Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Ти говориш за изключения , обикновенно ти се казава работиш от 8 до 8 и взимаш 30лв, а осигуровките ти са минималните и точка по въпроса .
    Както и да е , вие сега искате да реша всички проблеми на България , но за съжаление сега не мога , ще ходя да пуша , но във всички случаи съм сигурен че и самите вие ще намерите не един или два плюса в сътрудничеството с Русия, вместо конфронтацията , която се налага от САЩ в момента. Само за пример , Армения и Белорус купуват газ за $190 ние за $500, и ако мислите че сме много по напред от Армения (айде Белорус си е отделна тема) и можем да си го позволим .... ами, помислете пак
    Лично аз нямам нищо против нормални взаимоотношения с Русия. Обаче нормални, а не като досегашните. Ти сам даваш пример, който аз бих дал. Обяснението че - видите ли сме предали Русия и за тва ни продават газта на двойна цена, не мога да го приема. По тая логика, руските туристи трябва да ги "суровакаме" на "преференциални" цени. За тая ситуация не упреквам Русия, а родните "русофили". Тия в кавички, не тия симпатизиращи на руският народ.
    И как успя да вмькнеш САЩ отново......
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ти говориш за изключения , обикновенно ти се казава работиш от 8 до 8 и взимаш 30лв, а осигуровките ти са минималните и точка по въпроса .
      Както и да е , вие сега искате да реша всички проблеми на България , но за съжаление сега не мога , ще ходя да пуша , но във всички случаи съм сигурен че и самите вие ще намерите не един или два плюса в сътрудничеството с Русия, вместо конфронтацията , която се налага от САЩ в момента. Само за пример , Армения и Белорус купуват газ за $190 ние за $500, и ако мислите че сме много по напред от Армения (айде Белорус си е отделна тема) и можем да си го позволим .... ами, помислете пак
      Не е изключение,но няма значение,две години в България са ми предостатъчни за да имам обективно мнение за българският работещ и работодател,и двете категории са криви шпилки.....

За ниското заплащане ,извънредният труд,осигуряването на минимална заплата и т.н.т. сами сме си виновни,причини пак 1001.....

Фирма с дейност в България и Румъния,в България фирмата е от 2007 година,общо до 2014 корекции в заплащането около 25%,в Румъния фирмата е от лятото на 2013 г. за месец и половина корекция в заплатите 40-60% в зависимост от длъжноста.

Корекцията в Румъния е дадена след стачка на всичките работещи в дадената фирма и групова оставка.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Никой здравомислещ човек не би трябвало да има нищо против нормални отношения с държава с подобен потенциал. Само че не може. Европа трябва да е единна при налагането на санкциите , само че зимата ще мръзнем ние ...
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Лично аз нямам нищо против нормални взаимоотношения с Русия. Обаче нормални, а не като досегашните. Ти сам даваш пример, който аз бих дал. Обяснението че - видите ли сме предали Русия и за тва ни продават газта на двойна цена, не мога да го приема. По тая логика, руските туристи трябва да ги "суровакаме" на "преференциални" цени. За тая ситуация не упреквам Русия, а родните "русофили". Тия в кавички, не тия симпатизиращи на руският народ.
          И как успя да вмькнеш САЩ отново......
          Какви нормални отношения като правим всичко възможно да провалим стратегически за Русия проекти под явен външен натиск и въпреки изгодите за Българската страна.
          За руските туристи, като им вдигнеш цените , ще отидат в Турция, Испания, Крим и т.н. Интересно защо споменаваш избирателно само руските туристи, ами защо не суровакаш британските и др. такива.

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
            Не е изключение,но няма значение,две години в България са ми предостатъчни за да имам обективно мнение за българският работещ и работодател,и двете категории са криви шпилки.....

За ниското заплащане ,извънредният труд,осигуряването на минимална заплата и т.н.т. сами сме си виновни,причини пак 1001.....

Фирма с дейност в България и Румъния,в България фирмата е от 2007 година,общо до 2014 корекции в заплащането около 25%,в Румъния фирмата е от лятото на 2013 г. за месец и половина корекция в заплатите 40-60% в зависимост от длъжноста.

Корекцията в Румъния е дадена след стачка на всичките работещи в дадената фирма и групова оставка.
            Да и това го има, ние все се чувстваме задължени на някой и ни е все неудобно да си отстояваме правата ...за съжаление
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Какви нормални отношения като правим всичко възможно да провалим стратегически за Русия проекти под явен външен натиск и въпреки изгодите за Българската страна.
              За руските туристи, като им вдигнеш цените , ще отидат в Турция, Испания, Крим и т.н. Интересно защо споменаваш избирателно само руските туристи, ами защо не суровакаш британските и др. такива.
              Казах - по сьщата логика.

Проекта ако не си разбрал още защо беше спрян,ще ми е много трудно да ти обясня. Колкото и да е невероятно, в "белите" страни има правила, които се спазват. Тькмо вьншният натиск, е най големият плюс от членството ни в ЕС според мен(не само според мен).
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Да и това го има, ние все се чувстваме задължени на някой и ни е все неудобно да си отстояваме правата ...за съжаление
                ....или чакаме да ни оправят,дали ще е Русия,СССР,ЕС,САЩ,все тая,чакаме да ни оправят,и те ни оправят.)))
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Проекта ако не си разбрал още защо беше спрян,ще ми е много трудно да ти обясня. Колкото и да е невероятно, в "белите" страни има правила, които се спазват. Тькмо вьншният натиск, е най големият плюс от членството ни в ЕС според мен(не само според мен).
                  Проекта е спрян за да не се обезцени газопреносната мрежа на Украйна, която пък предстои да се приватизира от европески и американски инвеститори. Свободна конкуренция от всякъде. Ето затова на някои им трябва глобализация, за да си налагат собствени правила и да контролират пазарите.

Comment

• Тук няколко човека отново намесват ЮП и как се лишаваме от изгодите си в името на ЕС. Първо- ЕС не е против ЮП, второ- ако може да оставите опорните точки и общите приказки и да представите точни данни каква е ползата за България от ЮП, струва ми се ще ви е доста трудно другари, освен ако нямата достъп до засекретени данни.
                    А колегата Ормчо да не се измъква, а да даде поне няколко от "многото" примери как точно ЕС живее на наш гръб?
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Мене пък ми е интересно как разбра ти (нямам предвид ние, общественоста а именно теб) че имало схеми , нарушени и.т.н , имайки предвид колко лесно се преиначават
                      фактите и истината се определя според ситуацията ???
                      Как разбра че АЕЦ Беляне не е изгоден за БГ, а че целия свят строи такива и им е изгодно се пропусна???
                      Имам предвид , толкова ли си сигурен в информацията с която разполагаш???

---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                      Тук няколко човека отново намесват ЮП и как се лишаваме от изгодите си в името на ЕС. Първо- ЕС не е против ЮП, второ- ако може да оставите опорните точки и общите приказки и да представите точни данни каква е ползата за България от ЮП, струва ми се ще ви е доста трудно другари, освен ако нямата достъп до засекретени данни.
                      А колегата Ормчо да не се измъква, а да даде поне няколко от "многото" примери как точно ЕС живее на наш гръб?
                      Колегата Ормчо е дал примери и то не веднъж, някои са съгласни с мен други не , и не виждам нищо нередно в това. Но нямам намерение през 2 седмици да пиша едно и също. Просто си погледни сметките за ток , парно вода и се гордей че си европеец
                      ЮП на първо място прави държавата ти от точка на картата в стратегически важна точка на картата, плюс печелиш от транзит , плюс имаш преференциални цени , какво друго искаш да ти дава ЮП??? Салами и наденици?!?!? Ами за съжаление не дава....

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Тук няколко човека отново намесват ЮП и как се лишаваме от изгодите си в името на ЕС. Първо- ЕС не е против ЮП, второ- ако може да оставите опорните точки и общите приказки и да представите точни данни каква е ползата за България от ЮП, струва ми се ще ви е доста трудно другари, освен ако нямата достъп до засекретени данни.
                        Нямат нищо против пък го спират под явен натиск на страна която е заинтересована да не се осъществи. Това ако не е лицемерие , здраве му кажи. България няма изгода от проекта, това пък как го разбра.

Comment

• Орм не става въпрос за мнение с което да се съгласявам или не, дай конкретни примери или поне линк към пост в който го правиш.
                          И каква ни е стратегията от тръбата след като ще стане наша минимум след 30 години, от транзит няма да печелим нищо докато не изплатим многократно завишената цена на тръбата в България -това не е само мнение на наши специалисти, а на руски такива, каква е цената на която България ще получава газ- колкото и да търсиш няма да намериш отговор, просто защото всичко се прави под масата. Как ще се компенсират загубите от транзитната такса която в момента взимаме за тръбата на наша територия, която ще спре да функционира?
                          Какво общо има цената на тока, парното и вода с ЕС? Стига с тези общи приказки бе мен, мисли малко с тая глава, задавай въпроси, съмнявай се, чети различни източници.....
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Мене пък ми е интересно как разбра ти (нямам предвид ние, общественоста а именно теб) че имало схеми , нарушени и.т.н , имайки предвид колко лесно се преиначават
                            фактите и истината се определя според ситуацията ???
                            Как разбра че АЕЦ Беляне не е изгоден за БГ, а че целия свят строи такива и им е изгодно се пропусна???
                            Имам предвид , толкова ли си сигурен в информацията с която разполагаш???

---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Колегата Ормчо е дал примери и то не веднъж, някои са съгласни с мен други не , и не виждам нищо нередно в това. Но нямам намерение през 2 седмици да пиша едно и също. Просто си погледни сметките за ток , парно вода и се гордей че си европеец
                            ЮП на първо място прави държавата ти от точка на картата в стратегически важна точка на картата, плюс печелиш от транзит , плюс имаш преференциални цени , какво друго искаш да ти дава ЮП??? Салами и наденици?!?!? Ами за съжаление не дава....
                            Кой контролира в България банковата система, естествените монополи и олигополи като електро-преносна мрежа, комуникации, медии, кой експлоатира природните ресурси и т.н. Къде отиват печалбите.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Орм не става въпрос за мнение с което да се съгласявам или не, дай конкретни примери или поне линк към пост в който го правиш.
                              И каква ни е стратегията от тръбата след като ще стане наша минимум след 30 години, от транзит няма да печелим нищо докато не изплатим многократно завишената цена на тръбата в България -това не е само мнение на наши специалисти, а на руски такива, каква е цената на която България ще получава газ- колкото и да търсиш няма да намериш отговор, просто защото всичко се прави под масата. Как ще се компенсират загубите от транзитната такса която в момента взимаме за тръбата на наша територия, която ще спре да функционира?
                              Какво общо има цената на тока, парното и вода с ЕС? Стига с тези общи приказки бе мен, мисли малко с тая глава, задавай въпроси, съмнявай се, чети различни източници.....
                              Това последното ти изречение може да го насочиш към себе си и може би при по силен напън ще се сетиш какво общо има цената на ток с ЕС
                              Как може , ама съвсем да не ти прави впеатление че се сключва договор работи се по него , никой не намира никакви нарушения в него , и изведнъж когато САЩ се разсърди на Русия и пристигнат американските "доброжелатели" които неизвестно какво са правили с нашия премиер в стаичката , се намират всякакви видове нарушения, появяват се хора (тука визирам тебе ) , които със сигурност знаят че има корупционни схеми (доказателства естественно няма , или поне никой не ги представя) и се спира проекта?!?!?!? А в същото време Украина се готви да си продаде тръбата на американците.... Не те ли съмнява този факт поне малко ?!?!?

Comment

• Строителството и експлоатацията на ЮП ще създаде много работни места. България ще получава дивиденти още с пускането на тръбата. Всяка една инвестиция която създава положителни парични потоци има смисъл.

Comment

Working...
                                X