Първоначално публикувано от Кайо
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Малко за санкциите- http://www.youtube.com/watch?v=Y-_XEwQphME
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеУрда
Да не е внос от Украйна,некоя мандра у Чернобил?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМалко за санкциите- http://www.youtube.com/watch?v=Y-_XEwQphME
Без стриди и швейцарски сирена все ще преживеят.
Но тук нещата са малко по-сериозни.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Ето една добра новина ....пък ще видим - http://ria.ru/trend/Donbass_ceasefire_03092014/Last edited by Orm; d.m.y г., 12:52.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Чета някъв Украински сайт , койото твърди че 20 танка са минали границата на Украина нощес - http://korrespondent.net/ukraine/341...20-tankov-snbo
Но най интересни са коментарите от долу , ето един от по веселите- "Зайдя на сайт ИАЦ СНБО и взяв в руки калькулятор у меня получилось насчитать 773 танка апреля месяца которые по оперативной информации Лысенко прорвали границу ))) БТРы и прочии вундервафли вообще наверно счету не поддаются"
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Питай Сноудън....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМи така е , като тръгнеш срещу интересите на собствената си държава ставаш враг или по точно това се нарича предателство !
Питай Сноудън....
Ами те попитаха и Михалков, защо не върне Оскара на САЩ.....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми те попитаха и Михалков, защо не върне Оскара на САЩ...... А и не виждам какво общо имат премиите на артиста с неговото мнение. Доколкото знам никой не е отнел ник'ви премии на Макаревич (не съм сигурен)
А иначе четох за Макаревич че си е настроил 80% от аудиторията си срещу себе си с проявите си също така няколко украински певци/певици са си сложили кръст на кариерата в Русия. Гледах и интервю с него и останах с впечатлението че му липсва борбата срещу власта от младоста му и сега му се е отворила възможност да се върне назад
---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 14:57 ----------
"Financial times" За това дали са си постигнали целите санкциите - http://ria.ru/world/20140905/1022953317.htmlОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Михалков за мен е един от най-добрите режисьори в историята на световното кино.
Аз лично се интересувам само от професионализма му и от нищо друго.
Смятам че е много цървулско това да поставяш политическата лоялност на даден индивид пред професионалните му качества.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМихалков за мен е един от най-добрите режисьори в историята на световното кино.
Аз лично се интересувам само от професионализма му и от нищо друго.
Смятам че е много цървулско това да поставяш политическата лоялност на даден индивид пред професионалните му качества.
Иначе да , гениален режисьорОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАми постоянно копае под някой и върти няк'ви мръсни игрички , не знам защо му е това .
Иначе да , гениален режисьор
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Днеска преглеждайки някакви кадри от московския парад, нещо ме преряза през корема и много бързо се озовах в клозета за малко уединение и размисъл. Обшо взето заете какви са ми симпатиите и антипатиите. Мислех си, че Путин ще е поне малко по- различен от предшествениците си и, че е пречупил гръбнака на старата комунистическа сган.
Обаче се вгледах в мизансцена, а аз много обичам от малък да натзъртам под завесите. По- късно това се разви в надничане под разни поли, ама пак се отплесах.
Та в мизансцена, там при официалите лица видях скъпия на цялата комунистическа кохорта от трубадури, писатели, склуптори и прочие мършояди от АгитПропр, назабравимият им маршал Махмуд Гареев.
Да си припомним кой е той!
Това е заместник началник шаб по военно- историческата част. На него са му подчинени всички институти по история, всички архиви, които са недостъпни и до сега. Той е ръководил цялата идеологическа машина , заедно със Суслов разбира се, но цялата помия за ВСВ си остава негов патент. Всички издания на мемоари на съветски мсршали и генерали минава през негова цензура. Безспорен шедьовър са " Спомени и размисли" на другия голям дръвник, незабраимият ни и скъп Георги Константинович Жуков. Това творение има тринадесет издания, като всяко следващо опровергава предишното. Прочетох първото, третото десетото и тфинадесетото издание. В оригинал.
Маршал Гареев не знаенито количеството на танковете вначалото на войната, нито в края. Ама стига за него. Който иска може да го види какво недоразумение е във филма за В. Суворов. Там даже има и няколко реплики за Украйна. Сякаш пророчески от проф. Данилов. Той поне се осъзнава в края на живота.
Та ккво искам да ви кажа!?
Искам да ви кажа, да бъдете внимателни! Да неси притъпявате инстинктите.
Моите ми говорят, че пакни пързалят.
И от изток и от запад.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ахахаха ето го новия "герой" на Украина, направо е разпердушинил Путин - "Ukrainian President Petro Poroshenko said the ceasefire deal was based on his peace plan and an agreement reached in a phone call this week with Putin."
http://edition.cnn.com/2014/09/06/wo...html?hpt=hp_t1
---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:21 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДнеска преглеждайки някакви кадри от московския парад, нещо ме преряза през корема и много бързо се озовах в клозета за малко уединение и размисъл. Обшо взето заете какви са ми симпатиите и антипатиите. Мислех си, че Путин ще е поне малко по- различен от предшествениците си и, че е пречупил гръбнака на старата комунистическа сган.
Обаче се вгледах в мизансцена, а аз много обичам от малък да натзъртам под завесите. По- късно това се разви в надничане под разни поли, ама пак се отплесах.
Та в мизансцена, там при официалите лица видях скъпия на цялата комунистическа кохорта от трубадури, писатели, склуптори и прочие мършояди от АгитПропр, назабравимият им маршал Махмуд Гареев.
Да си припомним кой е той!
Това е заместник началник шаб по военно- историческата част. На него са му подчинени всички институти по история, всички архиви, които са недостъпни и до сега. Той е ръководил цялата идеологическа машина , заедно със Суслов разбира се, но цялата помия за ВСВ си остава негов патент. Всички издания на мемоари на съветски мсршали и генерали минава през негова цензура. Безспорен шедьовър са " Спомени и размисли" на другия голям дръвник, незабраимият ни и скъп Георги Константинович Жуков. Това творение има тринадесет издания, като всяко следващо опровергава предишното. Прочетох първото, третото десетото и тфинадесетото издание. В оригинал.
Маршал Гареев не знаенито количеството на танковете вначалото на войната, нито в края. Ама стига за него. Който иска може да го види какво недоразумение е във филма за В. Суворов. Там даже има и няколко реплики за Украйна. Сякаш пророчески от проф. Данилов. Той поне се осъзнава в края на живота.
Та ккво искам да ви кажа!?
Искам да ви кажа, да бъдете внимателни! Да неси притъпявате инстинктите.
Моите ми говорят, че пакни пързалят.
И от изток и от запад.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment