Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Сегашната криза не е на свръхпроизводство, а на напомпване на "куха" стойност. Войните са за овладяване на енерго и суровинни източници, защото за евтино производство са необходими евтини суровини и енергия, а това може да се случи само с колониална експлоатация на чужд ресурс. От друга страна, загуба на контрола върху търговията с горива, превръща долара в нещо, което не струва дори "хартията" и мастилото за отпечатването му и това е най-големия страх.
    Русия и Китай вече търгуват в национални валути, а това е огромен оборот.
    Иран продава петрол за евро, а не за долари, което го прави дежурния
    Текът процеси по въвличането и на други държави в този "извънсистемен" процес.
    Колкото до отношенията между трудът и капитала, те са се определяли винаги от потенциала на едната или другата страна да се разправи чисто физически с опонента, а в момента силата определено е в ръцете на олигархията.
    Кухата стойност е в резултат на едно единствено нещо - безкрайната човешка лакомия.
    Работодателят в стремежа си да печели още и още пуска на пълни обороти закона за принадената стойност и това което печели го влага в банковата система.
    Работникът пък за да насмогне на потребностите си работи все повече и повече и така произвежда нереализуеми на пазара стоки и в крайна сметка за да насмогне на потребностите си тегли кредити. Така напрактика той получава същите онези пари, които веднъж е вече изработил, но този път плаща върху тях и лихвите.

Така работодателят и банкерът трупат състояния, несъответстващи на "заслугите" им.
    Работникът пък живее на кредит - т.е също не получава възнаграждение, съответстващо на положения труд.

Всичко това води до загубата на връзката между паричния приход и трудовия разход. А именно върху тази връзка почива икономиката откакто съществува човек. Когато тази връзка се загуби, икономиката спира да функционира по нормалния начин.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Кухата стойност е в резултат на едно единствено нещо - безкрайната човешка лакомия.
      Работодателят в стремежа си да печели още и още пуска на пълни обороти закона за принадената стойност и това което печели го влага в банковата система.
      Работникът пък за да насмогне на потребностите си работи все повече и повече и така произвежда нереализуеми на пазара стоки и в крайна сметка за да насмогне на потребностите си тегли кредити. Така напрактика той получава същите онези пари, които веднъж е вече изработил, но този път плаща върху тях и лихвите.

Така работодателят и банкерът трупат състояния, несъответстващи на "заслугите" им.
      Работникът пък живее на кредит - т.е също не получава възнаграждение, съответстващо на положения труд.

Всичко това води до загубата на връзката между паричния приход и трудовия разход. А именно върху тази връзка почива икономиката откакто съществува човек. Когато тази връзка се загуби, икономиката спира да функционира по нормалния начин.
      Дойдохме си на думата
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Синдикатите отдавна нямат сила в САЩ.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Синдикатите отдавна нямат сила в САЩ.
          И не само. В същност са абсолютни колаборационалисти.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Да.

Comment

• От речта на Обама стана ясно че враг номер едно е Ебола, враг номер две е Русия, на трето място някви си ИДИЛ и прочие терористи. http://news.rambler.ru/27088430/http://pronedra.ru/globalpolitics/20...energoresursy/ Само хората обичат да усложняват нещата...просто могат да помолят Путин да врътне кранчето вместо да умуват други сценарии, а те не спират да се пишат http://www.dni.ru/polit/2014/9/16/280814.html
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:00.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не знам, кой и какви класации си прави, но за мен борбата с ИД и подобни терористични структури стои на първо място.

Въпрос само на време е това да започнат да гърмят бомби с ядрен заряд тук и там.

Трябва ли това да се случи, за да се разбере, че трябва да се загърбят всякакви други дразги и амбиции и да се намери решение на този проблем?

Американците нищо няма да направят с въздушни удари. Това е партизанска война а те вече загубиха няколко такива.

Само общи и добре координирани действия във всички направления могат да имат шанс да се преборят с тази заплаха.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Не знам, кой и какви класации си прави, но за мен борбата с ИД и подобни терористични структури стои на първо място.

Въпрос само на време е това да започнат да гърмят бомби с ядрен заряд тук и там.

Трябва ли това да се случи, за да се разбере, че трябва да се загърбят всякакви други дразги и амбиции и да се намери решение на този проблем?

Американците нищо няма да направят с въздушни удари. Това е партизанска война а те вече загубиха няколко такива.

Само общи и добре координирани действия във всички направления могат да имат шанс да се преборят с тази заплаха.
                  Повтаряш позицията на руското външно министерство.....не го очаквах от теб

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  От речта на Обама стана ясно че враг номер едно е Ебола, враг номер две е Русия, на трето място някви си ИДИЛ и прочие терористи. http://news.rambler.ru/27088430/http://pronedra.ru/globalpolitics/20...energoresursy/ Само хората обичат да усложняват нещата...просто могат да помолят Путин да врътне кранчето вместо да умуват други сценарии, а те не спират да се пишат http://www.dni.ru/polit/2014/9/16/280814.html
                  Е с Армения едва ли ще станат нещата. Те си знаят че единственият им съюзник и единствената причина да не ги разкъсат Азербаджан и Турция са руснаците , а и исторически винаги арменците са били с Русия и не са им въртели номера като нас... Абе те са нещо като сърбите та даже са и по близки .
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Нещо повече, Армения и Грузия сами са пожелали да бъдат част от Руската империя пред заплахата от турската инвазия. Никой не ги карал насила доколкото знам.
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Нещо повече, Армения и Грузия сами са пожелали да бъдат част от Руската империя пред заплахата от турската инвазия. Никой не ги карал насила доколкото знам.
                      Ти сериозно ли говориш?
                      Куца ти много историята........
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                        Ти сериозно ли говориш?
                        Куца ти много историята........
                        Чел си различна история ве "мъШки" даже и в английският вариант на Wiki пише, че в началото на 19 век са сключвали договори и Грузия и освободителното движение на арменските мелици с Руската империя да ги пази от нашествие и да разполагат войски на тяхна територия.
                        Консумирай си там каквото консумираш и не ФърГай тука никому не нужни и неаргументирани провокации. Верно, че не ти е за първи път, но колкото и да си ми е през ... почваш да ми досаждаш с инфантилните си коментари!
                        Last edited by fade; d.m.y г., 23:27.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        []=о===о=[]

Comment

Чел си различна история ве "мъШки" даже и в английският вариант на Wiki пише, че в началото на 19 век са сключвали договори и Грузия и освободителното движение на арменските мелици с Руската империя да ги пази от нашествие и да разполагат войски на тяхна територия.

Консумирай си там каквото консумираш и не ФърГай тука никому не нужни и неаргументирани провокации. Верно, че не ти е за първи път, но колкото и да си ми е през ... почваш да ми досаждаш с инфантилните си коментари!
                          Броо ти друсъш мноу якууу,от га пъ Уикито стана показател за достоверност,ми ако четеш Уикито шъ вдиш и друго ''Република Армения е основана на 28 май 1918 г., след поражението на Османската империя в Първата световна война. Тя просъществува обаче само до 29 ноември 1920 г., когато е завладяна от съветската армия.''......

''На 26 май 1918 година, след октоврийската революция Грузия се обявява за независима държава. На 16 февруари 1921 година червената армия окупира Грузинската Демократическа Република, която от своя страна е включена в границите на Съветския съюз.''.

''Експанзията на Русия-По време на царуването на Александър територията на Руската империя значително се разширява: в руско поданство преминава Източна и Западна Грузия,........'.
                          А ако съм почнал да те дразня,искренно се радвам.
                          Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:49.

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                            Броо ти друсъш мноу якууу,от га пъ Уикито стана показател за достоверност,ми ако четеш Уикито шъ вдиш и друго ''Република Армения е основана на 28 май 1918 г., след поражението на Османската империя в Първата световна война. Тя просъществува обаче само до 29 ноември 1920 г., когато е завладяна от съветската армия.''......

''На 26 май 1918 година, след октоврийската революция Грузия се обявява за независима държава. На 16 февруари 1921 година червената армия окупира Грузинската Демократическа Република, която от своя страна е включена в границите на Съветския съюз.''.
                            А ако съм почнал да те дразня,искренно се радвам.
                            Бе ти май и не моеш да четеш явно, къде видя да съм писал нещо за Съветски съюз и червена армия алоууу... Писал съм Руска империя... правиш ли разлика господин пишман "историк"?
                            Казвам ти не си размахвай неадекватното състояние по малките часове, измий си зъбите (колкото са ти останали) и си лягай вече! Лично аз смятам да не се занимавам повече с тролове и отивам да си лягам, защото в тази държава някой трябва и да работи, а не да виси по цял ден във форумите.
                            Last edited by fade; d.m.y г., 23:51.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            []=о===о=[]

Comment

Бе ти май и не моеш да четеш явно, къде видя да съм писал нещо за Съветски съюз и червена армия алоууу... Писал съм Руска империя... правиш ли разлика господин пишман "историк"?
                              Казвам ти не си размахвай неадекватното състояние по малките часове, измий си зъбите (колкото са ти останали) и си лягай вече! Лично аз смятам да не се занимавам повече с тролове и отивам да си лягам, защото в тази държава някой трябва и да работи, а не да виси по цял ден във форумите.
                              Зъби имам сите,и само две пломби.....и важното е да спамя и да те дразня,ти се косиш аз от кеф умирам.
                              А ти колко си умен личи от написаното от теб ''Нещо повече, Армения и Грузия сами са пожелали да бъдат част от Руската империя пред заплахата от турската инвазия.''
                              Ква турска инвазия те гони при условие,че Армения до 1918 е част от Османската Империя,а ''турци'' има след 1922 година?
                              То официално се пише,че и ние сме канили Русия,а дали е тъй?
                              И не ми цитирай Уикито,оно е за идиоти като теб......червенимозъчни мазоли.....
                              Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:06.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=gADC9_Rs6EU

Comment

Working...
                                X