Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Жоро , червена крава никога не може да наруши душевното ми спокойствие за простотията той си плаща -убеден съм!
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Хайде , лека по лека започва новия живот без имперската Русия
      - http://ria.ru/economy/20140730/1018138588.html
      - http://ria.ru/economy/20140730/1018117580.html
      - http://ria.ru/world/20140730/1018136763.html
      - http://ria.ru/world/20140730/1018134369.html
      - http://www.bbc.co.uk/russian/rolling...ine_cans.shtml
      Last edited by Orm; d.m.y г., 13:02.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Следя темата от известно време опитвайки се да съм безпристрастен. От прочетеното оставам с впечатление, че:
        1. Болшинството от хората, които защитават Путин са (били) военни или поне имат голямо влечение към военната техника.
        2. Защитаващите Русия по един или друг начин защитават и БСП. Не знам защо така се получава... обяснете ми тази корелация.
        3. За тях е характерен и силен евроскептицизъм, най-меко казано.
        Така ми се струва, може и да не съм прав, просто реших да споделя моето мнение, защото сравнително малко хора пишат в темата, но се чете от доста повече.
        '05 166 V6
        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Колега, абсолютно си прав! Ненаниждат ЕС, но със сигурност много обичат еврото! Завиждат на хората на Запад, че живеят добре, умират от яд, та чак са почервенели!

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
            Колега, абсолютно си прав! Ненаниждат ЕС, но със сигурност много обичат еврото! Завиждат на хората на Запад, че живеят добре, умират от яд, та чак са почервенели!
            Еми , като не можеш да проумееш че ЕС живеят добре за твоя сметка а ти бачкаш като вол по 12-14 часа , как да ти обясним по друг начин ?!?!?
            И дори напротив яд ме е че ЕС се управлява от САЩ и е зависим от техните хартишки, а в Бг сме съвсем като кученца - каквото ни кажат изпълняваме като едно време със съветския съюз. Това което става в момента е отслабване на икономиката и енергетиката на ЕС и на Русия едновременно в полза на САЩ. И докато Русия си има цялата менделеева таблица + половината свят за съюзници и ще се оправи (както винаги е било до сега), то ние и занапред ще седим с протегната ръка и отворена уста и ще изпълняваме всичко, което ни се нареди от Маккейн и тем подобни Ето против това съм , а не против ЕС или против обикновения американец.

А на въпроса на колегата че сме върли поклонници на БСП ще кажа че не е прочел внимателно , всеки един , който не разделя западните "ценности" е комунист , червен трол и какво ли още не... За разлика от "демократите" в нашият форум.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Еми , като не можеш да проумееш че ЕС живеят добре за твоя сметка а ти бачкаш като вол по 12-14 часа , как да ти обясним по друг начин ?!?!?
              Ормчо,това твърдение наистина не го разбирам,обясни ми как ЕС живеят добре за наша сметка.

За работата по 12-14 часа също не съм съгласен,имам много познати в ЕС и САЩ които работят по 10-12.....часа.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                Ормчо,това твърдение наистина не го разбирам,обясни ми как ЕС живеят добре за наша сметка.

За работата по 12-14 часа също не съм съгласен,имам много познати в ЕС и САЩ които работят по 10-12.....часа.
                Човек, писали сме хиляда пъти за това , хората, които работят в САЩ и ЕС им се плаща двойно след 8-я час (освен ако са нелегално де) Тука , мисля че няма защо да ти доказвам че няма нищо подобно в 95% от случаите.
                А за това защо и как така се получава че живеят добре за наша сметка , сме писали писали писали и пак писали, наистина ме мързи да пиша едно и също толкова пъти Кайчо !!!

Comment

• Да, трябва и да си равнодушен когато някой си избива сумати народ по света за да защитава някакви си въображаеми ценности като демокрация и гражданско общество. След това се разбира, че в основата на всичко това са съвсем определени икономически и политически интереси.
                  Каква е способността на България да води самостоятелна политика след влизането и в ЕС. Та дори и ЕС не може да води самостоятелна политика и да защитава интересите на своите членове.

Comment

А за това защо и как така се получава че живеят добре за наша сметка , сме писали писали писали и пак писали, наистина ме мързи да пиша едно и също толкова пъти Кайчо !!!
                    Колко е вярно подобно твьрдение можеш много лесно да разбереш. Като си спомниш колко зле живееха в ЕС, преди да приемат бившите страни от соц. лагера. Ако е неудобно, може да си спомниш сьстоянието на вьпросните бивши членки на соц. лагера преди да станат членки на ЕС и да го сравниш сьс сегашното.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Човек, писали сме хиляда пъти за това , хората, които работят в САЩ и ЕС им се плаща двойно след 8-я час (освен ако са нелегално де) Тука , мисля че няма защо да ти доказвам че няма нищо подобно в 95% от случаите.
                      Теб те мързи да пишеш,мен да ровя назад......))))

За заплащането в ЕС и САЩ съм съгласен,дори и да не е двойно след осмия час е по-високо а заплащането си е основен стимул.
                      ......и все пак,смея да твърдя,че в България хората не обичат да работят над 8 часа,дори и когато им се плаща с горница.

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Колко е вярно подобно твьрдение можеш много лесно да разбереш. Като си спомниш колко зле живееха в ЕС, преди да приемат бившите страни от соц. лагера. Ако е неудобно, може да си спомниш сьстоянието на вьпросните бивши членки на соц. лагера преди да станат членки на ЕС и да го сравниш сьс сегашното.
                      Това и аз си мислех,колко зле бяха в ЕС преди да ни приемат нас от бившият соц.лагер.....

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Колко пък е вярно твоето твърдение можеш лесно да разбереш като се замислиш за какво му беше на ЕС това неизгодно разширяване .....
                        Нямали са търпение да ни спасят от мизерията?!?!!? Не мисля!!! Световнят ред преди и след разпада на соца са коренно различни неща (поне според мен)

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                        Теб те мързи да пишеш,мен да ровя назад......))))

За заплащането в ЕС и САЩ съм съгласен,дори и да не е двойно след осмия час е по-високо а заплащането си е основен стимул.
                        ......и все пак,смея да твърдя,че в България хората не обичат да работят над 8 часа,дори и когато им се плаща с горница.

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Това и аз си мислех,колко зле бяха в ЕС преди да ни приемат нас от бившият соц.лагер.....
                        Ами никой не обича да работи повече за по малко пари Но когато са ти "вдигнали" стандарта на живот на нивото на европейското а са забравили да ти вдигнат заплата се налга някак си ....

Comment

То има и друго, евроскептиците вьв старите страни членки, като че нарастват пропорционално на приеманите нови членки. Някакси не вярвам да се дьлжи на това че охолстват на наш грьб но ги гризе сьвеста.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Колко пък е вярно твоето твърдение можеш лесно да разбереш като се замислиш за какво му беше на ЕС това неизгодно разширяване .....
                          Нямали са търпение да ни спасят от мизерията?!?!!? Не мисля!!! Световнят ред преди и след разпада на соца са коренно различни неща (поне според мен)
                          Ако се замислиш защо и как е сьздаден тоя сьюз, няма да ме караш да мисля за неща, за които сьм мислил вече.
                          Да ситуацията в световен мащаб е доста различна. Дай идея как малка икономика да "устиска" на гигантската конкуренция сама.
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:39.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Нямали са търпение да ни спасят от мизерията?!?!!? Не мисля!!! Световнят ред преди и след разпада на соца са коренно различни неща (поне според мен)[COLOR="Silver"]
                            Никой не казва,че разширяването е неизгодно,нито,че са ни присъединили безкористно.
                            ЕС е производител,България е пазар.
                            ЕС е работодател,България предлага ниско платена работна ръка....
                            .....транспорт,мита.....и 1001 други причини....

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Ами никой не обича да работи повече за по малко пари Но когато са ти "вдигнали" стандарта на живот на нивото на европейското а са забравили да ти вдигнат заплата се налга някак си ....
                            Аз говоря конкретно,за повече работа за повече пари.
                            От 54 души персонал 7-8 се навиваха да останат без уговорки да работят допълнително колкото е необходимо и когато е необходимо.
                            Останалите сравняваха фишовете в края на месеца и мрънкаха,че тези 7-8 човека са взели двойно.

Comment

Никой не казва,че разширяването е неизгодно,нито,че са ни присъединили безкористно.
                              ЕС е производител,България е пазар.
                              ЕС е работодател,България предлага ниско платена работна ръка....
                              .....транспорт,мита.....и 1001 други причини....

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

Аз говоря конкретно,за повече работа за повече пари.
                              От 54 души персонал 7-8 се навиваха да останат без уговорки да работят допълнително колкото е необходимо и когато е необходимо.
                              Останалите сравняваха фишовете в края на месеца и мрънкаха,че тези 7-8 човека са взели двойно.
                              Ти говориш за изключения , обикновенно ти се казава работиш от 8 до 8 и взимаш 30лв, а осигуровките ти са минималните и точка по въпроса .
                              Както и да е , вие сега искате да реша всички проблеми на България , но за съжаление сега не мога , ще ходя да пуша , но във всички случаи съм сигурен че и самите вие ще намерите не един или два плюса в сътрудничеството с Русия, вместо конфронтацията , която се налага от САЩ в момента. Само за пример , Армения и Белорус купуват газ за $190 ние за $500, и ако мислите че сме много по напред от Армения (айде Белорус си е отделна тема) и можем да си го позволим .... ами, помислете пак

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Ако се замислиш защо и как е сьздаден тоя сьюз, няма да ме караш да мисля за неща, за които сьм мислил вече.
                                Да ситуацията в световен мащаб е доста различна. Дай идея как малка икономика да "устиска" на гигантската конкуренция сама.
                                Каква икономика, то в България остана ли някаква индустрия промишленост и т.н. Всичко е филиали на някакви си световни субекти където ползват евтини суровини и човешки ресурси. Създаването на ЕС е част от една световна глобализация, монополизация или създаване на нов обществен ред. По-кратко казано един малък кръг свръх богати по-лесно да контролират и управляват световната икономика.
                                Сега всички които кажат че няма да са част от тази игра ги набеждават за диктатори и се опитват им спретнат всякакви видове протести вълнения, въоръжени метежи и т.н.
                                Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:27.

Comment

Working...
                                X