Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евроислямът ще оправи евроценностите
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Евроислямът ще оправи евроценностите
      4 - 5К Души изби "легитимното" правителство и няма проблем , я виж за 15 души каква врява се е вдигнала.... Не целя да обидя никой, лека им пръст на всичките , това са обикновенни хора.... просто ей така за сравнение , понеже говорим за европейските ценности

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Малко към една друга част на света http://ria.ru/world/20150110/1042003274.html

Каква скрита опасност са видяли американците да се откажат от бръмчането с оръжия в замяна на спиране на ядрени изпитания ... я някой да ми обясни ?!?!?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Те вече виждат опасности навсякъде, каквот си посал това ще жънеш са казали хората.Не знам кога ще видят угрозата в собствения си килер.

http://russian.rt.com/article/63841 Има мислещи хора ма кой ли ги слуша.
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:54.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          4 - 5К Души изби "легитимното" правителство и няма проблем , я виж за 15 души каква врява се е вдигнала.... Не целя да обидя никой, лека им пръст на всичките , това са обикновенни хора.... просто ей така за сравнение , понеже говорим за европейските ценности

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Малко към една друга част на света http://ria.ru/world/20150110/1042003274.html

Каква скрита опасност са видяли американците да се откажат от бръмчането с оръжия в замяна на спиране на ядрени изпитания ... я някой да ми обясни ?!?!?
          Е то според гоуемите демократи онова са "нелюди". Даже и "Шарлитата" побликуваха "карикатури" на "кървавите рашки", а сега ривем. Що ли? Господ да се смили над мъртвите и да даде разум на живите.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Баумакс и практикер вече са собственост на бг "предприемачи". Не бъдете такива шовинисти.)))
            За пореден път аз влизам в бой.
            Последният истински сега предстои.
            За такъв ден живей.
            За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
              Баумакс и практикер вече са собственост на бг "предприемачи". Не бъдете такива шовинисти.)))
              Спасени сме !!!
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Лятото щях да почвам работа в Баумакс, обаче майка ми тогава влезе в болница та се отказах, мениджъра се молеше да не ги купи българин.Иначе заплатата за енергетик на обекта ме устройваше.И понеже имам предишен опит със смяна на правителството не съжалявям.Пък и бабата се оправи. А вчера реших да си проверя един мейл който не бях отварял скоро и какво да видя - покана за работа като ел. техник в един бизнес хотел за умопомрачителната заплата от 350 лв зимния период и 400 лв летния,брутна доуточнено.Направо си късам брадата от яд.Вече ще си проверявам пощата редовно обещавам.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:39.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Лятото щях да почвам работа в Баумакс, обаче майка ми тогава влезе в болница та се отказах, мениджъра се молеше да не ги купи българин.Иначе заплатата за енергетик на обекта ме устройваше.И понеже имам предишен опит със смяна на правителството не съжалявям.Пък и бабата се оправи. А вчера реших да си проверя един мейл който не бях отварял скоро и какво да видя - покана за работа като ел. техник в един бизнес хотел за умопомрачителната заплата от 350 лв зимния период и 400 лв летния,брутна доуточнено.Направо си късам брадата от яд.Вече ще си проверявам пощата редовно обещавам.
                  Ееееее изпуснал си шанса на живота си.... айде мани я зимата ама летния сезон как щеше да се опаричиш......

Comment

• Много от българските работодатели се ръководят от принципа "Що да плащам повече, когато мога да плащам и по-малко"

Много от чуждестранните работодатели се ръководят от принципа "Що да плащам на свой сънародник 3 K евра, след като българин ще свърши същата работа за 1 К лева"

И в двата случая нещата зависят от това, какви способности изисква даденият занаят и колко хора, способни да го вършат има на трудовата борса.

Това нещо, наречено "синдикат" е прах в очите на балъците.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Баба Ванга - https://www.youtube.com/watch?v=jfUKQahi6h4

Comment

Дай Боже, предсказанията да се сбъднат и наистина духовното да победи материалното.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да видим сега САЩ какво ще измислят, щото ако влязат в Никарагуа ще трябва да признаят Крим.Да видим сега дали са демократи.http://svpressa.ru/politic/article/109377/?from=sm24

Comment

Да видим сега САЩ какво ще измислят, щото ако влязат в Никарагуа ще трябва да признаят Крим.Да видим сега дали са демократи.http://svpressa.ru/politic/article/109377/?from=sm24
                            Ей, ама човекът наистина е единственото животно, което се спъва по сто пъти на едно и също място. Как не ги схванахте тия плоски номера с "ще"-то. Ще се направи, ще се построи, Западът ще рухне и тем подобни неща, които никога не се случват.
                            Ми, те тия червените линии, нескопосано нарисувани с пейнт са поне 1000 км. канали, бре. В най-близката точка, разстоянието между двата океана е 380 км. Този "проект" /с пейнт-а/ би струвал трилиони, които никой ги няма и няма смисъл да ги инвестира.
                            Това ми беше последното отваряне на руски линк. Чиста загуба на време е.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Да видим сега САЩ какво ще измислят, щото ако влязат в Никарагуа ще трябва да признаят Крим.Да видим сега дали са демократи.http://svpressa.ru/politic/article/109377/?from=sm24
                              То че е започнал един процес на отхвърляне на стария модел на "World order" си е факт , дай боже да мине с минимални човешки жертви...... САЩ просто не могат според мен да оцелеят срещу Русия и Китай....ами ако руснаците успеят да помирят Китай и Индия ?!?!?!? А латинска Америка си е бомба със закъснител за САЩ .... само да усетят по силна подкрепа от 2-те или още по добре 3-те сили и нещата ще се окажат плачевни за САЩ... И ще останат САЩ със ЕС е ОАЕ с виртуалния долар и "Уолстрийт" срещу целия свят пълен с ресурси - човешки, природни ...и каквито се сетиш.
                              Не искам никоя държава да е зле .... но още повече не искам няколко държави да живеят на гърба на останалия свят ... Що се отнася до нас..... ами дано се намери в близкото бъдеще ЛИДЕР който го боли за България маааалко повече отколкото за собствения си джоб....
                              Та нек'ви такива мисли ми се въртят в главата.....

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Ей, ама човекът наистина е единственото животно, което се спъва по сто пъти на едно и също място. Как не ги схванахте тия плоски номера с "ще"-то. Ще се направи, ще се построи, Западът ще рухне и тем подобни неща, които никога не се случват.
                              Ми, те тия червените линии, нескопосано нарисувани с пейнт са поне 1000 км. канали, бре. В най-близката точка, разстоянието между двата океана е 380 км. Този "проект" /с пейнт-а/ би струвал трилиони, които никой ги няма и няма смисъл да ги инвестира.
                              Това ми беше последното отваряне на руски линк. Чиста загуба на време е.
                              Весело....

Нас ни убеждаваха че не може да се построи тръба по дъното на Черно море... ако се сещаш де ....а и има много примери за "невъзможни" неща които са вече факт.

Comment

Та нек'ви такива мисли ми се въртят в главата.....
                                Такива силно объркани
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X