Аха, и това е руска прапаганда - http://tass.ru/armiya-i-opk/1701323 нещо много форсираха този проект.Що ли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
100 Години пропаганда не ви увря главата, че са важни единствено резултатите, а не първите копки на супер-дупер-огромните неща. Като стане социалистическия канал и като тръгнат през него приятелските червени кораби, тогава говорете. Щото и Белене го бяха почнали и Южен Поток и Бургас-Александропулис и какво ли още не, ама нищо от тези неща го няма реално завършено. Само едни приказки и една гола пропаганда против Запада. А пък той Запада си е все по-добре. Стават все по-богати и все по-малко им дреме за на ТАСС, РИА и .ру фантазиите.
Даже и на Работническо Дело централата си остана само започната и стърчи 30 години като паметник на .ру брилянтното управление на България.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 19:33.
Comment
-
Я пак.Я посочи въпросните проекти що не се случиха.Айде като сте толкова силни вземете най-после нападнете Русия и да се свършва със спора.Щото и твоите хора говорят в бъдеще време, справка посещението на Кери у нас.Някой да ви е канил тука, да ви е искал помощта, баси и натрапниците дет сте.Съществувате само благодарение на продажници като наште политици.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение100 Години пропаганда не ви увря главата, че са важни единствено резултатите, а не първите копки на супер-дупер-огромните неща. Като стане социалистическия канал и като тръгнат през него приятелските червени кораби, тогава говорете. Щото и Белене го бяха почнали и Южен Поток и Бургас-Александропулис и какво ли още не, ама нищо от тези неща го няма реално завършено. Само едни приказки и една гола пропаганда против Запада. А пък той Запада си е все по-добре. Стават все по-богати и все по-малко им дреме за на ТАСС, РИА и .ру фантазиите.
Даже и на Работническо Дело централата си остана само започната и стърчи 30 години като паметник на .ру брилянтното управление на България.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Възпалил се е щото мина на грешната страна.Като всеки далавеладжия реше че е ударил кьоравото ма не му се получи.Постоянство си трябва а не да се шматкаш като муха без глава.Ай върни са ще ти дадем за аватар някоя атомна подлодка или чисто новичък СУ.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Николай се хаби да ви обяснява неща, които явно не сте в състояние да разберете.
Вместо да продължавате доброволно да се самоподлагате на руската пропаганда, вземете та се поогледайте наоколо.
И накрая се замислете над основния въпрос:
Ако Русия беше толкова развита, колкото би следвало да бъде една страна с нейните ресурси, щеше ли сега да е в ситуацията в която се намира?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ми то като гледам ЕС ходи да моли за отпадане на контрасанкции....САЩ въпреки санкциите купуват ракетни двигатели за 1 млрд....гледам нашти щматки се подлагат на Кери явно сме прости щом ще ни пращат съветници ит.н.А ще пачакам още да видим докъде ще се развие Русия за разлика от нас.Тя не стои на едно място.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Ми то и ние не стоим на едно място.
А ракетни двигатели се купуват защото са евтини и относително добри за парите си.
Иначе за далечни мисии като тази да се пратят хора на Марс, май няма да разчитат на руските двигатели.
http://www.space.com/8009-rocket-eng...s-40-days.html
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ако беше прочел по-надолу щеше да видиш защо купуват руски двигатели http://ria.ru/space/20150116/1042880095.html
И да ние не стоим на едно място...потъваме.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАко беше прочел по-надолу щеше да видиш защо купуват руски двигатели http://ria.ru/space/20150116/1042880095.html
И да ние не стоим на едно място...потъваме.
Ясно е че за товарни катъри ще се ползва това, което е най-евтино.
За далечни мисии смятат да ползват собствени двигатели в т. ч и совалковите RS 25.
Тая пропаганда ще ви изсуши мозъците.
Що да потъваме? Кой работлив и кадърен човек у нас живее зле?
А това, че има неравенство е нещо естествено.
Няма как кадърният и некадърният да живеят по един и същи начин.
Това го имаше само при соц-а.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Че на американците ще им трябват поне 7-10 години за да разработят собствен двигател аналог на това което купуват.
А по другите ти разсъждение прав си за кадърните и некадърните, аз не се оплаквам какъвто и да съм, но не виждам суверенна държава.Имаше един лозунг 45 години стигат, е вече минахме 25 години и какво повече имаме от преди, армия,икономика, селско стопанство, суверинтет ли що ли.Интересно ми е как Кери ще ни спаси от руския газ.Щото такива непоканени визити носят условия не помощ.Нещо газ ли ще ни карат, а на бас че както Бойко каза че има мораториум на шистовия газ не след дълго ще го снеме.Забелязъл съм че като почват да ни уверяват че нещо няма да се случи то се случва след време.И американски войски ще има, въпреки че твърдят обратното.То затова и ни стопиха армията да не създаваме проблеми, щот не емного сигурно в един конфликт с Русия, колко то българите ще вдигнат ръка срещу руснаци.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКакво точно трябваше да разбера от линка, който си дал?
Ясно е че за товарни катъри ще се ползва това, което е най-евтино.
За далечни мисии смятат да ползват собствени двигатели в т. ч и совалковите RS 25.
Тая пропаганда ще ви изсуши мозъците.
Що да потъваме? Кой работлив и кадърен човек у нас живее зле?
А това, че има неравенство е нещо естествено.
Няма как кадърният и некадърният да живеят по един и същи начин.
Това го имаше само при соц-а.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЧе на американците ще им трябват поне 7-10 години за да разработят собствен двигател аналог на това което купуват.
А по другите ти разсъждение прав си за кадърните и некадърните, аз не се оплаквам какъвто и да съм, но не виждам суверенна държава.Имаше един лозунг 45 години стигат, е вече минахме 25 години и какво повече имаме от преди, армия,икономика, селско стопанство, суверинтет ли що ли.Интересно ми е как Кери ще ни спаси от руския газ.Щото такива непоканени визити носят условия не помощ.Нещо газ ли ще ни карат, а на бас че както Бойко каза че има мораториум на шистовия газ не след дълго ще го снеме.Забелязъл съм че като почват да ни уверяват че нещо няма да се случи то се случва след време.И американски войски ще има, въпреки че твърдят обратното.То затова и ни стопиха армията да не създаваме проблеми, щот не емного сигурно в един конфликт с Русия, колко то българите ще вдигнат ръка срещу руснаци.
Виж младите образовани хора. Аз на тяхната възраст не съм си и мечтал за техния жизнен стандарт.
А това че САЩ нямат ракетни двигатели или им трябва време да ги разработят е поредната заблуда от идиотската руска пропаганда.
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТова костовизма вярно е силно увреждаща болест
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ние с теб не сме си изпяли песента ама кардиналните ми заключения се състоят в това че не сме единни относно това което се случва в държавата ни, ние сме на принципа намен щом е добре другото не ме интересува.Обидно взе да ми става вече.
http://www.moreto.net/novini.php?n=277075&c=03&p=1
http://www.moreto.net/novini.php?n=277045&c=02
http://www.moreto.net/novini.php?n=277058&c=02
Все от някого се учим, румънците кой ги учи как да се справят с корупцията, в Букурещ има 60 линейки, моторизирани парамедици и всеки областен град има хеликоптер.Е нашите умници не могат ли го измислят това.А ние се жалваме че линейките се бавят ама не отчитаме че собствената ни култура допринася за това, щот сите сме голямата работа и не вдяваме че не трябва да караме и спираме в бус лентата, да дадем път на линейката и да не паркираме втори ред или на ебем страна щото предизвикваме задръстване.Ние само просим пари от ЕС като оная рожба на дефектен сперматозоид Яценюк и кво прайм с тях че все не се случват нещата.Колко наши експерти ни уверяваха как дори печелим от отказа от ЮП, а всички други около нас се натискат за това трасе.Верно ти казвам ние сме тарикати и готованци и няма се учудя ако и американските експерти ни теглят майната като Путин.И същите тия дето разправят как ще се борим с корупцията по високите етажи/разбирай със себе си/декларират смешни доходи и имоти.Бойко имал читирийсет и няколко хилади влог и 5-6 хиляди кредит...и му сложили снимка с доволна усмивка.Не е въпроса ний с тебе да застанем на два срещуположни тротоара и да викаме долу Путин и Обама върви си, ами трябва да отидем пред Народното събрани да влезем в него и да им извием вратлета докога ще ни правят на маймуни.Ама туй няма да стане и затова ще ни водят чужди интереси на каишка до второ пришествие.Щото когато трябваше да се случат някои работи съвсем умишлено опиха със следки думи и надежди за свобода и демокрация като така ни побутнаха в правилната за тях посока.Ся вече всеки е захапал някоя бозка и освен да си чешем езиците по форумите друго не можем да направим.България в момента е така.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
С песимизъм и черногледство нищо не се постига.
А че имаме много трески за дялкане, това никой не го отрича. По-важно е, каква е тенденцията на развитие.
Ако всеки си даде сметка, че сега, повече от всякога, имаме реални възможности и започне да си върши работата вместо само да мрънкори, нещата няма как да не тръгнат нагоре.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment