, ала бала ......
                        Каквото повикало такова се обадило!
                        Добре че има писана история черно на бяло!
                        18-04-2014, 22:27
                        Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Явно и в НАТО тогава така са мислели... ама нищо вие двамата ми разяснете, нали това е целта на "дискусията" да се провокираме и да се дразним. Сини срещу червени тролове. Също като по времето на студената война сините срещу червените сили.
                        Айде като за начало малко си напрегнете мозъците и да се посмеете. Състояние на армията към 89 спрямо тази на Туция
                        Съотношение самолети 3:1 в полза на Турция (може и по малко)
                        като качество Турция (F4 F5 F16 и някой Ф104) Срещу 200 бр Миг 21 23 и 29 и четворка Миг 25 базирана в Добрич и възможности за по малко от 20 мин почити безпроблемно да затвори високата порта с ядрен боеприпас. Предимство от множество ЗРК на наша територия срещу противникова авиация. Аз съм служил точно в такова поделение и знам много добре какви бяха задачите ни колко беше животът ни при евентуален сблъсък. Правехме по едно учение в година и техниката се поддържаше в безупречно състояние! До нас имаше поделение с Елбрус (всъщност ние ги охранявахме) което можеше също да достави боеприпас (в това число и ядрен) в обхват 300 км с отклонение най много 900м.
                        Смейте се щом Ви харесва, само искам да попитам, защо Турция все още има и наборна войска въпреки че са в НАТО. Ама така е то като се почне от президента на територията наречена Б-я. Хората и обичат първо да се смеят (или да приказват) без да мислят и знаят защо, вместо първо да мислят как да направят така, че да се смеят последни. Жалка работа на всичкото отгоре и със събути гащи.
                        Фаде, ти си лъжец или си тотално заблуден. 1988 година съм служил в 24 ЗРДВ с постоянна бойна готовност. Турците ни превъзхождаха десетократно че и повече като самолети и въоръжение......супер неподготвен трол си.
                        Колега преди да квалифицирате по добре си направете справка за количество техника от ония времена извадете цифри има ги в интернет. Съгласен съм че сега ни прeвъзхождат може и повече от 20 пъти, но по тях времена данните сочат съвсем друго. Пък и повечето им войска беше съсредоточена около Сирия, Ирак и Иран както е казал колегата. Това което имахме беше напълно достатъчно за да играе ролята на сдържащ фактор!
                        Договор за конвенционалните въоръжени сили в Европа подписан на 19 ноември 1990 г. в Париж
                        Казал съм вече, когато някой веднъж наруши "въздушното ми пространство" отговорът е от "всички стволове" по негова територия!

Все още чакам извинение за това, че първи ме нарекохте публично лъжец и после като типичен трол си затраяхте на изнесените от мен достоверни данни!
                        Докато не се извините, никаква толерантност към Вас и подобните на вас даже да съм заплашен от наказание!
                        Това е положението!
                        Last edited by fade; d.m.y г., 08:44.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        []=о===о=[]

Comment

• fade ти не си лъжец! Ти си тотално некомпетентен! На всичкото отгоре изсмука някакъв спор от преди 4 месеца в който нищо не си доказал за да защитиш просташкото си поведение. Една шепа безродници сте обърнали темата в путинофилска трибуна- жалки мизерници и родоотстъпници, грам критичност към пропагандата на Путин, облъчени фанатици! И преди глупците да почнат да ме обвиняват в американофилия или безкритичност към ЕС да се постараят да открият поне един мой пост в подкрепа на това.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            fade ти не си лъжец! Ти си тотално некомпетентен! На всичкото отгоре изсмука някакъв спор от преди 4 месеца в който нищо не си доказал за да защитиш просташкото си поведение. Една шепа безродници сте обърнали темата в путинофилска трибуна- жалки мизерници и родоотстъпници, грам критичност към пропагандата на Путин, облъчени фанатици! И преди глупците да почнат да ме обвиняват в американофилия или безкритичност към ЕС да се постараят да открият поне един мой пост в подкрепа на това.

Колега, посещавали ли сте скоро личният си лекар?
                            Тия изблици на ярост... Вижте там дали не трябва да ви се увеличи дозата или...

От моя страна сте тотален игнор не разбирам само защо продължавате да се врете постоянно между шамарите, подценявайки нивото на аудиторията.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            []=о===о=[]

Comment

• За обида на колега и нарушаване на етичните норми и добро възпитание ,срещу лицето "Фаде" е подаден рапорт!
                              Приятелю Блу,не му се връзвай!!!Това е от теча на газ!!!Нещо говори за шамари!
                              Не знам кой има изблици на ярост!
                              Започна сериозно да си изпуска нервите!
                              При даденото лице ,съвременната медицина е безсилна!
                              Лек ден ,колега Блу!
                              Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 10:09.

Comment

За обида на колега и нарушаване на етичните норми и добро възпитание ,срещу лицето "Фаде" е подаден рапорт!

Ти да видиш... "стожера на толерантността" Георги Савов

Я преди да ме да оставя на аудиторията едно текстче може да е полезно на някого:

НПО - платени и бутикови, може би демократи
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X